Výměna krytu klíče u dálkového ovládání
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna krytu klíče u dálkového ovládání
Moc slozite to delas ja vzdy jen poslu email s cisly a poctem kusu zeptam se na celkovou cenu a za 3 dny od objednani si to jedu vyzvednout
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Ahoj, zeptám se asi jako jelito, ale je pak potřeba synchronizovat centrál nebo vůbec ne? Díky.
- vasekpetr1
I já mám dotaz: mám v Třebíči prodejce autodílů Auto Kelly nebo Autobenex. Když jim tam nahlásím katalogové číslo tohoto dílu (6239016), jsou schopni tento díl objednat nebo musím do originál Opelu? Toho mám buď v Jihlavě nebo ve VelMezu. Objednávat přes net mi přijde zbytečné kvůli poštovnému, které bude vyšší, jak cena vlasního dílu. Zkusím k nim po neděli zajít, i tak díky za zkušenosti a odpovědi.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Pokud nevyndáš baterii, tak ne.PavelC píše:Ahoj, zeptám se asi jako jelito, ale je pak potřeba synchronizovat centrál nebo vůbec ne? Díky.
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vasku musis do Opla, pochybuji ze to sezenes jinde. JA mailem objednam ale jedu si do prodejny osobne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Originální díly musíš objednávat u origo dealera.Občas někteří velcí dodavatelé poskytují svým servisům i dodání orig dílů jako službu,ale nechají si to setsakramentsky zaplatit/Elit,Autoštangl/.vasekpetr1 píše:I já mám dotaz: mám v Třebíči prodejce autodílů Auto Kelly nebo Autobenex. Když jim tam nahlásím katalogové číslo tohoto dílu (6239016), jsou schopni tento díl objednat nebo musím do originál Opelu? Toho mám buď v Jihlavě nebo ve VelMezu. Objednávat přes net mi přijde zbytečné kvůli poštovnému, které bude vyšší, jak cena vlasního dílu. Zkusím k nim po neděli zajít, i tak díky za zkušenosti a odpovědi.
Rozobral som oba kluce, jeden je ok, druhy sice nie, ale blika vpohode... skusal som nakodovat rozobraty (aj ten dobry) a neslo to. Myslite ze ked kluc blika tak este moze pomoct to pripajkovat? No skusim to asi tak ci tak...
Mate este ine napady?
DikI.
Mate este ine napady?
DikI.
- vasekpetr1
A jak jsi to zkoušel nakódovat rozebrané? Pro sesynchronizování klíče potřebuješ mít zapnuté zapalování, stisknout mikrospínač zamčení a při tom se nedotýkat plošného spoje tišťáku, abys dálkové neovlivňoval prsty. Ale pokud řídící jednotka vyhodnotí, že klíč je sesynchronizován, tak se auto při zapnutém zapalování nezamkne. Zkus to při vypnutém zapalování a vytaženém klíči, jestli se zamkneš.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
- jarotomanec
Zdarec lidi,nevíte někdo co mám s klíčem,když mi v něm baterka vydrží maximalně pár měsíců.Všechno funguje,bliká,odemyká,jenom ta baterie v něm vydrží nějak krátko.Ještě snad taky že ten klíč funguje cca dva metry kolem auta a dál už nereaguje,ale to by mi tak nevadilo,spíš se mi nechce pořád vyhazovat peníze za baterky. Mám klíče dva a dělají to oba.Dík a štastnej a veselej...
OPEL ASTRA caravan G 1.7 DTI+CHIP r.v.2000 alias "POPLÍK"
4,5l/100
4,5l/100
- vasekpetr1
Nekupuješ baterky v "Šanghaji"? Do klíčů se vyplatí koupit v kamenném obchodě, nejlépe u hodinářů nebo u elektroniků.
S tím malým dosahem mám pocit, že dálkové funguje na frekvenci, která je hodně používaná, tudíž je DO občas zarušené (hlavně na sídlištích a v hustě obydlené oblasti) a odemkne, až když má jistotu správného a silného příchozího signálu. Toť můj odhad.
S tím malým dosahem mám pocit, že dálkové funguje na frekvenci, která je hodně používaná, tudíž je DO občas zarušené (hlavně na sídlištích a v hustě obydlené oblasti) a odemkne, až když má jistotu správného a silného příchozího signálu. Toť můj odhad.
Komunikace mezi ovladačem a jednotkou zamykání probíhá na frekvenci kolem 433 MHz. Protože se jedná o pásmo určené k těmto a podobným účelům, je zahlceno vším možným. Alarmy, čidla teploměrů, zabezpečovačky, domovní zvonky, kamery.... a mnoho mnoho dalších.
Nejbližší frekvenční příděl možného velkého výkonu (který by mohl způsobovat zahlcení vstupu přijímače) jsou CDMA sítě (Ufon a O2) a pak síť MVČR.
Nejbližší frekvenční příděl možného velkého výkonu (který by mohl způsobovat zahlcení vstupu přijímače) jsou CDMA sítě (Ufon a O2) a pak síť MVČR.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- jarotomanec
baterek sem vyskoušel fakt hromadu,žádný poznatelný rozdíl nezaznamenán
OPEL ASTRA caravan G 1.7 DTI+CHIP r.v.2000 alias "POPLÍK"
4,5l/100
4,5l/100
jarotomanec: opatrně vyčisti kontakty u baterie a celý plošný spoj z obou stran od všeho různého bordelu, špíny, mastnoty apod.
Mě zas dálkauje, někdy funguje, někdy ne. Všiml jsem si, že po zmačknutí zamčení kontrolka na klíči neblikne, ale docela dlouho svítí, ale auto nereaguje. A někdy to funguje v pohodě. Dá se s tím něco dělat??
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
Podobná rada, tedy: opatrně vyčisti kontakty u baterie a celý plošný spoj z obou stran od všeho různého bordelu, špíny, mastnoty apod. Pak udělej synchronizaci.