nic jen jsem reagoval na dotaz zmrzlinyjm9454 píše:fakt nevím co máš proti Ústí.....
Tip na výlet s dětma
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tip na výlet s dětma
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
- Reklama
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
odkaz na tropical islands http://www.tropical-islands.de/en/visitors.html mínus je, že teď chtěj platit i noc, dřív to bylo fakt za jedno vstupný... tam se chystáme
jm9454: když já k nemocnici moc nechodím radši
jm9454: když já k nemocnici moc nechodím radši
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
- kabrioletak
Dneska při snídani,jsem měl puštěnou TV a myslím že Objektiv a bylo tam že si jeden borec udělal velkou železniční trat jako model,byl nucen manželkou to přestěhovat z bytu a tak tvořil v garáži,což je sakra velká garáž všechno ovláda počítačem a zvuky vlaků jsou realistické nebod mají v sobě reproduktor s nahraným zvukem který se mení podle stylu jízdy, má dokonce dokonce pendolino a parní lokomotivy které vypouštějí páru.Má to udělané i jako muzeum se zeležniční tématikou.V TV to vypadalo velice zajimavě,sám mám doma taky tratě ale proti jemu jakobych plivnul Myslím si,že by to byl taky hezký výlet a děcka by koukali,Ted ale nevím kde to bylo,ale myslím že říkali Domažlice.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Hradecké akvárium je přesně o tom co píše Mojmec. Kdo zažil, ví, že to za ty prachy rozhodně nestojí.
Zmrzlino, Nové Hrady na vdávání jsou hezké místo, je tam ale jedno obrovské ALE, ale to s tebou proberu někdy osobně.
Toulovcovy maštale a okolí (množství rozhleden) taky doporučuji.
Zmrzlino, Nové Hrady na vdávání jsou hezké místo, je tam ale jedno obrovské ALE, ale to s tebou proberu někdy osobně.
Toulovcovy maštale a okolí (množství rozhleden) taky doporučuji.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
JJ Hradecké akvárko jsme taky absolvovali no za čtvrt hoďky celkem ranec,
Toulovce máme projeté na kolách je to kousek
Zmrzlino až budešmít tu svatbu dej vědět, přijedem se podívat...
Toulovce máme projeté na kolách je to kousek
Zmrzlino až budešmít tu svatbu dej vědět, přijedem se podívat...
no letos chcem natuty s terkou dát dinopark plzen pak sem http://orion.gc-system.cz/zamek-zleby.c ... ni-strana/ mimochodem zámek z poslední troškovy pohádky nejkrásnější hádanka pak si dáme určitě trošku trdlovic kraje takže frýdštejn a oblíbenou hájenku a jejich speciality a nějak se možná dostanem i do zoo víden což plánujem z kamarádem už od lonska
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Jasně Zmrzlino,až tě chytnou vdavkový chutě,dej vědět a my ti to vysvětlíme.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Yanek: doporučuju jít spodním vchodem a koupit vlezný na zoo, japonskou zahradu a dinopark najednou. My šli horem a platili všechno zvlášť - docela ranec
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
My jsme se s malým v létě vyblbli tady: Šťastná země + Trosky http://www.autovylet.cz/tomovy-parky-stastna-zeme
(měli jsme kliku, zrovna tam hráli nějaké divadlo) a domů přes Dětenice, pak ještě třeba pevnost Dobrošov (Náchod) a Josefov (Jaroměř), i když všechno je to až na léto.
Akvárko v HK opravdu nemá cenu
(měli jsme kliku, zrovna tam hráli nějaké divadlo) a domů přes Dětenice, pak ještě třeba pevnost Dobrošov (Náchod) a Josefov (Jaroměř), i když všechno je to až na léto.
Akvárko v HK opravdu nemá cenu
Zafira Z18XE Elegance
LPG
LPG
Yanek: Až pojedete k nám, dej vědět, protáhnu Vás tím zajímavým.
Stromy: Jj, Šťastná země super, ale to až tak pro děti od 3let. , jinak Českej ráj je nekonečná kombinace možností výletů. Jezdím tam na tábory odmala jako děcko, teď už jako vedoucí a stále je co vymýšlet za výlety a programy. Prostě pohoda.
Stromy: Jj, Šťastná země super, ale to až tak pro děti od 3let. , jinak Českej ráj je nekonečná kombinace možností výletů. Jezdím tam na tábory odmala jako děcko, teď už jako vedoucí a stále je co vymýšlet za výlety a programy. Prostě pohoda.
END
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně že jste všichni ženatí a nám byste to vymlouvali
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
my to mam dost známe ale určitě uvítáme když nás bude vícTrdlo píše:Yanek: Až pojedete k nám, dej vědět, protáhnu Vás tím zajímavým.
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj přemejšlíme o návštěve westernového městečka boskovice...http://www.westernove-mestecko.cz/... má někdo zkušenosti?
Keby ste chceli dlhší výlet na slovensko doporučím vám Liptovský Mikuláš Aquapark Tatralandia (www.tatralandia.sk) Je tam supriš a aj ked je škaredo. Kryté tobogany a tento rok aj novinka bude asik. Hneď vedľa je Liptovská Mara a ani do Tatier to nieje ďaleko. Vrelo odporúčam a hlavne ak sú deti už trocha odrastené tak sa tam vyšantia do zbláznenia a vy si odpočiniete v saunách masážiach výrivkách a horúcej termálnej vode. HEHE som to napísal ako reklamu do novín skoro
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Yanku z toho Dinoparku vase mala nic mit nebude a bude se akorat bat, pockej par let jeste
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet