ty tam jedes? Estli jo, v sobotu jsem tam na 100%Vojta píše:vo kilo že nepřijedeš
xpolstarkovax Ovecka - číhni na str. 21 - X20DTL 3dv.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
jéééé,ha,ha,ha,asi začnu i věřit na ježíška konečně jsem se zasmál,se normálně bojíš chlapů.xpolstarekx píše:kdyt sem nerekla ze neprijedu kdyz by nic nebylo prijedu alespon na otocku ... abyste vedeli ze alespon existuju, kdyz by to nevyslo, budu muset stejne zanedlouho do plzne tak se specialne tobe prijedu ukazatpepca píše:výmluvy,se nás normálně bojíš,fakt že jo,xpolstarekx píše:jj klidne i vickrat....
nene s timhle sem fakt nepocitala takze kdyz to nevyjde neda se nic delat, pokusim se to s nima dohodnout al enevim njo. v pondeli mam pohovor kvuli novy skole tak abych bya nak to njo.... nic neslibujuu a uvidime....
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
manli2: neboj, Jezisek existuje sem ho videla jak mi dneska nakupoval hadriky ..... takze ke me prijde urcite
Pepca: jakto? ty nejsi holka?? manli2 je, Vojteska je taky.... ty ne?
Kvetoslavek: ehe
YANEK: tak to je dobry, uz jen nasetrit ty prasule na to, kolik si za ne dal ty a o kolik to mas niz? ja jena bych tak pro predstavu vedela
Pepca: jakto? ty nejsi holka?? manli2 je, Vojteska je taky.... ty ne?
Kvetoslavek: ehe
YANEK: tak to je dobry, uz jen nasetrit ty prasule na to, kolik si za ne dal ty a o kolik to mas niz? ja jena bych tak pro predstavu vedela
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: