Ziarovky do astry G
Ziarovky do astry G
Caute kupil som astru G 1,7 DTI a neviem ake ziarovky idú do jednotlivých svetiel. Vie mi niekto poradit? Vdaka
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jo to je good, lepsi nez 500kc u OplaPleshoun píše:Ja to udelal takhle...
Autodily Cejkova... dobry den... potreboval bych sadu zarovek na opel astra G a pojistky...
mnt ja se kouknu... ano to mate h7cky... tak to je tahle piksla... 150kc...
Nashledanou...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Příkon žáovek H7 do potkávacích světel
Zdar pánové, máte někdo zkušenosti s bílými žárovkami H7(namodralé světlo)? Používám H7 55 W od fy. Kompas, ale dají se koupit i 100W. Mám ale strach, jestli nebudou vydávat moc velký žár, aby nepoškodily parabolu. Už jste je někdo zkoušeli?
Díky za odpovědi. Adam
Díky za odpovědi. Adam
Astra combi 1.6 i, r.v.99
serizovani sklonu svetel
ahojky,davam to i sem.Chlapy,jak vam jdou serizovat svetla? Ja koupil mesic stare eynjoe-vyroba Hella a uz v servise mi tvrdili,ze nejdou stranove seritit-prej ale jen nepatrne silhaji,takze jsem neresil.Ted jsem si chtel leve svetlo o neco zvednou a zjistil,ze s nim nejde hejbnout nahoru ani dolu.Naopak,stranove uz jde. Nato u toho praveho je to to same..Čim to?Jinak by se sikla nejaka tabulka,jak s kterym sroubem tocit?Myslim stranu-versus nasledny pohyb paraboli.Vim to jen u bocniho serizovani-do prava tocit = parabola se pohybuje vlevo