proč posr.néŠtráda píše:.............Kam se na tohle auto hrabe posr.né OPC!!!
Pochlubte se se svými úlovky fotek
Re: Pochlubte se se svými úlovky fotek
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
to posr.né jsem myslel tak,že ty auta jsou tak v podobné cenové relaci a výkonově,vzhledově a jízdníma vlastnostma úplně odlišné!!!To se OPC může snažit jak chce...
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
jojo kdybych měl to štestí a měl se rozhodovat mezi těmato dvěma tak volím taky focuse a to fordy nemusím ani trochu, ale tohle je něco jiného
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak to asi nikdo nejel jak s RS,tak málo kdo s OPC!Napsal jsem skoro stejné cenové relaci!A nedělám tu neskutečně chytrýho,takže klídek.Čtu o poslouchám recenze a kritiky zkušených lidí co jezdí a testujou tyto auta,takže to taky dá něco do sebe.Hlavně kde co slyšíš,tak opc moc valně nechválí,jen my co máme obyč auta,tak opc žerem kvůli vzhledu a výkonu,tot vše...
Insignii si asi neviděl komentář k ceně a interiéru a je to auto za cenu kolem míče a vyhlásili jí celkem slušně.
Tímto komentářem nemyslím nic špatně k Oplu,to ani náhodou,sám mám opla a jsem spokojen...,takže občas brzdit s tim vyhlašováním.
Insignii si asi neviděl komentář k ceně a interiéru a je to auto za cenu kolem míče a vyhlásili jí celkem slušně.
Tímto komentářem nemyslím nic špatně k Oplu,to ani náhodou,sám mám opla a jsem spokojen...,takže občas brzdit s tim vyhlašováním.
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
U nás jezdí jeden červená a jeden zelený, tak vám to cvaknu, vidím je často.Štráda píše:opět bez fotky,pač jsem jel kolem a nestíhačka vyfotit,cvaknu pokud ještě bude stát ve městě a budu mít možnost.
Dnes jsem viděl u nás ve městě stát new Focus RS,krásné světle zelené barvičky,málem jsem vypadl z okna u nákladáku!Kam se na tohle auto hrabe posr.né OPC!!!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
dneska jsme se čistě náhodou potkali s M.erikem a ještě jedním zaparkovaným coupe, tak jsem udělal narychlo jen mobilem (rozmazanou )FOTO
-
- Kontaktovat uživatele:
takhle v Prostějově před teskem na invalidech to asi z invalidního důchodu nemá děda
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
poslední dobou pozoruju, že na místech po invalidy stávají samé lepší fára a všichni mají značku invalidy, kua snad si taky vyřídím invaliďák a půjdu si koupit Insignii OPC abych mezi ně zapadl
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
No tech kombiku od avdy je pár, ale napr RS4ká má važnu konkurenicu u japoncov, Mitsubishi Legnum.. škoda že ueropa ho nemáŠtráda píše:fotku jsem bohužel nestihl,ale jezdí sem často,tak se pokusím pořídit,dnes jsem stál s astrou u kavárny a za mě zaparkoval maník s nejrychlejším kombíkem na světě od AUDI!krásná bílá barva,jsem si málem cvrnknul do trenek
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Ahoj, včera dopoledne na Andělu v Praze 5.
Mazel!
Mazel!
-
- Kontaktovat uživatele:
Opět poblblý pšontek... spěchal...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
O Pšonkách mi ani nemluv,včera jsem za jedním nadával 20km,rozevlátej po celý silnici,kolona jako kráva a ještě když ve finále blikal doprava a pak jel doleva,sem myslel,že se mi to zdá.
Bratránek chtěl ameriku,ale nebyly peníze,tak aspon takhle.Když ji dovezl,ještě měla origo barvy VB.Uloženka ze stodoly.
Bratránek chtěl ameriku,ale nebyly peníze,tak aspon takhle.Když ji dovezl,ještě měla origo barvy VB.Uloženka ze stodoly.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
po celej noci jazdenia po bratislave
len ma jeduje že som niekde stratil ten kryt na prahu
len ma jeduje že som niekde stratil ten kryt na prahu
bolo:Opel Astra G Caravan 2.0DI 16V 7/1999 edition 100 499dní spokojnosti
Rendík Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique
Teraz:Volvo S80 2.5TDi
Benzín patrí do zapalovačov, nie do auta ;-) ...DIESEL POWER
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10770 - !Novinka!Kož.sedačky
Rendík Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique
Teraz:Volvo S80 2.5TDi
Benzín patrí do zapalovačov, nie do auta ;-) ...DIESEL POWER