Odjezd do Milovic z Prahy
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Odjezd do Milovic z Prahy
Tak kdo pojedete s adminem?
Vetsinou jsme vzdy meli sraz na Cernem moste v sobotu dopo a pak spolecne jeli v kolone tech 30km nebo kolik to je. Tentokrat jedu poprve s navigaci, tak to bude v pohode. Asi si to dam po dalnici, to je rychlejsi No dle dalsich clenu...
Vetsinou jsme vzdy meli sraz na Cernem moste v sobotu dopo a pak spolecne jeli v kolone tech 30km nebo kolik to je. Tentokrat jedu poprve s navigaci, tak to bude v pohode. Asi si to dam po dalnici, to je rychlejsi No dle dalsich clenu...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No v 11 mam pocit uz bvude start srazu, to uz tam chci byt, planuju tak v pul 10 odjezd z Prahy..., nejdyl v 10, podle zahajeni, vy ste liny vstat jednou driv?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ja jedu sobotu, jak to vidim zase pojedu sam, no neva, stejne jedu na spotrebu, nepotrebuju byt za pul hodjny z Usti v Milovicich, uz jsem tata od rodiny nechci nekde riskovat ze dite nebude mit tatu
Tech 10 by se jeste dalo. Ale ne na Cernaku, to nez se tam odtud vymotame, je to pul hodiny, navic je tam ted uzavirka, cili peknej bordel.milosh píše:ja jedu sobotu, jak to vidim zase pojedu sam, no neva, stejne jedu na spotrebu, nepotrebuju byt za pul hodjny z Usti v Milovicich, uz jsem tata od rodiny nechci nekde riskovat ze dite nebude mit tatu
Cca 2km za cernakem smerem na LB je cerpacka Benzina, tam by to bylo rozhodne prehlednejsi. Co ty na to?
--- Astra G '98 1.4 16V ---
Kdy se kam co jede, já bych se taky přidal byl jsem s Tebou v Lánech čau jirkaLuky píše:Tech 10 by se jeste dalo. Ale ne na Cernaku, to nez se tam odtud vymotame, je to pul hodiny, navic je tam ted uzavirka, cili peknej bordel.milosh píše:ja jedu sobotu, jak to vidim zase pojedu sam, no neva, stejne jedu na spotrebu, nepotrebuju byt za pul hodjny z Usti v Milovicich, uz jsem tata od rodiny nechci nekde riskovat ze dite nebude mit tatu
Cca 2km za cernakem smerem na LB je cerpacka Benzina, tam by to bylo rozhodne prehlednejsi. Co ty na to?