Tak kdo pojedete s adminem?
Vetsinou jsme vzdy meli sraz na Cernem moste v sobotu dopo a pak spolecne jeli v kolone tech 30km nebo kolik to je. Tentokrat jedu poprve s navigaci, tak to bude v pohode. Asi si to dam po dalnici, to je rychlejsi No dle dalsich clenu...
No v 11 mam pocit uz bvude start srazu, to uz tam chci byt, planuju tak v pul 10 odjezd z Prahy..., nejdyl v 10, podle zahajeni, vy ste liny vstat jednou driv?
AstraDTI píše:Ja bych se na cernaku klidne sesel. Akorat doufam ze nemas tak tezkou nohu na plynu jako Luky V tech nadzemnich garazich kina jako se schazi BMW klub?
Schází se tam i Seat klub .
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
no teda,to jako žádné páteční posezení v kempu?až v sobotu jedete?to není vážně hezký,mohl být krásný již páteční večír,posezení u ohně,debatit,chápu kluky pražský,mají to za plotem,tak se jim nechce holt spát jinde než doma,ale co vy ostatní?
ja jedu sobotu, jak to vidim zase pojedu sam, no neva, stejne jedu na spotrebu, nepotrebuju byt za pul hodjny z Usti v Milovicich, uz jsem tata od rodiny nechci nekde riskovat ze dite nebude mit tatu
milosh píše:ja jedu sobotu, jak to vidim zase pojedu sam, no neva, stejne jedu na spotrebu, nepotrebuju byt za pul hodjny z Usti v Milovicich, uz jsem tata od rodiny nechci nekde riskovat ze dite nebude mit tatu
Tech 10 by se jeste dalo. Ale ne na Cernaku, to nez se tam odtud vymotame, je to pul hodiny, navic je tam ted uzavirka, cili peknej bordel.
Cca 2km za cernakem smerem na LB je cerpacka Benzina, tam by to bylo rozhodne prehlednejsi. Co ty na to?
milosh píše:ja jedu sobotu, jak to vidim zase pojedu sam, no neva, stejne jedu na spotrebu, nepotrebuju byt za pul hodjny z Usti v Milovicich, uz jsem tata od rodiny nechci nekde riskovat ze dite nebude mit tatu
Tech 10 by se jeste dalo. Ale ne na Cernaku, to nez se tam odtud vymotame, je to pul hodiny, navic je tam ted uzavirka, cili peknej bordel.
Cca 2km za cernakem smerem na LB je cerpacka Benzina, tam by to bylo rozhodne prehlednejsi. Co ty na to?
Kdy se kam co jede, já bych se taky přidal byl jsem s Tebou v Lánech čau jirka