Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
takže dneska jsme na přechodu skoro přejeli školačku která se tam vzala kdovíkde.... ještě že sem jel 30 ale i tak sem zastavil až v půlce přechodu, dále nová maximálka 200 tacho (což mohlo bejt tak 180), dále jsem zjistil že do 120km je mi 1.6 16V rovnoceným soupeřem pak ztrácím, no a spotřeba zatím šplhá hluboko nad 10
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
koukam..... taky zajimavej obycejnej denmanli2 píše:takže dneska jsme na přechodu skoro přejeli školačku která se tam vzala kdovíkde.... ještě že sem jel 30 ale i tak sem zastavil až v půlce přechodu, dále nová maximálka 200 tacho (což mohlo bejt tak 180), dále jsem zjistil že do 120km je mi 1.6 16V rovnoceným soupeřem pak ztrácím, no a spotřeba zatím šplhá hluboko nad 10
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
no spíše,běžný každodení jev,není jediný den,stále stejná situacemanli2 píše:to byl zase den.... http://galerie.autorevue.cz/data/500/100_0932.jpg
tak jsem právě dorazil domů s výletu,byl jsem v Kralovicích na plzensku,zajezdil jsem si bohužel po polích,prostě jsem se nedostal do Kaznějova od Lozy,na silnici byla značka že za šest a půl km je slepá ulice,jel jsem dál v očekávání že bude někde vyznačená objíždka,bohužel nikoliv,pokračoval jsem dál po silnici a u kaznějovského lomu,kaolínu zátaras,asi 500 m.před nájezdem na silnici č.27,nikde vůbec žádné značení objíždky,tak jsem to vzal za jedním autem co jelo lesní cestou,která vyůstila na cestu mezi pole,cca 3 km,touto cestou kde se jede po absolutně suché prašné ornici,řeknu vám,že jsem měl slzy v očích,nepřál bych vám vidět jak astrulka vypadala,ten prach normálně sklouzával po oknech a zůstával na laku,kolech,zadek byl zaprášený jako když se jede dakar,no a nejhůř vypadá spodek,jak traktor,mechanizmus ruční brzdy je jedna koule,byl totiž namazán vazelínou,mám vztek,no a jinak cestou zpět jsem již jel tedy přes Plzen jsem se přimotal do vracejících se aut z Plas,tam se konal tuning sraz,jel jsem přes Plzen souběžně s nádhernou černou pětidvéřovou géčkovou kráskou na super nádherných kolech,jen nevím zda to byl též náš člen nebo né,vážně kráska,přál bych vám jí vidět,a ještě něco velká náhoda,nebo se ještě někde konalo něco s géčkama?cestou od Stříbra jelo proti mně nějak moc géčkařů,co chvíli někdo,dosti podezřelé,halo plzenáci kde jste něco páchali?
-
- Kontaktovat uživatele:
pepca: jj to je to cesky znaceni, nikde nic... jsem jela s kamosem z Pribrami a nejeli jsme po dalnici ale tema vesnickama abysme pokecali a pokoukli po okoli a cedule Praha tam byla dvakrat.... jednou za pribramem praha nakejch nevim kolik a pak po hodine jezdeni praha o 10 km dal a pritom jsme jeli porad smerem k praze jen se courali a koukali po okoli a tech der to bylo strasny... takovy koryta, este ze jsem nejela astrou...meli by s tim neco udelat kdyz za to chtej takovy prachy
Tak mě tu máte