Výměna žárovek podsvícení - foto
Re: Výměna žárovek podsvícení - foto
no třeba nebo všechno světlemodré až bílé. 8000k jako moje xenony. Kurňa nakonec se do toho pustím taky.
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
kdyz ja bych radši modrou ale štve me na tom to ze asi nepujde nakombinovat pristroje ptze bych chtel modre a červene ručičky. a červene čarky otačkomomeru jak je omezovač a červenou čarku na tachaku jak je 50 Km/h ale to bych musel asi koupit plazma podsvícení coz se me ted nece ptze nejsou kešule
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Fritol: když si tohle téma pročteš, najdeš odpovědi na své dotazy. To co by jsi chtěl jde udělat, jen si s tím musíš pohrát. Někde tu v tématu je, jak přesně tohle pořešili kolegové z něměckého fora.
Jinak já všude sypu SMD LED PLCC2, a modré podsvícení luxus. Kdo viděl, jak to měla moje bílá astra udělaný, ten ti to potvrdí. Je to jen o mikropájce, SMD LED, odporech a trpělivosti.
Jinak já všude sypu SMD LED PLCC2, a modré podsvícení luxus. Kdo viděl, jak to měla moje bílá astra udělaný, ten ti to potvrdí. Je to jen o mikropájce, SMD LED, odporech a trpělivosti.
END
já si to udělal tak, že mám modré podsvícení a bílé ručičky. Jenže ve finále to není takové jak jsem očekával. Ty bílé ručičky postupně přecházejí v modrou . Ale není to zase až tak moc drastický
Díky Trdlovi mám v autě zelenou a je to naprosto dokonalé...modrá je proti tomu šunt
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
Já mám od Trdla slíbenou výměnu do modré, ale ještě se neuskutečnila
Nicméně chápu, že teď má jinou zábavu
Nicméně chápu, že teď má jinou zábavu
Tak už zvažuji modrou nebo bílou. Úplně jste mne dostali. Také je třeba brát v potaz aby bylo vidět v létě, že člověk má zapnutý světla. Máte někdo zkušenosti jestli je lépe vidět bílou nebo modrou? Viděl někdo na vlastní uši co je krásnější jestli modrá nebo bílá? Jasně, každý má rád něco jinýho ale bílá se mi zdá decentnější a modrá je dobrá, už je to tak.
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.
Ja mam biele budiky - cize som dal do nich aj biele diody. Na bielo mi od vyroby svieti aj radio, tak som dal do dielej aj TID dispej a displej co pocita km. Vsetko ostatne mam v aute na cerveno. Uplna pecka.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
langdon2: A nechceš to spravit i na mojich coupe budikach? Máš to luxusní..
Já jsem na tohle absolutní lama
Já jsem na tohle absolutní lama
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Salame, diky za pochvalu.Bola to moja prva skusenost s diodami.Nikdy predtym som to nerobil.Vsetko je na nete. A diky aj Trdlovi.
SMD PLCC2
SMD PLCC2
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Takže jdu koupit LED pokud možno tak světle modré a když ne světle modré tak normálně modré.
-
- Kontaktovat uživatele:
Další pacient
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
taky jsem si s tím pohrál prozatím to svítí barevně asi rok pokud chceš vidět jak pisni mi na icq - domluvíme se a předvedu , dej si bacha na vyzařovací úhly , některé svítí jako bodovky a jiné do 120 stupňů - ve výsledku to je poznat časem přidám další obrázky
www.eso.tym.cz - nejen astra-g v obrázcích - ostatní je na vás
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
ale to mas plazmu nee ?
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998