GPS navigace - vše o tomto tématu
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Re: GPS navigace - vše o tomto tématu
Jo samozřejmě, po delší době se ukáže naplno jestli je dobrá nebo ne, proto jsem psal že mi VYHOVUJE, ne, že je nejlepší.
- Reklama
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
tak pak dej vědět jak jsou mapy přehledné a tak... taky jsem o tom slyšel a uvažoval jsem, že si nainstaluju... mám HTC TYTN IIFrydex píše:Včera jsem si do mobilu (HTC HD2) nainstaloval iGO 8, a musím říct, že je to zatím nejpovedeněší navigačka co jsem v mobilu měl. Přehledná, rychlá, dobře ovladatelná. Mapy vypadají podrobně a dá se instalovat mnoho doplňků... Uvidíme jak se osvědčí v praxi.
už HONDA civic VTEC
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
tak proč to nevyzkoušíš? tak nejlíp poznáš jak jsou přehledné
Ja Te jen skadlil .Hribek píše:Jo samozřejmě, po delší době se ukáže naplno jestli je dobrá nebo ne, proto jsem psal že mi VYHOVUJE, ne, že je nejlepší.
Ja bych bral "krizence" z navigaci - mapovy podklad Garmin pripadane iGo, flexibilitu iGO, vzhled krizence Navigon+Sygic+TTM a ovladani s hardwarem EPT, aktivni drzak s TMC od TTM .
A samozrejme dozivotni aktualizaci v cene .
Jasne, zadam objednavku na vyrobu cinanum a to by bylo, aby z kazdeho neco neukradli .
To je tak krutě smutná pravda, až se tomu člověk musí smát...
END
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Do PDA jsou nové mapy 840. Jinak já zálohuju taky všechno. Oblíbené nepoužívám, mám místo toho vše jako body zájmu, vytvořené skupiny, jako třeba rodina, přítelé, různé, atd. To jde vše zálohovat. Jinak jde zálohovat i nastavení. Myslím tím PDA. Kdo chce, rád poradm v SZ.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Nejel náhodou někdo z Vás s tímto? Jsem spíše skeptik, člověk na to bude mnohem více koukat, protože to ukazuje na kratší vzdálenost.
http://www.vtm.cz/clanek/hud-pro-kazde-auto
VIDEO
http://www.youtube.com/watch?v=7KFHDmaVCFk
http://www.vtm.cz/clanek/hud-pro-kazde-auto
VIDEO
http://www.youtube.com/watch?v=7KFHDmaVCFk
nekup to za tu cenu Počkáme si až tomu vychytaj všechny mouchy a pak jí koupíme za pár kaček
Zeptam se majitelu garminu (ne v PDA), jak se chova garmin v tunelech? Jde mi o to, jestli pres vypadek signalu naviguje stale dal, nebo ma dokonce nejaky hardware jako tomtom - EPT ?
mam nuvi 200 a v delším tunelu vypadává (U mě nejčastěji Strahovský tunel). Po vyjetí z něj musím počkat až naskočí a vypočítá znova trasu. Takže pokud je za tunelem křižovatka a ty nevíš kudy, tak jsi v řiti
Naposledy upravil(a) Majla dne 04 pro 2009, 12:23, celkem upraveno 1 x.
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Většina navigací co jsem měl,v tunelu samozřejmě ztratí signál a nějakou dobu "jede" dál a dodržuje poslední rychlost a pokud je za tunelem křižovatka a máš zadanou trasu tak už dávno víš kudy jet.
Jinak iGO 8 je u mne jasná volba.
Některé navigačky,např.asistované z mobilní sítě můžou vydržet v tunelu o kousek dál.Já jezdím v Jihlavě pravidelně tunelem cca 200-300m nevím přesně,a tam vypadne vždycky všecko,GPS,GSM,i rádio,a že to tedka po opravě chytne kdejakej signál.
Jinak iGO 8 je u mne jasná volba.
Některé navigačky,např.asistované z mobilní sítě můžou vydržet v tunelu o kousek dál.Já jezdím v Jihlavě pravidelně tunelem cca 200-300m nevím přesně,a tam vypadne vždycky všecko,GPS,GSM,i rádio,a že to tedka po opravě chytne kdejakej signál.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Mojmec jasne, v PDA ztrati signal kazda navigace, protoze na to proste nema hardware. Prave ze si vybiram nejakou navigaci a chtel bych neco co tak rychle nezestarne i kdyz toto je blbe prani u spotrebni veci .
Jinak Tomtom u vyssich rad pouziva technologii EPT a prave nevim jestli nekdo nepouziva neco obdobne, protoze mi to prijde dost zajimava funkce. Na druhou stranu se mi zase zamlouva Garminovska dozivotni aktualizace map. PDA jako navigaci pouzivam docela dlouho jeste s PocketKim, takze za tu dobu vim co asi chci a mam chtit, ale porad to jde dopredu hlavne u jednoucelovek.
EPT -Poskytuje nepřetržitou navigaci i ve chvílích, kdy navigační zařízení nemůže přijímat satelitní signály GPS (např. v tunelech nebo mezi vysokými budovami).
Jinak Tomtom u vyssich rad pouziva technologii EPT a prave nevim jestli nekdo nepouziva neco obdobne, protoze mi to prijde dost zajimava funkce. Na druhou stranu se mi zase zamlouva Garminovska dozivotni aktualizace map. PDA jako navigaci pouzivam docela dlouho jeste s PocketKim, takze za tu dobu vim co asi chci a mam chtit, ale porad to jde dopredu hlavne u jednoucelovek.
EPT -Poskytuje nepřetržitou navigaci i ve chvílích, kdy navigační zařízení nemůže přijímat satelitní signály GPS (např. v tunelech nebo mezi vysokými budovami).
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
A co znamená to nepřetržitá navigace přesně,jak to funguje?
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie