Příspěvek
od N2EO » 03 bře 2010, 22:51
Zdar! možná jsem ve špatném tématu, ale taky mám menší problém se světly, spíš jde o spínač světel, vlevo od volantu je kolečko kterým se zapínají parkovací a hlavní světla a mlhovky, tlačítko pro zadní mlhovku tam mám a funguje, vzadu ji ale nemám, jde mi ale o přední mlhovky, na ovladači není tlačítko pro přední mlhovky, je tam jen záslepka která nejde zmáčknout a nemá ani potisk mlhovky.
u chladiče jsem našel konektor od přední levé mlhovky, možná tam bude schovaný i pravý, ale nevím co s tím tlačítkem, ještě jsem do toho ovladače nevlezl, až to udělám tak asi zjistím, že musím někde sehnat to tlačítko a nainstalovat ho, ovšem pokud vůbec je možné ho zapojit, kde se to tlačítko dá sehnat? a bude drahé?
Uvažuju si na ty mlhovky napojit přídavné světla, ale nemám to tlačítko, možná by bylo nejlepší jen prohodit s tím zadním, které stéjně asi nepoužiju, taky asi možnost.. no.. každopádně jsem se chtěl podělit o problémek, na který jsem si už asi odpověděl,) tak dík, pokud budete mít nějaké názory a zkušenosti,)
Astrala vista,))