GPS navigace - vše o tomto tématu
Re: GPS navigace - vše o tomto tématu
Igo je jedna z možností programu v navi,další je TomTom,Garmin...něco jako Windows nebo Linux.A transmitter je dobrá věc,která ti šetří místo v autě.Všecky CD s muzikou co se ti válí v kastliku si nahraješ na kartu a bezdrátově pošleš do rádia a slyšíš to z repráků.Jen škoda že to tu nejde.Ale dá se to koupit samostatně.
Opel Zafira A 1.8 16V X18XE1
- Reklama
DIKY ZA INFOfrenkiecz píše:Igo je jedna z možností programu v navi,další je TomTom,Garmin...něco jako Windows nebo Linux.A transmitter je dobrá věc,která ti šetří místo v autě.Všecky CD s muzikou co se ti válí v kastliku si nahraješ na kartu a bezdrátově pošleš do rádia a slyšíš to z repráků.Jen škoda že to tu nejde.Ale dá se to koupit samostatně.
Takze rikas ze to neni spatna koupe za ten peniz,jo?Ja sem o ni premyslel,a zadnou drazsi se mi kupovat nechce protoze to zase tak extra moc vyuzivat nebudu jen obcas.Obcas se to hodit bude
Astra Coupe 1.8 16v
https://www.astra-g.cz/galerie/slawat77/
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Pro VŠECHNY(to není nic proti tobě Miloschi) zaryté odpůrce warez a poctivce kteří mají každý softwatre placený tady dávám pár řádků s odpovědma technické podpory k softwarům které se používají u nás ve firměmilosh píše:Ale nechcete sem davat naky warez stranky ze ne?
a podotýkám že pořizovací ceny jsou v 6 místných číslech. Nechci říct že krást je správné, ale je podle Vás toto v pořádku????? Příjde mi to jako by ste jeli do servisu s tím že Vám třeba nebrzdí astra
a oni Vám tam řekli joo smůla pané, musíte si počkat na další model, moožná brzdit bude
-- je vyhodnoceno jako chyba. Bude opraveno pro aktualni verzi
-- snad v pristi verzi by to mohlo byt predelano
-- Je zadano jako pozadavek na vylepseni pro pristi verzi
-- ještě takovou verzi ale nemáme k dispozici. Jakmile toma bude, ozveme se.
-- Vývojáři ji dali na první místo v seznamu všech věcí, které se budou řešit v příští verzi
-- jedná se zřejmě o již hlášenou chybu.... nicmméně žádost o přepracování cyklu je nyní na prvním místě v seznamu zadnání pro následné verze.
-- těžko se nám testuje technologie tak náročná na výpočty....
Dnes ráno mě ti šmejdi tak vytočily že mi to nedalo a musím si to vyventilovat
Je v pořádku platit za něco co nefunguje??????
U aplikaci se slozitejma vypoctama to snad ani jinak nejde ... Zalezi samozrejme na charakteru chyby - pokud by naprosto znemoznila praci, tak by to melo byt opraveno rychle, ale to by mela resit smlouva.
Máme v práci niečo podobné. Najskôr som si myslel, že to na nás len testujú....
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No a já to najdu na W a testuju a testuju..
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
No tak se vás chci lidi zeptat,zda by mi někdo nepomohl.Povedlo se mi vyhrát navigaci na Aukru a to Blaupunkt Lucca 5.2.Navigace vypadá výborně,ale jediná věc,co mě mrzí je ta,že nemá v sobě téměř žádné mapy.Skusil jsem zadat pitomé adresy,třeba co mě napadlo byla adresa práce a ona to v sobě nemá Potřeboval bych jí nějak levně zaktualizovat.Pokud by někdo věděl jak,pak bych mu byl velice vděčný
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
nevite nahodou nekdo jestli by bylo mozne nabijet navigaci v aute pres tenhle mp3 vysilac? http://www.eva.cz/zbozi/38822/mp3-vysil ... r-swm-100/ Mam totiz problem s origo nabijeckou-kdyz zapnu navigaci tak prstane nabijet,a kdyz je vypnuta tak ok.A pres pc jde nabijet v pohode.No a tahle vec ma usb vstup na flashku,ale nevim jestli by to umelo navigaci i nabit,kdybych tam pichnul kabel k pc
Astra Coupe 1.8 16v
-
- Kontaktovat uživatele:
prosim vas nemate niekto mapy do programu centrafuse?
Uz je tady opravdu hafo prispevku a nevim jestli se tu o tom psalo, tak se zeptam, jak jste na tom se signalem za izotermickym sklem ? Dneska jsem nemohl vubec chytnout satelity a to jsem to po dlouhe dobe opravdu potreboval .
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
co jsem četl, tak u izotermického skla by měla být anténa umístěn někde v prostoru zpětného zrcátka (toho uprostřed nahoře), je tam na to tuším i nějaký výřez
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
No jo to beru, ale posledne, kdyz jsem pouzil navigaci, tak to jakz takz slo, ale dnes jsem se nechytal a malem pdacko letelo z okna, kdyz mi ke vsemu jeste spadl drzak ze skla. Asi si brzo udelam radost a poridim neco jine, ale nerad bych musel resit antenu, protoze uz ze samotneho kabelu napajeni nejsem odvazany .
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
no ono Ti to stejně asi moc nepomůže, protože v tom skle je pokovená vrstva, která Ti odstíní signál jak GSM tak i družic GPS, u zrcátka je taková začerněná plocha, do které se umístí externí anténa, holt tohle je nevýhova izotermického skla
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Marky, nevím, mám Tomtom one XL a včera přes 800km na s navi v držáku na skle a pohoda. Sice to hlásilo max. 4 satelity, ale stále... Je fakt že za starým sklem jsem měl neustále 6-7 satelitů, ale nějak tomovi nedělaly problém ani "jen" ty 4.
END