central na DO - problem
central na DO - problem
Mam problem s DO - ako mackam tak mackam, dioda svieti, ale nefunguje to. Moze byt slaba baterka, alebo je problem v niecom inom? Este pred dvoma dnami to fungovalo OK.
- Reklama
Re: central na DO - problem
Tento problém mám také... Ale již jsem to několikrát psal, čím to je u mě.relius77 píše:Mam problem s DO - ako mackam tak mackam, dioda svieti, ale nefunguje to. Moze byt slaba baterka, alebo je problem v niecom inom? Este pred dvoma dnami to fungovalo OK.
Zkoušel si ho zprovoznit podle návodu, co se psal zde na foru?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
to tak má bejt (bez srandy)R.A.Y. píše:To mě to jede ale jen od dvou metrů a blíž a taky nevím co s tím.Baterku jsem dal novou,zkoušel jsem to i podložit a nic
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
no nevim přesně na metry ale má to jit jenom z pár metrů z důvodu bezpečnosti...ne jako jablotron nebo čínský sračky co jdou z 200 metrůR.A.Y. píše:To jako myslíš vážně? To nemá mít vetší dosah?Né že by mi to vadilo,ale tatíkova Astra jde tak z 5ti metrů...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
člověčě ani nevím, ale určitě v elektroinstalaceR.A.Y. píše:a kde jsi to našel? Že bych to někde přehlédl???Lukas G. píše: Taky mě to blblo, ale vypodložil jsem klíč (díky infu z fóra)
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Snad ti to takhle stačí... taky jsem to chvíli hledal...dj.chicken píše:doprucuju kazdemu zajet do opala co se toho klicku tyce...ukazou vam jak se to programuje, me zjistili ze mam spatny kontakt baterky s tistakem,tak tam dali papirek na pritlaceni a zase to funguje jako po masle...a to vsechno zadarmo!!! par minutek cloveka prece nezabije...
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE