Plynový pedál, Otáčky, máte to taky tak???

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Trdlo

Re: Plynový pedál, Otáčky, máte to taky tak???

Příspěvek od Trdlo » 26 lis 2009, 09:19

Nosound: Plechovou záplatu na litinu? No ty jsi asi fakt PAN svářeč.... rád se podívám, až to budeš mít.
Mimochodem ty umíš COčkem vařit litinu? A obyč drátem???
END

Reklama

BeowulfX

Příspěvek od BeowulfX » 26 lis 2009, 12:34

No pokud vím, tak na litinu jsou spešl elektrody, musí se to předehřát a taky se to vaří spešl svářečkou, která mám pocit není zrovna CO. Jinak vidím, že zatím všichni jen polemizují o zmiňovaném problému, už by to chtělo někoho komu to dělalo a přišel na to co mu to dělalo a po opravě už to nedělá :P Jelikož astra už má 10 let a může to zapřičínit toliko věcí, že by se o tomto dalo polemizovat asi hodně dlouho...

Nosound89
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nosound89 » 26 lis 2009, 14:43

no tak to sry já úplně zapomněl, že se bavíme o litině... nějak mi to hned nedošlo. Tak teď fakt nevím jak jinak...
už HONDA civic VTEC

monderka1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monderka1 » 26 lis 2009, 17:45

Asi to bude chtit navstivit RomanaK,akorat je to daleko:-(Ale uz mi to docela leze na nervy,jeste zkusim vymenit palivovej filtr a pak uz fakt nevim:-(
1,6 8V r.v. 10/98 - je to dravec !!!
https://www.astra-g.cz/galerie/etien/

eXp10it
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it » 26 lis 2009, 19:29

To vam dela jenom pri rozjizdeni? Teda jako: zaradite 1, roztocite na ukazkovych 1500 otacek poustite spojku a treba pri 2000 otackach se to zacne dusit? A co pri pomale jizde treba na 2ku kdyz preradite na 3 jeste pred 2000 otackama... to Vam dela taky? Vim ze se tady ted ozvou lidi co zacnou vysvetlovat ze pod 2000 otacek u 16ventilu se jezdit nema ale i tak me to zajima, protoze se mi ten popis problemu jevi jako problem mezi pedaly a sedackou ridice, teda jako ze davate malo plynu a nebo prilis rychle poustite spojku (omlouvam se a nemyslim to ve zlem). Asi by to chtelo jako diagnostiku pustit jakehokoliv jineho ridice za volant jestli se mu to bude jevit normalni...

monderka1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monderka1 » 26 lis 2009, 19:33

No bohuzel mam tento problem poslednicg 4-5 mesicu,predtim mi to nedelalo.Takze bych ten problem mezi sedackou a pedaly nevidel realne a navic jsem v tom nechal svezt i jine lidi a pocituji to taky,ale je faktem, ze to dela jen na jednicku,jinak auto je de normalne bez problemu.
1,6 8V r.v. 10/98 - je to dravec !!!
https://www.astra-g.cz/galerie/etien/

eXp10it
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it » 26 lis 2009, 20:12

Aha tak doufam ze jsem neurazil, ale prijde mi to jako podobny problem ktery tady lidi tusim popisovali. Chcipa to jenom pri velke zatezi (rozjezd) nebo by mohlo i pri prudkem seslapnuti plynu za jizdy... fakt by to teda mohlo byt neco s palivovym systemem a v tom pripade je palivovy filtr to prvni co bych zkousel vymenit obzvlast pokud nebyl dlouho vymeneny 8)

Joska

Příspěvek od Joska » 26 lis 2009, 21:49

a co takhle svíčky??? - ale to protáhnutí diagnostikou by taky nebylo od věci...
PS - to svařovní mají kluci pravdu a já je měl svařované - nedoporučuji, maximálně na dočasně než si naspoříte na neprasklé...ale svařovat litinu, zvláště tady kde se josu během pár minut velké rozdíly teplot a pnutí... :( to není dobré...)
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..

Nosound89
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nosound89 » 27 lis 2009, 01:45

mi to nedělá ani při jízdě ani při jedničce, ale jen když je neutrál tak otáčky nedrží stejně a občas klesnou na těch 700 a chce to zdechnout, ale nezdechne... prostě se nedrží stejné hodnoty a dělá to jak studený tak zahřátý motor. Začalo mi to dělat poté co jsem nestihl natankovat a dojel jsem až na razervu a auto zdechlo... Pak jsem natankoval, normálně nastartoval a od té doby to dělá, proto jsem myslel jestli to nemůže dělat přidřené čerpadlo?
už HONDA civic VTEC

Joska

Příspěvek od Joska » 27 lis 2009, 06:29

jo tak tohle už jsem někde četl. . . a máš pravdu, s tím to může souviset.
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..

jiri.bm

Příspěvek od jiri.bm » 27 bře 2010, 00:22

Nosound89 píše:mi to nedělá ani při jízdě ani při jedničce, ale jen když je neutrál tak otáčky nedrží stejně a občas klesnou na těch 700 a chce to zdechnout, ale nezdechne... prostě se nedrží stejné hodnoty a dělá to jak studený tak zahřátý motor. Začalo mi to dělat poté co jsem nestihl natankovat a dojel jsem až na razervu a auto zdechlo... Pak jsem natankoval, normálně nastartoval a od té doby to dělá, proto jsem myslel jestli to nemůže dělat přidřené čerpadlo?
No mě se tohle stalo u Fiata uno,dojel jsem benál a auto zdechlo,pak jsem mazal s kandákem pro benál a začlo to blbnout.Vyměnil jsem palivovej filtr a 8) 8)
Opel Astra G Caravan 2.0 DI r.v. 1999
Moudřejší neustoupí,ale počká až to blbec vzdá!!

Odpovědět