Plynový pedál, Otáčky, máte to taky tak???
Re: Plynový pedál, Otáčky, máte to taky tak???
Nosound: Plechovou záplatu na litinu? No ty jsi asi fakt PAN svářeč.... rád se podívám, až to budeš mít.
Mimochodem ty umíš COčkem vařit litinu? A obyč drátem???
Mimochodem ty umíš COčkem vařit litinu? A obyč drátem???
END
- Reklama
No pokud vím, tak na litinu jsou spešl elektrody, musí se to předehřát a taky se to vaří spešl svářečkou, která mám pocit není zrovna CO. Jinak vidím, že zatím všichni jen polemizují o zmiňovaném problému, už by to chtělo někoho komu to dělalo a přišel na to co mu to dělalo a po opravě už to nedělá Jelikož astra už má 10 let a může to zapřičínit toliko věcí, že by se o tomto dalo polemizovat asi hodně dlouho...
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
no tak to sry já úplně zapomněl, že se bavíme o litině... nějak mi to hned nedošlo. Tak teď fakt nevím jak jinak...
už HONDA civic VTEC
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Asi to bude chtit navstivit RomanaK,akorat je to daleko:-(Ale uz mi to docela leze na nervy,jeste zkusim vymenit palivovej filtr a pak uz fakt nevim:-(
To vam dela jenom pri rozjizdeni? Teda jako: zaradite 1, roztocite na ukazkovych 1500 otacek poustite spojku a treba pri 2000 otackach se to zacne dusit? A co pri pomale jizde treba na 2ku kdyz preradite na 3 jeste pred 2000 otackama... to Vam dela taky? Vim ze se tady ted ozvou lidi co zacnou vysvetlovat ze pod 2000 otacek u 16ventilu se jezdit nema ale i tak me to zajima, protoze se mi ten popis problemu jevi jako problem mezi pedaly a sedackou ridice, teda jako ze davate malo plynu a nebo prilis rychle poustite spojku (omlouvam se a nemyslim to ve zlem). Asi by to chtelo jako diagnostiku pustit jakehokoliv jineho ridice za volant jestli se mu to bude jevit normalni...
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
No bohuzel mam tento problem poslednicg 4-5 mesicu,predtim mi to nedelalo.Takze bych ten problem mezi sedackou a pedaly nevidel realne a navic jsem v tom nechal svezt i jine lidi a pocituji to taky,ale je faktem, ze to dela jen na jednicku,jinak auto je de normalne bez problemu.
Aha tak doufam ze jsem neurazil, ale prijde mi to jako podobny problem ktery tady lidi tusim popisovali. Chcipa to jenom pri velke zatezi (rozjezd) nebo by mohlo i pri prudkem seslapnuti plynu za jizdy... fakt by to teda mohlo byt neco s palivovym systemem a v tom pripade je palivovy filtr to prvni co bych zkousel vymenit obzvlast pokud nebyl dlouho vymeneny
a co takhle svíčky??? - ale to protáhnutí diagnostikou by taky nebylo od věci...
PS - to svařovní mají kluci pravdu a já je měl svařované - nedoporučuji, maximálně na dočasně než si naspoříte na neprasklé...ale svařovat litinu, zvláště tady kde se josu během pár minut velké rozdíly teplot a pnutí... to není dobré...)
PS - to svařovní mají kluci pravdu a já je měl svařované - nedoporučuji, maximálně na dočasně než si naspoříte na neprasklé...ale svařovat litinu, zvláště tady kde se josu během pár minut velké rozdíly teplot a pnutí... to není dobré...)
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
mi to nedělá ani při jízdě ani při jedničce, ale jen když je neutrál tak otáčky nedrží stejně a občas klesnou na těch 700 a chce to zdechnout, ale nezdechne... prostě se nedrží stejné hodnoty a dělá to jak studený tak zahřátý motor. Začalo mi to dělat poté co jsem nestihl natankovat a dojel jsem až na razervu a auto zdechlo... Pak jsem natankoval, normálně nastartoval a od té doby to dělá, proto jsem myslel jestli to nemůže dělat přidřené čerpadlo?
už HONDA civic VTEC
jo tak tohle už jsem někde četl. . . a máš pravdu, s tím to může souviset.
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
No mě se tohle stalo u Fiata uno,dojel jsem benál a auto zdechlo,pak jsem mazal s kandákem pro benál a začlo to blbnout.Vyměnil jsem palivovej filtr aNosound89 píše:mi to nedělá ani při jízdě ani při jedničce, ale jen když je neutrál tak otáčky nedrží stejně a občas klesnou na těch 700 a chce to zdechnout, ale nezdechne... prostě se nedrží stejné hodnoty a dělá to jak studený tak zahřátý motor. Začalo mi to dělat poté co jsem nestihl natankovat a dojel jsem až na razervu a auto zdechlo... Pak jsem natankoval, normálně nastartoval a od té doby to dělá, proto jsem myslel jestli to nemůže dělat přidřené čerpadlo?
Opel Astra G Caravan 2.0 DI r.v. 1999
Moudřejší neustoupí,ale počká až to blbec vzdá!!
Moudřejší neustoupí,ale počká až to blbec vzdá!!