náš kamarád měl vážnou dopravní nehodu - Cobein
Re: náš kamarád měl vážnou dopravní nehodu - Cobein
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
- Reklama
Úžasná zpráva. Jen tak dál, Renku! Drž se a dál bojuj, ať dáš rodině ten nejkrásnější dárek pod stromeček!!!
mail: pavel.paul.sever@gmail.com
Rendo myslime na teba a verime ze coskoro to budu iba zle spomienky ktore zostanu niekde hlboko v pamati.. rodinka musi byt teraz silna, vela trpezlivosti prajem, vsetko moze iba cas vyliecit. DRZTE SA !!!
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
To je super. Ale palce držím ďalej rovnako silno
To jsou opravdu velice příjemné novinky. Jen tak dál
To se čte už o hodně lépe. Jen tak dál, držím palce!!!
Vyborne len tak dalej. palce drzim stale
To som velmi rad ze sa to zlepsuje.. Uz aby to bolo ako predtym..Prajem rychle uzdravenie este raz a rodinka vela stastia..Vsetko bude zas okaaaa.
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
Parádní zpráva .. Palce samozřejmě držím dál..
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
- Diablo
- Kontaktovat uživatele:
Je možný ještě přispět? Byl jsem teď dlouho mimo PC s internet bankingem a v mailu jsem si nevšimnul, že příspěvky jsou časově omezené...
Po delší době jsem opět na fóru a s radostí, opravdu s velikou radostí, čtu zprávy, že je Cobeinovi líp.
Moc držím palce, přeji hodně síly Cobeinovi a celé jeho rodině a přeji brzké uzdravení.
Moc držím palce, přeji hodně síly Cobeinovi a celé jeho rodině a přeji brzké uzdravení.
Taky po delší době jsem se dostal k přečtení nových zpráv a tahle je z nich fakt nejlepší! Super už se těšíme s Petrou až tě uvidíme doma... stále držíme palce!!!
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Super zprávy. Tak k tomu dnešnímu svátku ještě pořádnou kupu zdravý a at jsi s rodinou doma o Vánocích
Ahoj kluci a holky.
Jsme moc rádi, že Renkovi přejete to nejlepší. Je jasné, že to moooc potřebuje. Myslete na něj teď o to víc, protože je oddělení kde je hospitalizován uzavřeno kvůli obavám z respiračních nemocí. Ale podle personálu oddělení, je na tom Renda, teď to berte opět v "uvozovkách" stále stejně. Ale já vím, že je na tom stále líp, po středeční návštěvě, kdy mě i Luboše X17dtl pobavil některými gesty a hlavně potěšil svou šikovností.
Má prostě světlé chvilky, ale i slabší, prostě chvíli je to náš Renda, chvíli nerozumné děcko. Což je ale po takovém úrazu normální.
Ale ujišťuju Vás, že na Vás, coby klubáky nezapomněl, zvlášť na některé reagoval úplně super. Takže Vám všem letí od Rendy AHOOOOJ
Ještě jednou všem děkuji za projevený zájem a dodávám, klobouk dolů před Vámi všemi, děkujeme moc za přízeň
Jsme moc rádi, že Renkovi přejete to nejlepší. Je jasné, že to moooc potřebuje. Myslete na něj teď o to víc, protože je oddělení kde je hospitalizován uzavřeno kvůli obavám z respiračních nemocí. Ale podle personálu oddělení, je na tom Renda, teď to berte opět v "uvozovkách" stále stejně. Ale já vím, že je na tom stále líp, po středeční návštěvě, kdy mě i Luboše X17dtl pobavil některými gesty a hlavně potěšil svou šikovností.
Má prostě světlé chvilky, ale i slabší, prostě chvíli je to náš Renda, chvíli nerozumné děcko. Což je ale po takovém úrazu normální.
Ale ujišťuju Vás, že na Vás, coby klubáky nezapomněl, zvlášť na některé reagoval úplně super. Takže Vám všem letí od Rendy AHOOOOJ
Ještě jednou všem děkuji za projevený zájem a dodávám, klobouk dolů před Vámi všemi, děkujeme moc za přízeň