Frostíka a Selinky Astřička G cabrio 2.2 16v

Shuya
Kontaktovat uživatele:

Re: Frostíka a Selinky Astřička G cabrio 2.2 16v

Příspěvek od Shuya » 14 lis 2009, 11:39

No tak hmm neviem ti... Podlamn celkom zhovadené kabrio, radšej by som to oplieskal šetko dole a nechal to v séri, ale to je len moj názorlak síce pekný, ale ten hrozný bodkit ee...sry
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car

Reklama

Frosty a Selča
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty a Selča » 14 lis 2009, 13:06

Kazdej muze mit svuj nazor,beru to. Kazdej ma nakej styl me se treba nelibi tvoje auto, to sou ale nazory....
Opel Astra G cabrio 2.2 16V BERTONE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=15484

Frosty a Selča
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty a Selča » 14 lis 2009, 13:15

Honzza píše:Abych řekl pravdu tak todle neni můj šálek kávy i když jsem už todle cabrio viděl na živo přijde mi to docela škoda kort pokud to byla origo linea rossa. :( A ty kola vypadají v těch blatníkach jak tramvaj a když vědší kola nechceš nevim proč takový blatníky? 18" kola se vejdou i do neupravených blatníků todle je minimálně na 19". Lak pěknej ale dneska už taky nic novýho a zadní světla ty už jsou taky nějakou dobu out... Ale kdyby byly všechny auta stejný bylo by to zase o ničem.
btw: Pokud se nepletu tak u nás ti jsou atesty k ničemu,pokud nemáš třeba ty 18" v TP můžeš k nim mít papírů kolik chceš a budou ti k ničemu.
Jasny ale jiny zadni lampy se mi nejak nelibej, zalezi jakej duvod mas na mysli, zatim nam vsude stacili atesty, v srpnu STK a u kazdejch policajtu co nas staveli taky, takze se asi pletes.
k tomu laku diky a sice to neni novinka ale zeptam se te kolik denne potkas aut na silnici? a kolik z nich ma menavku nebo jakoukoliv jinou perlet? Vzhledem k tomu ze tohle pozoruju tak skoro zadny, nebo sance 1:1 000 000? (bavime se o ČR a SR). i tom zahranici by se dalo bavit vzhledem treba k rozloze jejich statum.

Frosty a Selča
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty a Selča » 14 lis 2009, 20:19

tady přikládám další fotečku
Přílohy
P270909_17.560001.jpg

zmrzlina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmrzlina » 14 lis 2009, 20:27

Mně se - coby laikovi - líbí ta kola 8) Jen mám trochu pocit, že se z toho auta někdo snažil udělat něco, co není (v tom smyslu, že ze 120ky neuděláš Lamborghini) a zabil "ducha" toho auta..
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT

"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."

Martin22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin22 » 14 lis 2009, 20:37

s jinym narazníkem si myslím že by to vypadalo líp.... tohle se mi nelíbí je to skažené cabrio :roll: narazník je tam jako pěst na oko moc mohutný velký vubec se na to nehodí :twisted:.............. ale když se ti to líbí.... :P

lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukaskpd » 14 lis 2009, 20:42

jj keby tam bol iny naraznik vypadalo by to lepsie a hlavne te hnusacke kolesa to je hnus fuuuuuj by som ich vyhodil
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/

Vojkuvka81

Příspěvek od Vojkuvka81 » 15 lis 2009, 12:14

No nevim,bud se mi auto libi nebo ne,ale psat někomu do topicu že je to hnus a ja nevim co ještě :( ,to fakt asi ne :? ,jde to napsat i jinak, Frostiku,tve auto je přinejmenšim v čr ojediněly kus,a je určitě vyjmečne,to bez pochyb,hlavni je že se libi Tobě 8)
Obrázek

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 15 lis 2009, 12:18

tragédie, lepší kdyby to ten autor rozmlátil o strom než todle :roll:
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Frosty a Selča
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty a Selča » 15 lis 2009, 13:18

Vojta píše:tragédie, lepší kdyby to ten autor rozmlátil o strom než todle :roll:
Vojkuvka: Dekuji, s tvym nazorem plne souhlasim.... Ale to vypovida o inteligenci cloveka a jeho normalnim chovani,ktery asi nebude na moc dobre urovni...

Pro ty co kritizujou se seriovejma autama (ze zavisti) ,, Podle sebe, soudím tebe'' ;-)

Vojta: Pravej priklad ses ty, tvoje iq je asi na bodu mrazu, přát někomu aby se vytřískal v autě.... Navic mas co rikat, ta tvoje Corsa nemá jedinej krásej doplňek navíc a k tomu ta obycejna s prominutím vyblitá žlutá barva fakt nic moc no... Můj názor a timpádem bejt na tvým místě bych radši držel ústa a styděl se.

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 15 lis 2009, 13:28

jsem rád že moje corsa nemá žádnej krásnej doplněk jako tvoje kabrio a taky že nemá takovou krásnou barvu :lol:
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 15 lis 2009, 14:27

Frosty a Selča píše:Pro ty co kritizujou se seriovejma autama (ze zavisti) ,, Podle sebe, soudím tebe'' ;-)

Vojta: Pravej priklad ses ty, tvoje iq je asi na bodu mrazu, přát někomu aby se vytřískal v autě.... Navic mas co rikat, ta tvoje Corsa nemá jedinej krásej doplňek navíc a k tomu ta obycejna s prominutím vyblitá žlutá barva fakt nic moc no... Můj názor a timpádem bejt na tvým místě bych radši držel ústa a styděl se.
Koukám že se to tady začína nějak rozjíždět.Ty to není nějak o závisti,či něčem podobném,jen tehle disign,který je provedený na tomhle autě,nepromlouvá lidem do duše jako krásně pojatá uprava.Jde samozřejmě ocenit tu vůli člověka který se do toho pustil a čas kterou nad tím strávil,o detailech něktérych částí se tu ale bavit nebudu....Samozřejmě jako celek je to jedinečné a velice se odlišuješ od běžnych aut co potkávaš a můžeš se kochat těch pohledů co se k tobě obrací :wink:obzvlášt' na tuningových srazech,tam se takových uprav najde mnoho a věřím že tam tenhle disign většina ocení.Podle fotek vidím že na takový akce jezdíš tak věřím že ty rekace tam jsou jen kladné.Reakce budou v tomhle rozporuplné,řekněme pravdu tohle není žádný tuning forum,tak stím musíš počítat :wink: A co se týče Vojtového názoru,tak musíš to brát s nadhledem,jen se nechal unést tím provedením :wink: idkyž tvůj nadhled k vojtovi zas tak neproběhl...musím sám za sebe říci že jeho corsa doplněk krásnej má a to né jedinej!Ale je mě taky jasné,že ty ho zas tak vidět nemůžeš nebod' se na doplněk díváš uplně jiným pohledem.A v tom to právě je,tvůj dising se dá ocenit spíše v jiné sféře.Kdyby třeba Votja řekl chlapi jedu na tuning vyhrát nějakou cenu tak mu řeknu asi,clapče neblni přijed' na shelku,jsou tu kluci s astra G fora dáme kafe a pokecáme. Tak to FROSTIK alias SELCA prosím ber s nadhledem. :wink: Jinak jak už jsem řekl at' auto dělá radost hlavně tobě a slouží jak má.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

-LJ-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -LJ- » 15 lis 2009, 14:44

Prosimte neres tady vetsinu lidi :)
Cabrio nejde stylem - LIBI SE VAM TO ? TAK JOOOO TAK JA SI TAM DAM TOHLEEEEEEEEE

proste si jdes svym stylem ;) tobe se to libi? Tak to neres :) az na prahy se mi libi :) neni to nic extra hnusnyho co tu vsichni z toho delaj
LittleJohn-Obrázek
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....

Petras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petras » 15 lis 2009, 15:52

Někteří by se opravdu mohli a měli zamyslet nad tím co píší! Nic méně ani já nejsem fandou "Underground" (čím větší tím lepší) tuningu a rozhodně bych dal přednost sériovýmu cabriu např. s pěknýma kolama.. Ale každý sme jiný a každýmu se líbí taky jiné věci a hanit něčí auto jen protože se mi nelíbí není správné. A už vůbec ne psát že by ho měl rozbít o strom atd..
Prostě ikdyž mám jiný vkus tak to nic nemění na tom že si s tím dal majitel hafo práce (podle fotek i poctivé) a udělal si auto takové jaké se líbí jemu a myslím že docela dost lidí s podobným přístupem zaujme.
Takže dobrá práce..
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort

patrick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patrick » 15 lis 2009, 16:18

já si nemůžu pomoct ale mně se to libí, je to auto za kterým bych se určitě otočil kdybych ho viděl a je vidět že si s tim někdo dal fakt práci (nevim jestly jsi to takhle koupil nebo stvořil) věř mi že ty co ti to tady teď nejvíc krytizujou by byly první kdo by to šly okouknot kdybys přijel na sraz. Ale asi pochzbuju že na nějakej přijedeš po těch ohlasech, krityce, kalendáři a tom všem co tu máš na talíři od tý doby co ses registroval.

Odpovědět