Kontrolka airbagů
Re: Kontrolka airbagů
Jak napsal Apik,máš pořádně zacvaklej konektor do pytle? Musí to opravdu slyšitelně cvaknout, a pak zajistit. Taky už jsem na jedné astře prolezl co se dalo a nakonec to byl špatně zacvaklej právě ten konektor ve volantu.
END
- Reklama
viete ako riesit kontorlku pri vymene sedaciek za bez airbagove???? aby stale nesvietila
Opel Astra G 3dv. 1.8 16V
Moja Astra G....
Moja Astra G....
Přesně tak. Dosáhnout odpor větve kolem 2,5 ohm a pak zhasnout diagnostikou.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- komak
- Kontaktovat uživatele:
Všechno zacvaknuté na MAX!Trdlo píše:Jak napsal Apik,máš pořádně zacvaklej konektor do pytle? Musí to opravdu slyšitelně cvaknout, a pak zajistit. Taky už jsem na jedné astře prolezl co se dalo a nakonec to byl špatně zacvaklej právě ten konektor ve volantu.
0pel Astra-G,Caravan. X12XE 16V, 1998.
https://www.astra-g.cz/galerie/komak/
Manželka Opel Corsa C 1.0 12v 2002 (Z10XE)
- komak
- Kontaktovat uživatele:
Jde o Bag u řidiče,jediné co nevým tak jeto! jak jeto vedené od airbegu přes kroužek pod volantem potom pod sedačkou a potom k řidicí jednotce,jestli jeto jeden svazek kablů nebo jinak!APiK píše:Trdlo: díky
komak: sorry
Pokud je to skutečně přední u řidiče (nevím proč, ale zafixoval jsem si boční u řídiče ), tak může být problém v samotném kontaktu u bagu, nebo kroužku pod volantem - víc mě nenapadá. Ale jistě se Ti ozve někdo kdo ví víc.
0pel Astra-G,Caravan. X12XE 16V, 1998.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
To zkoušet nemusíš ,to prostě víme .peter881 píše:ok vyskusame dik..
Uz to vim tiezdenny píše:To zkoušet nemusíš ,to prostě víme .peter881 píše:ok vyskusame dik..
Opel Astra G 3dv. 1.8 16V
Moja Astra G....
Moja Astra G....
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
tak si mohu říci vítej vklubu včera se mi taktéž vesele rozsvítila kontrolka bágů a nechce a nechce zmizet
Ještě si pamatuji na tvoje slova APIKU...nedávej prudce sedačky dozadu... no jo no....
Ještě si pamatuji na tvoje slova APIKU...nedávej prudce sedačky dozadu... no jo no....
Taky jsem měl tento problém a jeden známí mě poradil,co to může být,jemu to dělali děti vzadu jak kopali do sedačky,nechal si v oplu odpojit boční aerbegy a měl klid,u mě to bylo to samé poprvé jsem nechal vymazat chybu a do 14dnu se to rosvítilo znovu ,tak jsem přemístil holku na prostředek a mám zatím klid,jinak mě bylo řečeno pokud se rosvítí kontrolka tak NEfungují erbegy
astra G 1,6 16v XE 2002
Jo, já jsem Ti to říkal . No nic, chyba se smázne, kontakty kdyžtak opraví, nic vážného.rychlyradim píše:na tvoje slova APIKU...nedávej prudce sedačky dozadu... no jo no....
Kontrolka sama nezmizí. Smazat se musí diagnostikou. Když svítí, nefungují žádné airbagy.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Mne sa neustále odpája bočný šoférov airbag
Už 6 krát diagnostika a mazanie chyby .
Už som to rozobral pod sedadlom aj pri airbagu 6 krát vystriekal kontakt sprejom rozobral až na drôtiky pozohýnal a postláčal kombinačkami tie kontakty aby mali lepší a pevný kontakt medzi sebou .
vydržalo to tak 3 týždne a znova kontrolka začala svietiť pri 30 km rýchlosti na rovnej ceste
Odporúčajú mi to zaletovať pod sedadlom na pevno, ale ja nemám rád nerozoberateľné spoje
Ak to robí kontakt v samotnom airbagu tam už nič nespravím
Má niekto nejaký nápad ???
Už 6 krát diagnostika a mazanie chyby .
Už som to rozobral pod sedadlom aj pri airbagu 6 krát vystriekal kontakt sprejom rozobral až na drôtiky pozohýnal a postláčal kombinačkami tie kontakty aby mali lepší a pevný kontakt medzi sebou .
vydržalo to tak 3 týždne a znova kontrolka začala svietiť pri 30 km rýchlosti na rovnej ceste
Odporúčajú mi to zaletovať pod sedadlom na pevno, ale ja nemám rád nerozoberateľné spoje
Ak to robí kontakt v samotnom airbagu tam už nič nespravím
Má niekto nejaký nápad ???
Astra G 1.7 DTI 16 V caravan Y17DT 2000
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Tak to pod sedadlem zkus spojit jinak než natvrdo pájet,spojovacího matroše je spousta.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol: