Frosty a Selča v kalendáři KLUB CARS 2010 + POKEC
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Frosty a Selča v kalendáři KLUB CARS 2010 + POKEC
Už se k tomuto nebudu vyjadřovat šmytec alespoň z mé strany
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
- Reklama
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Co se mne týče kalendář chci,ale je otázka za kolik bude a jestli si ho koupím,čistě hypoteticky.Já osobně bych je nechal vyrobit až po zaplacení,nebo aspon vybral nákou zálohu,abych věděl,že si to dotyční pak určitě koupěj.Osobně na 100% neslibuju nic,leda to,že jednou určitě umřu.To je podle mne tutovka.Vojkuvka81 píše:To Trdlo:
Jak dopad Joel,udělal sraz,a pak tu měsič četl jak na tom nevyvařil a jak to tam stalo za hovno,proto řikam ja,pro česky narod nedělat apbsolutně nic,většina tohle neoceni,češi jsou prvni na světě,ve stěžovani si na něco,je to takhle ze všim tady,nikdy se nedokažete shodnout na ničem,Přiklad:Všichni chcou Opc zadni naraznik,a když je k mani tak zas nechce nikdo,proto jak jsem psal ja,nebo ted Mirda,stejně tak dopadne i ten kalendař,všichni chcou,a pak se budou vyrobci valet doma,a bude je rozdavat po rodině,Občas je potřeba vytahnout i tu špinu,aby si lidi uvědomili že svět neni tak ružovy jak si ho tu malujete,někteři,dale se k tomu nehodlam vyjadřovat,nema to smysl,ve finale budu zas ja ten nejhorši
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Wow, tad se to krutě rozjelo ... samé emoce
srát na to ... kalendář bude hotovej ... to je tutovka ... bude v elektronické podobě a kdykoliv se bude dát dotisknout. rozhodně se nenechá vytisknout sto kusu by se padesat pak vyhodilo do koše ...
V týdnu se pokusím domluvit nějakou cenu, ale pokud má někdo možnost zařídit printout, tak sem s nabídkou ...
btw plánuji se dát tak dvě až tři varianty ... designu myslím ... a vy si vyberete
srát na to ... kalendář bude hotovej ... to je tutovka ... bude v elektronické podobě a kdykoliv se bude dát dotisknout. rozhodně se nenechá vytisknout sto kusu by se padesat pak vyhodilo do koše ...
V týdnu se pokusím domluvit nějakou cenu, ale pokud má někdo možnost zařídit printout, tak sem s nabídkou ...
btw plánuji se dát tak dvě až tři varianty ... designu myslím ... a vy si vyberete
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosímtě už žádné vybírání... udělej to podle sebe... To zas bude na dlouho.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Už mlčím a konám
V prvom hlasovaní som za to cabrio nehlasoval a teraz som hlasoval za nie.
Po nejakom čase na fóre mám zhruba obraz o tom čo sa páči väčšine členov fóra. Takže ani tak nejde o to, či je to člen či nečlen a kolko má prípevkov, ako skôr o to, že sa na popredné mieto v hlasovní dostal podvodom. Toto druhé hlasovanie neni o ničom inom, ako o potvrdení , alebo vyvrátení podvodu.
Keďže sa zatial potvrdzuje, že šlo o podvod treba dotyčného v kalendári nahradiť. Ja som hlasoval aj za Cobeina aj za GibonArta, takže mi je jedno kto z nich FaSa nahradí.
Po nejakom čase na fóre mám zhruba obraz o tom čo sa páči väčšine členov fóra. Takže ani tak nejde o to, či je to člen či nečlen a kolko má prípevkov, ako skôr o to, že sa na popredné mieto v hlasovní dostal podvodom. Toto druhé hlasovanie neni o ničom inom, ako o potvrdení , alebo vyvrátení podvodu.
Keďže sa zatial potvrdzuje, že šlo o podvod treba dotyčného v kalendári nahradiť. Ja som hlasoval aj za Cobeina aj za GibonArta, takže mi je jedno kto z nich FaSa nahradí.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Frosty a Selča v kalendáři KLUB CARS 2010 - ANO či NE?
Co prosim??? to neni pravda, sem tu kazdej den, ráno a večer, ano možná že nepíšu ke každým topicům jako vy ale prostě tu sem a dole kde se zobrazuje kdo je online se muzete podivat... teda akorat kdyz sem rano v praci tak sem tu jen vecer no... Mozna ze vam ted prijde ze pisu dost ostre ale jako sem vcelku rozbouren... dalsi vec tohle tema sem nasel nahodou, a ti co hlasovali ho ani nemusi najit... taky bych mohl mit pochybnosti o Brhym ze mu naskakali hlasy zhruba v pulce hlasovani a na konci hlasovani nekolik hlasu za sebou. Ale neresim to pro me je proste prvni a tim to haslo nebudu ho zkoumat ikdyz bych mohl...Capone píše:hlasoval jsem že néééééé a to z důvodu - neaktivný člen tohoto fora ( přidány fotky jen do kalendáře a dále nic )....
Myslim ze sem chodi spousta lidi ktery na pisou za rok jedinej prispevek a kdyz daji hlas? pak si tohodle tema ani treba nevsimnou protoze sem treba chodi hlavne kvuli technickym problemum...
No nevim nejsem admin ale tohle mi neprijde fer....
-
- Kontaktovat uživatele:
A taky bych chtel reagovat na tohle: kazdymu se libi neco jinyho me se auta nekterych z vas taky nelibi a nechavam si to pro sebe a ne jak dite na piskovisti... Ale dalsi moznost nekterym lidem se to nelibi treba z duvodu zavisti, protoze na takovyhle upravy nedosahnou...
Kazdymu se libi neco, a pokud to maji byt jen klubova auta tak preci podle pravidel neni mozny aby auta ktera clenove klubu uz nemaji byli v kalendari???
Nekdo tu jeste psal ze by to chtelo lepe nafotit, v tom by problem nebyl, i v kompu mame fotky, dalo by se vybrat...
Kazdymu se libi neco, a pokud to maji byt jen klubova auta tak preci podle pravidel neni mozny aby auta ktera clenove klubu uz nemaji byli v kalendari???
Nekdo tu jeste psal ze by to chtelo lepe nafotit, v tom by problem nebyl, i v kompu mame fotky, dalo by se vybrat...
No ono jde asi hlavne o to, ze tvoje auto je mega extravagantni, proto se vetsine lidem nelibi...
Ale to je uz asi zbytecny resit, zamcel bych to a nashle uz je stejne vyreseno.
Ale to je uz asi zbytecny resit, zamcel bych to a nashle uz je stejne vyreseno.
-
- Kontaktovat uživatele:
Me to prijde nespravedlivý taky bych mohl mít výhrady a spousta dalších lidí, ale o co jde? mě nejvíc rozhořčilo to že se tady uvádí ňákej podvod, ja mam tak malo volnyho casu ze ten co mam fakt nebudu zahazovat tim ze si budu zakladat mrtě mejlů a účtů sem na forko abych si dal hlasy, jel sem na spravedlnost a doufal ze budu mit kalendar Opliku doma na zdi a že v něm v jednom mesici uvidim i svoje auto...
Vubec bych se nerozciloval kdybych se tam nedostal a nebo kdyby to bylo neprávem...
K ty extravaganci, jasny kazdej ma rad neco, kdyz potkate Astru ktera okolo projede na kolech reknete si jo pekny kola a vetsinou smitec, takovejhle kousek kdyz projede mestem napric MB nebo kdekoliv jinde vetsina lidi se otaci a spousta z nich ma palec nahoru nebo s vami u semaforu kdyz stojite na cervenou pokecaji...
a jak uz nekdo psal proc nemit v kalendari jeden extravagantni kousek, to se malo kdy potkava a kdyz uz nakej dalsi je tak je vetsinou garazovanej a je mozny ho videt pouze na srazech... a to my neděláme, my sloužíme autu a ono za to slouží nám...
Vubec bych se nerozciloval kdybych se tam nedostal a nebo kdyby to bylo neprávem...
K ty extravaganci, jasny kazdej ma rad neco, kdyz potkate Astru ktera okolo projede na kolech reknete si jo pekny kola a vetsinou smitec, takovejhle kousek kdyz projede mestem napric MB nebo kdekoliv jinde vetsina lidi se otaci a spousta z nich ma palec nahoru nebo s vami u semaforu kdyz stojite na cervenou pokecaji...
a jak uz nekdo psal proc nemit v kalendari jeden extravagantni kousek, to se malo kdy potkava a kdyz uz nakej dalsi je tak je vetsinou garazovanej a je mozny ho videt pouze na srazech... a to my neděláme, my sloužíme autu a ono za to slouží nám...
Frosty a Selča: sorry, ale denně tu rozhodně nejsi, jednak sleduju, kdo tu je a kdo ne a jednak mám možnost vidět kdy jsi byl přihlášen.... Takže to nás zase nekul.
END
Re: Frosty a Selča v kalendáři KLUB CARS 2010 - ANO či NE?
Tak kdyz si tady denne, tak proc reagujes na tuhle diskuzi az ted...hm?Frosty a Selča píše:Co prosim??? to neni pravda, sem tu kazdej den, ráno a večer, ano možná že nepíšu ke každým topicům jako vy ale prostě tu sem a dole kde se zobrazuje kdo je online se muzete podivat... teda akorat kdyz sem rano v praci tak sem tu jen vecer no... Mozna ze vam ted prijde ze pisu dost ostre ale jako sem vcelku rozbouren... dalsi vec tohle tema sem nasel nahodou, a ti co hlasovali ho ani nemusi najit... taky bych mohl mit pochybnosti o Brhym ze mu naskakali hlasy zhruba v pulce hlasovani a na konci hlasovani nekolik hlasu za sebou. Ale neresim to pro me je proste prvni a tim to haslo nebudu ho zkoumat ikdyz bych mohl...Capone píše:hlasoval jsem že néééééé a to z důvodu - neaktivný člen tohoto fora ( přidány fotky jen do kalendáře a dále nic )....
Myslim ze sem chodi spousta lidi ktery na pisou za rok jedinej prispevek a kdyz daji hlas? pak si tohodle tema ani treba nevsimnou protoze sem treba chodi hlavne kvuli technickym problemum...
No nevim nejsem admin ale tohle mi neprijde fer....
a proc si nevystavil auto v galerii Vaše auta-club cars?
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak uplne kazdej den tu 100% nejsem to mas pravdu, obrazne receno ale proste sem chodim... teda tehle tejden tu sem kazdy rano a vecer, to mi nikdo nevymluvi...Trdlo píše:Frosty a Selča: sorry, ale denně tu rozhodně nejsi, jednak sleduju, kdo tu je a kdo ne a jednak mám možnost vidět kdy jsi byl přihlášen.... Takže to nás zase nekul.
- Diablo
- Kontaktovat uživatele:
Vystavit auto asi nestihl, páč datum registrace se shoduje s datem vložení fotek do nominace-tzn. nedávno...-zvláštní
Mno nezlob se na me..ale tohle tema uz tu nejakou chvili je....a kdyz te to teda tolik vytaci proc si nereagoval hned?¨Me kdyz tady neco stve nebo se chci k necemu vyjadrit, tak to napisu hned....Frosty a Selča píše:No tak uplne kazdej den tu 100% nejsem to mas pravdu, obrazne receno ale proste sem chodim... teda tehle tejden tu sem kazdy rano a vecer, to mi nikdo nevymluvi...Trdlo píše:Frosty a Selča: sorry, ale denně tu rozhodně nejsi, jednak sleduju, kdo tu je a kdo ne a jednak mám možnost vidět kdy jsi byl přihlášen.... Takže to nás zase nekul.