náš kamarád měl vážnou dopravní nehodu - Cobein
Re: náš kamarád měl vážnou dopravní nehodu - Cobein
Ahoj všichni kdo toto čtete,je fajn když člověk vidí soucítění a to že si nejsme lhostejní .Cobeina jsem nikdy neviděl,ale určitě jsem se s ním setkal tady na foru.Budu se za něj přimlouvat u Vekýho TÁTY v nebesích,udajně -co není možné u lidí ,u něj možný je .Připojte se kdo můžete. Ahoj ahoj Nis
.....takový,jaký si ho udělaš!
- Reklama
Ahoj, vidím to jako István, jsem rád, že je tady tohle forum a lidé, kteří když ví, tak pomohou. Zatím Astřička docela jezdí , takže to zde využívám spíše ke čtení a ke zlepšování znalostí o autíčku .
Díky Cobeine a všichni ostatní. Držím Cobeinovi palce. Přimluvím se také u Velkého Otce v nebesích, protože zázraky se dějí každý den, jen je někdy nevidíme.
Díky Cobeine a všichni ostatní. Držím Cobeinovi palce. Přimluvím se také u Velkého Otce v nebesích, protože zázraky se dějí každý den, jen je někdy nevidíme.
Něco velmi podobného jsme zažili s našim synem. Kdo neprožil, těžko pochopí. Rodino vydrž a buď Cobeinovi nablízku a Vy chlapi oplácký pomozte, však víte jak.
Zafira99 1.8 16V Elegance
-
- Kontaktovat uživatele:
Vieme daco nove ? ? ?
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Gallo píše:
S ohledem na situaci už nebudu a tím prosím i ostatní, zveřejňovat Renkův současný stav, pokud to tu nenapíše Petra, Kuba, nebo s tím nebudou souhlasit.
Psát sem budu jen pozitivní zprávy a pevně věřím, že to bude brzy.
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
- Kontaktovat uživatele:
To je furt dokola že ?
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Ahoj kamarádi.
Včera jsem byl za Renkem v nemocnici.
Situace je bohužel stále stejná, zlepšení jsou malá a nerad bych je zakřiknul. Mezi ty vetší patří to, že Renda zase dýchá sám většinu dne.
Vyřídíl jsem mu Vaše pozdravy a přání brzkého uzdravení. Držme palce, ať co nejvíc pomohou.
Co jsem cítil, když jsem ho tam viděl snad nemusím popisovat, ale Renda bojuje, já to vím.
Zase sem napíšu, jak bude něco nového...
Včera jsem byl za Renkem v nemocnici.
Situace je bohužel stále stejná, zlepšení jsou malá a nerad bych je zakřiknul. Mezi ty vetší patří to, že Renda zase dýchá sám většinu dne.
Vyřídíl jsem mu Vaše pozdravy a přání brzkého uzdravení. Držme palce, ať co nejvíc pomohou.
Co jsem cítil, když jsem ho tam viděl snad nemusím popisovat, ale Renda bojuje, já to vím.
Zase sem napíšu, jak bude něco nového...
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Mala zlepseni jsou taky zlepseni.Urcite to zvladne , verim mu a drzim pesti.Proste to musi zvladnout!
Gallo - JEN TAK DÁL, je jedno že zlepšení jsou malá, hlavně že jsou. Jen ať Renda nikam nespěchá a v klidu si to vyleží. My tu na něj rádi počkáme.
END
Přesně jak píše Trdlo
Nevím jak ostatní, ale já si teď dávám ještě větší bacha na silnici a snažím se ještě víc předvídat co by se mohlo stát nebo co by někdo mohl provést (např. klasické přejetí z pruhu do pruhu bez blinkru, prudké zabrždění apod.) ... a i když to mám do práce jen 2x4km po čisté, hlavní silnici, v pondělí jedu konečně přezout.
Rendo, jen tak dál
Nevím jak ostatní, ale já si teď dávám ještě větší bacha na silnici a snažím se ještě víc předvídat co by se mohlo stát nebo co by někdo mohl provést (např. klasické přejetí z pruhu do pruhu bez blinkru, prudké zabrždění apod.) ... a i když to mám do práce jen 2x4km po čisté, hlavní silnici, v pondělí jedu konečně přezout.
Rendo, jen tak dál
- Diablo
- Kontaktovat uživatele:
To je skvělá zpráva, že dělá pokroky (to, že sám dýchá většinu dne, je podle mě velký úspěch a naděje...)
Jen tak dál Cobeine
Jen tak dál Cobeine
Naposledy upravil(a) Diablo dne 13 lis 2009, 10:06, celkem upraveno 1 x.
Renku!!!
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
tak to je dobrá správa a zase je větší naděje ke zpelšení, chápu že to bude trať na dlouho dobu cca 6 - 12 měsícu u těchto úrazů, ale Renek je bojovník a pak to všichni oslavime velkolepou akcí.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
-
- Kontaktovat uživatele:
pre niekoho male a pre Rendu VELKE !!!!!!!!!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Jen tak dale Renku, jen tak dale. Uz se vi kdy ho asi proberou ?? Nebo je jeste brzo na to, aby to vedeli.
Zrovna vcera jsem si na Renka vzpomel, kdyz jsem projizdel kolem jedne bouracky ve Frydku. Clovek je tak nejak ostrazitejsi, gor kdyz mam ted jeste dceru. Mno a pak jsem si vzpomel, ze by se mi sikly na zimu gumove koberecky, ale ty jsou mi ted ukradene, hlavne, ze ten zavod zatim Renek vyhrava.
Zrovna vcera jsem si na Renka vzpomel, kdyz jsem projizdel kolem jedne bouracky ve Frydku. Clovek je tak nejak ostrazitejsi, gor kdyz mam ted jeste dceru. Mno a pak jsem si vzpomel, ze by se mi sikly na zimu gumove koberecky, ale ty jsou mi ted ukradene, hlavne, ze ten zavod zatim Renek vyhrava.