Nestartuje 2.0 DTI
-
Re: Nestartuje 2.0 DTI
Takže auto doma,reklamace neuznana očividně vyměněno čerpadlo za jiny kus,ale podle vyjadřeni servisu byl problem v elektronickem kabelu co vede z čerpadla do řidici jednotky zaplatil jsem zminěnych 4 000.kč,nevim za co?snad za vyměnu O kroužku a vyrazil k domovu,ač lehči o 4000.kč tak s radosti že auto opět jezdi
- Reklama
Blahopřeju. Tohle bych fakt nerad absoluvoval, takhle dlouho bez auta bych asi nevydržel...
-
-
Takže zatim musim zaklepat auto rano,i při přizemnich mrazicich startuje skvěle Uvidime co a jak dale Co Ada?Jezdiš nejezdiš,čekam na Tve zpravy
No ja zatial jazdim tak ze mam namontovanu tu pumicku na naftu, pretoze mi vzdy do rana spadne nafta, tri krat napumpujem a hned nastartuje, tak to zatial neriesim, ked budem mat nejake peniaze tak si dam vymenit tie o kruzky na vstrekoch, ci to nie je tym....
Opel Astra 2.0Di Kombi, 60kW, X20DTL, r.v.1999, 388.000km,
pozeram, ze sa to tu dost roztahalo..
Takze s oneskorenim ale predsa davam na znamost ze povodna chyba bola odstranena vymenou prepadovych hadiciek, ktore boli este original z vyroby a po 210 tis uz asi nali dost. Takze vymena hadiciek aj pre istotu palivovy filter a auto frci aj po 2 mesiacoch od problemov stale v pohode....
Inak k tym problemom co ma ada852. Kamarat, ktory ma na motory nadanie , mi vravel, ze tam raz mali astru, na ktorej mali tiez problem s naftou, skusili cerpadlo, skusili dalsich 100 veci a nakoniec zistili toto...mal upchate vicko nadrze a to mu neodvzdusnovalo nadrz a tda ked auto spadlo, podtlak z nadrze mu vtiahol naftu naspat. po vymene vicka to bolo OK...
Treba skusit...mozno to pomoze
Takze s oneskorenim ale predsa davam na znamost ze povodna chyba bola odstranena vymenou prepadovych hadiciek, ktore boli este original z vyroby a po 210 tis uz asi nali dost. Takze vymena hadiciek aj pre istotu palivovy filter a auto frci aj po 2 mesiacoch od problemov stale v pohode....
Inak k tym problemom co ma ada852. Kamarat, ktory ma na motory nadanie , mi vravel, ze tam raz mali astru, na ktorej mali tiez problem s naftou, skusili cerpadlo, skusili dalsich 100 veci a nakoniec zistili toto...mal upchate vicko nadrze a to mu neodvzdusnovalo nadrz a tda ked auto spadlo, podtlak z nadrze mu vtiahol naftu naspat. po vymene vicka to bolo OK...
Treba skusit...mozno to pomoze
ahojte, mam podobny problem...
vcera som vychadzal z krizovatky, dupol na plyn, po rozbehnuti chcel preradit (2-3) a vzapeti zhasol motor (motor bol zohriaty po 50km) auto neslo natocit a nesvietila ziadna kontrolka chyby... dnes auto odtiahli do servisu, auto sa im podarilo nahodit (neviem ci ho rozhtiali) a motor na volnobeh ide, ale ak sa prida plyn, skape...
menili nejaku hadicku a spominali nieco s elektronikou cerpadla - zajtra budem vediet viac...
temu som cital, moznosti co moze byt pokazene je vela
vopred dik za pripadne postrehy
vcera som vychadzal z krizovatky, dupol na plyn, po rozbehnuti chcel preradit (2-3) a vzapeti zhasol motor (motor bol zohriaty po 50km) auto neslo natocit a nesvietila ziadna kontrolka chyby... dnes auto odtiahli do servisu, auto sa im podarilo nahodit (neviem ci ho rozhtiali) a motor na volnobeh ide, ale ak sa prida plyn, skape...
menili nejaku hadicku a spominali nieco s elektronikou cerpadla - zajtra budem vediet viac...
temu som cital, moznosti co moze byt pokazene je vela
vopred dik za pripadne postrehy
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 4x el. okná, 4x airbag, manuálna klíma, tempomat, ťažné, 4kotúče s ABS, PP od Davida
TeamLosi MLST 1/18 Raminator http://www.mkzobor.sk
-
Když ja měl špatne čerpadlo,taky jsme auto ještě projistotu roztahli a chytlo,na volnoběh šlo jakš takš,ale jak se přidal plyn tak auto začlo kuckat až chciplo
(timto tě nechci nijak strašit,ale když to hodiš na diagnostiku budeš vědět přesně)
(timto tě nechci nijak strašit,ale když to hodiš na diagnostiku budeš vědět přesně)
Mno ja mel stejny problem a mel sem pumpicku a nakonec byla mala durka v kovove hdici vstriku a zajimave bylo to ze sni nic nekapalo jen do rana spadla nafta hadicka vimenena a auto oka pumpicku jsem si tam raci nechal....
Alpin Blue 2.0DTi
New autoo Astra G Y20 DTH 74Kw....
New autoo Astra G Y20 DTH 74Kw....
-
Pokud někdo zhani pumpičku tak prodam,stala mně přes 7 stovaku a použival jsem ji necely tyden,rad se ji za nějaky obnos zbavim
- denny
- Kontaktovat uživatele:
zippi-nechci strašit,ale asi se ti odporoučelo čerpadlo do věčných lovišť.
priebezne info:
cerpadlo vyzera OK, vymenili nejake hadicky tesnenie, skrutky (??), palivovy filter... motor ide, zatial to vyzera byt okej (urobili provizorne riesenie s ktorym to bez problemov funguje)... zajtra by malo byt dokoncene a potom budem vediet aj pricinu/priciny preco neslo a co sa stalo... (aktualne info mam sprostredkovane)
uff zatial mi odlahlo
edit:
hmmm tak vyzera to na cerpadlo, ako ste pisali... uvidim najblisie dni co a ako..
cerpadlo vyzera OK, vymenili nejake hadicky tesnenie, skrutky (??), palivovy filter... motor ide, zatial to vyzera byt okej (urobili provizorne riesenie s ktorym to bez problemov funguje)... zajtra by malo byt dokoncene a potom budem vediet aj pricinu/priciny preco neslo a co sa stalo... (aktualne info mam sprostredkovane)
uff zatial mi odlahlo
edit:
hmmm tak vyzera to na cerpadlo, ako ste pisali... uvidim najblisie dni co a ako..
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 4x el. okná, 4x airbag, manuálna klíma, tempomat, ťažné, 4kotúče s ABS, PP od Davida
tak cerpado je v ***** , len mi je divne ze mechanicky odislo tak nahle...
no nic, idem hladat nahradu...
no nic, idem hladat nahradu...
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Jsem ti psal hned.
Nedávej tam žádné použité.Je to sázka do neznáma.
Oprava se dělá vč nové jednotky na čerpadle.Cena 21500,-Kč.Když ho budeš měnit,hned dej nové spešl kroužky nad vstřikovačema!!!!
Nedávej tam žádné použité.Je to sázka do neznáma.
Oprava se dělá vč nové jednotky na čerpadle.Cena 21500,-Kč.Když ho budeš měnit,hned dej nové spešl kroužky nad vstřikovačema!!!!
Zdravim, takze o-kruzky na vstrekoch vymenene.... nepomohlo. vymeny palivovy filter za celokovovy aby sa zamedzilo (jeden vstup a jeden vystup a odvzdusnovaci srob) netesnosti cez filter .... nepomohlo. tak a nakoniec mi dali k filtru smerom z nadrze aj smerom k cerpadlu priesvitne hadicky.... aby som videl ze ako to pada a teraz som zistil ze aj ked mam nastartovane tak stale ide veeela drobnych bublinek smerom do filtra a z filtra kazdych 2-3 sekundy vybehnu velke bubliny do cerpadla .... Povedal mi servisak ze to musi byt problem niekde v nadrzi (prip. plavaku), tak sa chcem spytat ci to moze byt tym plavakom, alebo ci nahodou by to nevyriesilo odvzdusnenie palivoveho systemu. Nech stale neinvestujem do nejakej vymeny a nic nepomaha.... Diky ...
Opel Astra 2.0Di Kombi, 60kW, X20DTL, r.v.1999, 388.000km,