Porucha elektroniky motoru, porucha chlazení.
To je jasný, včera jsem si ještě stáhl nějaké diskuse...s podobnými problémy a dal jsem je týpkovi který se mi v ní hrabe esi něco ogar nevymyslí...pokud né po víkendu frčím k oplovi..o no když se to vezme suma sumárum..od doby kdy mám problém jsem do astřičky vrazil cca 5000,- a pořád bez výsledku....možná jsem tam měl jet dříve ? čirou náhodou nevíš o nějakém servisu (severní morava) kde mě neoškubou zaživa...konkrétně jsem z Třince
- Reklama
otackometer na nulu,kontrolka motora a chladenie motora
pri zohriati mi prestane fungovat oteckometer a rozsvieti sa kontrolka motora a chl mot.po vychladnuto ok,x20dtl.mali ste to uz dakto???,
rano idem druhy krat na pocitac,som zvedavy co zas je,nemali ste fakt nikto take daco ako ja,alebo otackomer padne vzdy v nudzovom rezime?dnes som kuril aby lepsie prechladilo a isiel som pomalicky a nic ,ziadny problem,ale ked zohrejem nad 85,a tocim nad 2000,po par km to spravi zas,padne otackomer,kontrolka chladenia motora elektro.motora. plus nudzovy rezim.poradte prosim.
astra g x20dtl caravan,pekna ale neposlusna a nespolahliva
nikto nepomoze??chyba egr+snimac otacok+zhavice+slaby signal do cerpadla,vraj precisti egr aj snimac a uvidi sa ci treba novy,signal a otackomer ovplivnuje nudzovy rezim,uvidim,snimac otacok cca 1000sk a erg od 3000do 7000sk,diagnostika v ba 500sk,ma programi skoro na vsecko.a velmi dobry pristup,10-15minut,a vie co je voveci.
no asi to mam opravene
dnes som vzmenil cidlo otacok motora a vymazal poruchy,uvidim cim ma moja sunka prekvapi najblizsie,to cidlo na mojom aute je s predu dole priblizne v strede bloka,a kabel ide hore k pripojke,popri kabli k cidlu na vanu olej,asi.egr je vycistene a zhavice nove,cca 5000sk aj srobotou a sucistkami,zhavice 1ks/500,snimac otacek 1999sk,diagnostyka 2x500sk,vymena cidla 300sk.diagnostyka trva cca10-20minut,urobi to aj na parkovisku,taze ked vam niekto bude hovorit daco ine tak sa vas snzi oklamat,nie len v opli su fachmani,skor naopak
ani to dlho netrvalo a mam dalsiu zavadu,tepelna poistka na kureni zas vypovedala,preco asi?stoji to 13sk v blave v jednom obchode,poloha 1,2,3 na kureni nefuka iba4,keby to dakto mal,je to na potrubi alebo ako to nazvat ,skratka od ventilatora k pelovemu filtru,je to zhora zastrcene,taka krabicka,ktora v opli stoji od1800do 4000sk,podla druhu,a pritom staci vibrat poistku co tam je a vymenit,neletovat,oprava13sk,ak to nieje daco vaznejsie,vyskusat nahradenim drotika ale ten by som tam nenehaval ak nechces ako ti hori ffaaaro