mal som to podobne ako ty, t.j. otvaral sa až ked som ho postrčil dole.. ked som ho vybral, hned som si všimol že je vyskočena ta velka struna čo otvara popolnik a trčala von
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
tak som to cele rozobral v pohode, zložil podla návodu a všetko maxi spokojny.
pre uplnosť postup:
- zo strany zapalovača zprava vyber kolečko, čo je ukryte pod krytkou (vpravo dolu je taka kruhova záslepka)
- potom na lavej strane vyber bežca, ktory aretuje popolník (je to taky plast pozdlžny, ktory ma v strede taky úzky pásik. ten podvyhni a potom posun bežca smerom hore - pri otvorenom popolniku). tak sa uvolní ten bežec a neodlomi sa na konci. ak ho nevyberieš, nič sa nedeje. vyberieš ho na konci.
- potom to opatrne vyberieš spredu cely popolnik (na bokoch su na každej strane take male čudlíky, tak musia ist roztiahnutím trochu tie vonkajšky a cele to vybehne
- potom odporučam opraviť tu pružinu velku. Ak si nevybral bežca nalavo (ten plast, čo ma zvnutra kovovy trn) tak ho vybrať.
väčšinou sa stane, že to kolečko zubate, čo je napravo je zlomene alebo tak, a preto drhne vyskakovanie popolnika. ak ho tam nedate, tak zase bude vyletovať ako blesk
skladanie nazat je jednoduchšie:
- napružiť velku pružinu.
- zatlačiť popolnik dovnutra (v hornej časti lišty su pripravene aj vybratia na jednoduche zacvaknutie)
- potom jazdca nalavo
- potom kolečko napravo
a je hotovo...