Ako zapojit AE prosim pomoc

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
Paul
Kontaktovat uživatele:

Re: Ako zapojit AE prosim pomoc

Příspěvek od Paul » 16 říj 2009, 08:37

já mám xenony od DEPO a jsem s nima spokojený. nevěř všemu co ti řeknou v Opelu
mail: pavel.paul.sever@gmail.com

Reklama

IGI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IGI » 16 říj 2009, 10:24

Tak to jsem potřeboval slyšet, už jsem myslel, že jsem zase naletěl a vyhodil 4500,-Kč oknem. 8) Přes sobotu a neděli se snad k montáži po 14-ti dnech dostanu tak dám vědět jak je to s kvalitou a jak to svítí. :?
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.

mexxo

Příspěvek od mexxo » 16 říj 2009, 11:32

Ja tiež snáď už konečne v sobotu nahodím xenony od depa. Tiež poreferujem, nech je väčšia vzorka :)

IGI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IGI » 19 říj 2009, 22:34

Tak jsem to vše v pohodě namontoval a dokonce všechno funguje. Výšku jsem nastavil dle původních světel tak by měla být ok ale do stran se to naštelovat nedá. Předpokládám, že je to ten seřizovací šroub s tou tyčkou a bílou čepičkou s převodem. Ať točím jak točím tak se nic nemění. Zkoušel jsem to i na starých světlech a tam se taky nic nehýbe.Tak se mi zdá, že svítí trošku od sebe o proti původním ale ještě jsem nejel ve tmě tak nemůžu porovnat.
Přílohy
světla 002.jpg
světla 001.jpg
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 19 říj 2009, 23:22

Ale točí... já jsem to poznal, až když jsem s tím začal točit přes Aku šroubovák na stupeň 10 :D
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

mexxo

Příspěvek od mexxo » 20 říj 2009, 08:44

Podobne som nastavoval aj ja moje nové depo xenóny. Síce som sa natočil dosť, ale sú nastavené. A som spokojný 8)
ObrázekObrázekObrázek

IGI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IGI » 20 říj 2009, 17:25

Aha tak to je maras. Už jsem je chtěl posílat zpět. :) Koupil jsem i nové mlhovky čočky s homologaci toš kukajtě, za 600,-Kač.
Přílohy
světla + mlhovka 001.jpg
světla + mlhovka 002.jpg
světla + mlhovka 009.jpg

IGI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IGI » 20 říj 2009, 17:29

[quote="mexxo"]Podobne som nastavoval aj ja moje nové depo xenóny. Síce som sa natočil dosť, ale sú nastavené. A som spokojný 8)
Mexxo to není možný že by ti to tak svítilo :shock: Máš zapnuté dálkové ne? Přiznej se. Tak mi to asi ani svítit nebude. Prý xenony v klasikách svítí nejlépe a čočky už tak moc ne ale to co jsi nafotil je teda paráda. Máš tam H7, nebo D2S?

IGI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IGI » 29 říj 2009, 19:51

Tak jsem byl z těch světel trošku zklamán, že nesvítí tak jak původní a trošku jsem je sešteloval a jel v noci a to je pánové paráda. Svítí to jako hrom a ještě k tomu krásně to vypadá. Jsem spokojen. Akorát jsem šteloval boční svit s aku vrtačkou a dojelo to na konec protože se pořád nic neměnilo a plesk a vyskočila ta hliníková tyčinka z osazení v plastu a asi jsem došteloval nadobro :( . Štelovalo to akorát to není hned vidět na 5m ale až na 30m. Jedu ještě na seřízení ke kámošovi do RENAULTU na Bazaly tak snad to vyštelujem přesně, abych náhodou někoho neoslepil.
Jo Frydexi ty všechno víš :) nevíš jestli se dají vyměnit ty žárovky v AE kroužcích. Asi mi jedna nesvítí nebo slabě a nebo bych dal ledky bílomodré aby to nerušilo moje xenony 8000k. Nebo dá se to zapojit tak, že když zapnu potkávačky tak se kroužek na potkávatčce vypne a na dálkových zůstane svítit? Bylo k tomu i nějaké relátko a to vůbec nevím k čemu? :?

genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 » 29 říj 2009, 19:56

žárovky v kroužcích se dají vyměnit 8) jen ti neřeknu co mají za patice
a to že ti nesvítí :arrow: může být jen vypadlá z pouzdra ve kterým je nastrčená :wink:
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip

wizyy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizyy » 29 říj 2009, 19:59

jo, tak to se mi stalo taky...akorat se mi zlomil ten plastovej hajylik vevnitr svetla...no, ale den na to jsem potkal srnku, tak mi to bzlo i jedno....jo a ty zarovicky jdou vymenit....a rele je naprd, muzes strcit do sklepa...

IGI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IGI » 29 říj 2009, 20:18

Jsem si myslel, že to relé je na parádu ale Frydex to určitě využil. Byl jsem u něho a jak to všechno zapínal a vypínal tak to blikalo s blinkrama a bez blinkrů atd. :)
Teďkom řeším zjednodušený automatický náklon světel ale funkční podotýkám, protože STK bude za rok a je to na to tata. Myslím, že se dá použít místo čidla za 3500,-kč nějaký odporový potenciometr (proměnný odpor) a mělo by to fachčit ale ještě musím laborovat. :? Jak to vyřeším tak dám info pro všechny (třeba někdo taky něco ví) ale předpokládám, že bude v něčem háček jako vždy třeba u motorku el. klapy vnitřní cirkulace vzduchu (vlákno,, zamlžování oken) ale já na to vyzraju :lol:

IGI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IGI » 29 říj 2009, 20:30

dá se tedy koupit i jedno světlo nebo musí být pár? No je to sice blbost ale člověk nikdy neví jak je to s těma tuning lampama. Nikde jsem neviděl nabídku zvlášť levé a pravé světlo. jenom pár. :?

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 29 říj 2009, 22:58

To relé jsem měl v krabici taky a taky sem ho nepoužil. Je to myslím pro zapojení denního svícení, ale nikdy jsem nezkoumal co jak kde... Co se týče té žárovky v tom kroužku, tak tam je přístup jak k penězům. Taky mi jedna nesvítila, ale to pro to, že vypadla z kroužku dovnitř do světla. Je to na kablíkách a je to jen zasunuté do toho kroužku, takže asi to bude vypadnuté. Každopádně, by to šlo osadit určitě i diodama, ale to by nebylo jednoduché, světla by musely být z auta dole a pak práce pro tenké prsty. Mi se to líbí tak jak to je, takže jsem to neřešil. Jeden kroužek vypnout taky nebude nikterak jednouché, je to pospojované pospolu dokola v celém světle. Jadnodušší by bylo, po zapnutí potkávaček vypnout oba kroužky - to by šlo pomocí jednoho relé na hlavních kabelech ke světlu... :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

wizyy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizyy » 30 říj 2009, 07:23

IGI píše: Teďkom řeším zjednodušený automatický náklon světel ale funkční podotýkám, protože STK bude za rok a je to na to tata. Myslím, že se dá použít místo čidla za 3500,-kč nějaký odporový potenciometr (proměnný odpor) a mělo by to fachčit ale ještě musím laborovat. :? Jak to vyřeším tak dám info pro všechny (třeba někdo taky něco ví) ale předpokládám, že bude v něčem háček jako vždy třeba u motorku el. klapy vnitřní cirkulace vzduchu (vlákno,, zamlžování oken) ale já na to vyzraju :lol:
To cidlo, ale ma dva mody : staticky a dynamicky...jsou rozdeleny podle rychlosti, aby se ti nezblaznili motorky, kdyz jedes rychle a nelitali ti svetla porad nahoru a dolu...

Odpovědět