Díky adam09 za volant se zpětnou odezvou,úplně jiný zážitek ze závodních her.
super,jdu zase jezdit
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Paul,vůbec nemáš zač děkovat.Od toho jsme!Jinak se omlouvám,že jsem se ti moc nevěnoval,ale byl tam dost fofr-nakonec jsi to viděl sám.Rád jsem tě zase viděl i Peťulu.
Trdlo,ty už vůbec nemáš zač děkovat.Díly ti vždy rád seženu/když to bude v mých silách/.A za setkání u mě?To je snad samozřejmé,rád tyto akce zopakuji.
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Velké díky za přepojení rádia Frydexovi, ještě jsem to neměřil, ale cobydup to bude!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Opětovně velké díky Kakao za tvůj čas věnovaný mě !!! Jsem velký dlužník
tvoje moto Pravý přítel není ten, kdo ti řekne MÁM TĚ RÁD a KDYBY NĚCO, JSEM TU PRO TEBE... Pravý přítel je ten, kdo ti v nouzi chce pomoci a neobrátí se k Tobě zády !!! platí tedy na 1000%
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"