Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
mě ne,budu stát na zadním Boscháckým parkovišti Jihlava Pávov,stává tam pár Géček a Zafir tak na ně číhám s letáčkama ,dneska jsem zase jednu dostal
to Kabrioletak
fakt nevim,jinak bych to napsal,to víš dopravní špička,mamka,děti......
to Kabrioletak
fakt nevim,jinak bych to napsal,to víš dopravní špička,mamka,děti......
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- Reklama
-
Tak mě napadlo,v Pardubkach za odbočkou na Dašice u vlakoveho nadraži,skoro každy den tam stoji sřibrne 5.dv,kdo je to?
Tiež som tam stával, ale to som mal ešte eFko...Mojmec11 píše:...budu stát na zadním Boscháckým parkovišti Jihlava Pávov,stává tam pár Géček a Zafir tak na ně číhám s letáčkama ...
- Diablo
- Kontaktovat uživatele:
Tak na Boscháckým parkovišti taky stávám, ale v ČB...
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Špehu ..kdepak v AFI sem nebyl jen v Tescu ...Náhodou koukám úplně do každýho auta co jede okolo jestli tam náhodou nesedíš(ale ty auta jezděj strašně rychle a občas nestíhám )..sem tě asi nějak přehlídlAPiK píše:18:27 křižovatka "u zimáku" Pardubice. Poťapanej Cidla. No spíš poťapaná jeho astra. Ale zřejmě nekouká po stříbrnejch roomsterech, takže mě neviděl. Zřejmě nakupoval v AFI.
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
To diablo, tak v CB v Boschovi -v logistice jsem měl dělat, ale nějak to vyšlo...zůstal jsem v Praze...
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
- Diablo
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš to já jsem tu sice technolog, ale třeba bysme spolu spolupracovali.. já z Prahy zdrhnul po škole-7 let mi tam stačilo...
Nikoho z klubu zřejmě. Ani na letáky zatím nereagoval.Vojkuvka81 píše:Tak mě napadlo,v Pardubkach za odbočkou na Dašice u vlakoveho nadraži,skoro každy den tam stoji sřibrne 5.dv,kdo je to?
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
To diablo, no my jsme v praze skončili, ale na čas strávený (sice o pár kilometrů východnějí - Dačicko) vzpomínám velice rád...inu i to odvál vítr, tak třeba někdy...
-
Ja věděl Apiku že to budeš mit podchyceny a budeš vědět,ja jen když jezdim okolo,a na tom mistě je nepřehnutelna,a stoji furt na tom samym,proto jsem si všim
Právě teď mikrosraz s PAULem a 10min před tím jsem viděl bílýho Vana, tak nevím, kdo tu má Géčkovýho vana.
Dnes 13:30 v Praze Bílá Hora točna tramvají, stříbrná Astra caravan s velkýmmm logem fóra na zádi.
Kdo to byl ??
Kdo to byl ??
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
To Apík, nejsi ty černá kronika, mě to poslal tchán, protože před pár měsíci ji křili - tu sanitu, jinak mě nehody moc neberou,(možná kvuli tomu co mám za sebou ) snažím se jimy vyhýbat...kousek od Vysokého Mýta vjel důchodce málem pod pětkovýho GTi golfa...nechápačka...a jeslti pojedete po R35, směr z Hradce na Litomyšl, tak to zkuste jinudy...taky je u Holic objíždka, a mě tam vytekly nervy....to mi hlava nebrala...
jinak jsme dnes stáli asi 3 hodiny u Hradecké nemocnice, aster jako maku, skoro jsem litoval, že jsem neměl ty lístečky na forum. . .samolepka ani jedna
jinak jsme dnes stáli asi 3 hodiny u Hradecké nemocnice, aster jako maku, skoro jsem litoval, že jsem neměl ty lístečky na forum. . .samolepka ani jedna