Zdravim,dovolim si oživit toto tema,mam čerpadlo po repase asi 5.měsicu,najeto 15.tisic kilometru,když přijdu rano k autu a chci nastartovat,mam smulu auto chytne a pak hned chcipne,pak musim točit několikrat aby naskočilo,dal jsem tedy na rady a jako prvni jsem koupil ručni pumpu se zpětnym ventylem 570.kč,boužel bez uzpěchu,problem se projevoval dale,koupil jsem tedy hadičku na přepady,komplet vyměněno,problem stale přetrvava,dalši věc mě napadla vyměnit těsnici kroužky na naftovem filtru,a taky vyměnit palivovy filtr,taky bez kladneho učinku,pak mně napadlo ještě koupit šroub z kuličkou,co je na vystupu z čerpadla,v opelu 680.kč a problem taktež přetrvava,jedine co jsem za celou dobu vypozoroval je,že když je nadrž plna,auto startuje normalně,jakmile je tam te nafty už min,třeba třištvrtě,tak je to ten samy roblem co jsem zde popsal,poradi někdo?napadlo mně dat ještě někomu udělat ty okroužky mezi rampou a vstřikama,a nebo dat na reklamaci čerpadlo,napada někoho něco?,popřipadě ma někdo v okoli Vsetinska dilnu?a zabyva se těmihle motory?už fakt nevim jak dal,stalo mně to vše ranec peněz,a auto stale nejezdi jak ma
,nikdy jsem z autem problemy neměl,až ted