Servo a pazvuky
Servo a pazvuky
Ahoj,
na A G 1,4 16V r.v. 99 servo funguje vše jak mám, jen když je ve voze úplné ticho tak je slišet jakoby takové drhnutí plast a plast (pazvuk). Jinak vše funguje super.
A jak se pozná, že má servo málo oleje?
Dik za odpovědi Jirka
na A G 1,4 16V r.v. 99 servo funguje vše jak mám, jen když je ve voze úplné ticho tak je slišet jakoby takové drhnutí plast a plast (pazvuk). Jinak vše funguje super.
Dik za odpovědi Jirka
- Reklama
Pleshoun píše:Taky se mi ozyva podivny zvuk... prijde mi ze nekde drhne guma o gumu... obcas je to jako varici se voda... zajimalo by me co to je...manli2 píše:a neni to zvuk jako jedoucí šalina?
To mě dělá jen při dojezdu třeba na křižovatku nebo parking v malé rychlosti, jen se mi jedná jestli to něco znamená, nebo to je jen nějaká volovina.
Jirka
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
Mně toto dělalo taky, zvuk jako když se vaří voda při otáčení volantem a měl jsem servo skoro na suchu. Dolil jsem olej do serva a mám pokoj.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
Re: Servo a pazvuky
Ahoj tak vyřešeno,Jirka D.. píše:Ahoj,
Dik za odpovědi Jirka
servo ok, bylo to uložení předních tlumičů a plastové vzpěry tlumičů (omlouvám se píšu to jen laicky) a už je klid.