prasklé zadní pružiny
- Reklama
Zigi píše:No ja mam taky jednu prasklou,je to zadni leva JY,nevite nekdo kolik stoji v OPLU?
No já si toměnil sám trvalo to asi hodinu, pružiny jsem koupil na vrakáči z nového kombajnu za 1000kč.
Výměna:
1) měnit obě nikdy jednu
- sundat kolo od nápravy odmontovat tlumič
- vyndat pružinu
- nandat pružinu a vyheverovat druhým heverem nápravu
- našroubovat tlumič a kolo
jestli nemáš sílu tak Ti musí kámoš sešlápnout nápravu abys to tam dostal.
Hodně zdaru!!!!!
OPEL oprava:
pružina cena za kus 2 000 Kč, kombajn 3000 Kč za kus (je o 3 cm vyšší)
a práce cca 1500Kč
tak tomáš do 1/2 hoďky za 5500 kč, nebo 7500 kč.
Jirka
3-DVEŘOVÝ SEDAN F08Zigi píše:Jenze menit jednu pruzinu nema cenu,meli by se obe a tak bych potreboval presne vedet,kolik stoji v Oplu pruzina zadni pruziny JY!
Menil bych to u kamose,tzn za levno
PERO ÚPLNÉ, ZADNÍ(SADA)(IDENT JY)(NEPOUŽÍVÁ SE PŘI ODNÍMATELNÉM TAŽNÉM ZAŘÍZENÍ)
Poznámka: POUŽÍVÁN SE SNÍŽENÝM SPORTOVNÍM PODVAZKEM
KS 1
Č.KAT 4 24 398
CENA 6148,94
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
no tak jak vidíš tak podle ceníku ti to moc neodpovídáJirka D.. píše:Zigi píše:Jenze menit jednu pruzinu nema cenu,meli by se obe a tak bych potreboval presne vedet,kolik stoji v Oplu pruzina zadni pruziny JY!
Vždyť jsem ti to psal origo pružina zadní na A G 2 000 Kč kus a kombajn cca 3 000 Kč za kus je to jasný
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Vojta píše:no tak jak vidíš tak podle ceníku ti to moc neodpovídáJirka D.. píše:Zigi píše:Jenze menit jednu pruzinu nema cenu,meli by se obe a tak bych potreboval presne vedet,kolik stoji v Oplu pruzina zadni pruziny JY!
Vždyť jsem ti to psal origo pružina zadní na A G 2 000 Kč kus a kombajn cca 3 000 Kč za kus je to jasný
I mistr tesař se utne
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec. Ja mam kombajna a snizene pruziny H&R -30 mm na obou osach a mohu jen doporucit. Jizdni vlastnosti mnohem lepsi i se zachovanim dobreho komfortu.Neni to zase nejak prehnane tvrde.Je to se standartnima tlumicema.Jinak vymena pruzin neni v zasade problem.Na mem kombiku staci jen zvednout zadni napravu a pruziny jdou ven skoro samy.Kdyby nesly tak staci povlit jen tlumice a musi to jit jeste lip
A k praskani pruzin.Je to celkem normalni jev a posledni dobou na jakemkoliv aute.Je jedno jestli je to Ford, Opel nebo cokoliv jineho ( nejvice ale zatim ne fordech Dokonce i na 3 roky starych ).Takze neni se cemu divit
A k praskani pruzin.Je to celkem normalni jev a posledni dobou na jakemkoliv aute.Je jedno jestli je to Ford, Opel nebo cokoliv jineho ( nejvice ale zatim ne fordech Dokonce i na 3 roky starych ).Takze neni se cemu divit
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Jestli si koupíš jenom snížené pružiny, tak ti časem odejdou i ty origo tlumiče.Jocker píše:Tak dneska jsem objevil že mám prasklou evou zadní pružinu. Prosím o tipy na výhodné koupi pružin...nikdy jsem se v tom nejak nebabral tak bych potřeboval poradit kde koupit a jaké...buď nesnížené zadní, nebo nějaký tip na celou sadu snížené max o 20mm. dík
plssss rychle