TONOVÁNÍ SKEL
Re: TONOVÁNÍ SKEL
Problém je v tom, že někteří eSeNBáci tohle nevědí. Tuhle maličkost mám potvrzenu písemně přímo od magistrátu a kopii dopisu vozím s sebou v autě. Osvědčení o měření emisí vozím také, ale datum platnosti do mám 29.10.09. Důležitá je ale v tomto případě vylepená kontrolní známka na RZ od Magistrátu, kterou mám až do 07/2010. V případě sporu s SNBáky mám tedy úřední papír v ruce.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Reklama
Na Slovensku treba mať pri sebe kartičku Potvrdenie o odbornej montáži autofólie.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mexxo u nas ji po me teda nmikdy nechteli ale mam ji, dnes mi delaj folie na hacku tak snad taky nakou dostanu, ale pochybuji ze u nekterych aut ktery maji hodne tmavy folie i vepredu by nejaka karticka pomohla
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To je pravda. U nás napr. vpredu nesmú byť folie vôbec. Ale vieme ako to chodí...
Jo Apiku, přepsal jsem se, ME mít nemusíš. Nějak jsem to tam napsal automaticky. Ale je to jak píšeš, rádi na to koukaj, protože většina lidí má STK a ME nastejno a u ME vidí přesný datum....
Milosh: No to je ale úplně jedno, jak tmavý folie máš, to je problém toho, kdo ti vydá certifikát a je pod tím podepsanej... Tebe jako laika přece vůbec nezajímá, jak tmavý ti to vylepili, atesty ve voliích máš a certifikát taky tak ať ti daj pokoj. Ono to vlastně stejně funguje tak, že ať už kontrole na silnici, či pak u správního ukážeš jakýkoliv papír, že to splňuje a bla bla, tak tě nechají být, protože na to, jaké certifikáty, osvědčení apod. k tomu mají být nikdo tyto instituce neškolí... Prostě klasická byrokracie, máš papír jsi v poho.
Milosh: No to je ale úplně jedno, jak tmavý folie máš, to je problém toho, kdo ti vydá certifikát a je pod tím podepsanej... Tebe jako laika přece vůbec nezajímá, jak tmavý ti to vylepili, atesty ve voliích máš a certifikát taky tak ať ti daj pokoj. Ono to vlastně stejně funguje tak, že ať už kontrole na silnici, či pak u správního ukážeš jakýkoliv papír, že to splňuje a bla bla, tak tě nechají být, protože na to, jaké certifikáty, osvědčení apod. k tomu mají být nikdo tyto instituce neškolí... Prostě klasická byrokracie, máš papír jsi v poho.
END
Přesně! Kolega z práce jezdil s felícií se sklama bez atestu (neměly šanci - byly téměř neprůhledné), ale vozil kartičku s atestem a bylo vše v pohodě. To že byla kartička na firemní Octávii, toho si nikdo už nevšiml.Trdlo píše:... Prostě klasická byrokracie, máš papír jsi v poho.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Mam na aute vsude 20tky a je videt i v noci. A kdyz bude nejhur tak okynka se daji stahnout...
zEjn souhlasim stebou ja mam taky 20 a je i v noci videt ale nemam jeste atesti delal sem si je sam a normalne stoja kolem 3000kc se vsim
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Trdlo píše:Takže dle kamaráda PČR - dopraváka:Mirďa píše:Mě už taky zastavili policajti a když jsem jim chtěl dát kartičku od fólií,řekli že je to nezajímá že to nejsou doklady potřebné k silniční kontrole Tak si myslím že žádné atesty by je neměly zajímat,je to věc STK a někde asi bude psáno a dáno jaké doklady k siln.kontrole se musí předložit.
Povinné doklady pro předložení při silniční kontrole jsou: OTP, Zelená karta, doklad o provedeném ME, řidičský a občanský průkaz. Co se týká věcí nastandartních na autě, vyžadujících atest či certifikát, je lepší toto vozit s sebou, aby jste jim to na jejich dotaz mohli předložit. Oni vás nemohou za to pokutovat, pokud nabydou dojmu, že to na auto nepatří, ale mohou vás poslat ke správnímu řízení, které by bylo ukončeno předložením příslušných dokladů (atest, certifikát), je to ale zbytečné lítání navíc pro vás, takže je prostě lepší, pokud se jim něco nebude líbit jim ten papír ukázat, s tím vás poté 99,9% dopraváků pustí a nepoženou vás k tomu správnímu řízení.
kamarad z dopravky se trosku plete tak to poupravim sice je to starsi prizpevek ale i tak ... potrebne doklady pro provoz a rizeni motoroveho vozidla jsou : ridicsky prukaz, zelena karta a potvrzeni o registraci vozidla (tzv. maly technicak) ... vice by po tobe policista nemel chtit. a jinak k tem foliim, na zadnim skle od kufru a na bocnich sklech vzadu muzes mit zatemeni jake chces i bez atestu a nic ti na to nereknou (takze defakto i kdybys tam mel plech misto oken tak by to melo projit obrazne receno).na bocnich prednich oknech nesmi byt propustnost svetla mensi nez 70% a na celnim skle nesmi byt propustnost svetla mensi nez 75%.proste musi jit videt na ridice a spolujezdce ... na predni bocni skla a na celni sklo by mel byt atest
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
vím ze je to rok stara debata ale nestačí při STk stahnout okenka ?? ? sry za OT
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
nevim jak je to na stk protoze stk jde mimo me...ja jen chtel podotknout co muze a nemuze byt kdyz te zastavi pri silnicni kontrole ... ale ruku na srdce, kdyz bys v zime kde je -10° prijel se stazenyma okynkama na stk tak by to asi bylo hoooodne podezreleFritol píše:vím ze je to rok stara debata ale nestačí při STk stahnout okenka ?? ? sry za OT
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
no tak si musis nechat udelat STK v letě
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
jo jo to je taky moznost ... a nebo v zime zapnout na plne kule topeniFritol píše: no tak si musis nechat udelat STK v letě
---Zneuzijem tuto temu---
Mam vyhodnu moznost montaze folii na auto, nakolko mam nove a nechcem kdejaky shit tak to budu 3M ale chcem sa opytat ako je to s lepenim folii v zime, budu mi to sice lepit v teple v garazi ale nebude tym foliam vadit potom zima vonku? Musi to cca 24h schnut a auto bude stat na mraze celu noc a den po lepeni, nemam garaz, prejavy sa tato skutocnost na kvalite folii? Na ich nalepeni? Mam si vobec teda davat folie lepit teraz v zime za lepsiu cenu alebo mam pockat pokial bude teplo ale to prepasnem akciu.
Poprosim o akekolvek komentare k veci
Mam vyhodnu moznost montaze folii na auto, nakolko mam nove a nechcem kdejaky shit tak to budu 3M ale chcem sa opytat ako je to s lepenim folii v zime, budu mi to sice lepit v teple v garazi ale nebude tym foliam vadit potom zima vonku? Musi to cca 24h schnut a auto bude stat na mraze celu noc a den po lepeni, nemam garaz, prejavy sa tato skutocnost na kvalite folii? Na ich nalepeni? Mam si vobec teda davat folie lepit teraz v zime za lepsiu cenu alebo mam pockat pokial bude teplo ale to prepasnem akciu.
Poprosim o akekolvek komentare k veci
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
cau musel som to opravit svoj clanok tu mas adresu kde o tom trocha pisu a rozhorni sa http://varecha.cz/folie/autosamolepky/n ... epeni.html
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]