TONOVÁNÍ SKEL
Re: TONOVÁNÍ SKEL
Ahoj lidi, čet sem to tu a sem z toho trošku zmátlej, stačí dyž mám atestaci na okně nebo k tomu potřebuju i papír?
historie: Opel Astra G Caravan, r.v. 1999, Motor X16XEL, 1,6 - 16V - 74kW - 101koníků;-)
nově: Zafira B, r.v. 2006, Motor Z18XER, 1,8 - 16V - 103kW - 140koníků;-)
- Reklama
Jo jo chápu, dyž si to nechám udělat dostanu i kartičku, ale co dybych vyměnil skla za již zatonovana, měli by na sobě homologaci ale kartičku bych neměl, to asi je problém co?
historie: Opel Astra G Caravan, r.v. 1999, Motor X16XEL, 1,6 - 16V - 74kW - 101koníků;-)
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jo, při STK to chtějí, teda aspoň u nás, já to mám na sklech vyražené a stejně jsem jim k tomu musel dát cosik modrého (ne modrou knížku i když to tak vypadá ) je to celé v němčině, ale vzali to
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
cau vsichni tak dnes mne zastavily policajti a chtely odemne atest od mracitek,od oken a hlevne co mne dostalo abych si dal spz s narazniku na 5dvere nevim jestli to mam udelat nebo se mam nato v....t co vi nato jakej mate nato nazor dik
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Jedinou podmínkou je, aby byla RZ plně čitelná a byla řádně uchycena. Pokud tomu tak je, tak do toho nemají co kecat. pokud by se ti to opakovalo, tak to nech jít do správního řízení.
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
Spzku by jsi měl mít tam, kde to určil výrobce a tak je auto i otypované.Toť můj názor.
Meriva B 1,4T 88kW
no jo jenom ze mam naraznik jinej a kdyz sem kupoval auto tak spz byla na narazniku i osvetleny je na nar.jeto videt na mem fotu
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
S tím můžeš operovat, že jsi auto už takto koupil, ale jde o to, jestli je tento nárazník schválený na tenhle typ auta a pak taky na koho na silnici natrefíš.
Meriva B 1,4T 88kW
to jsem im rikal ale byly mlady frajeri a asi se jim nechtelo ohybat zada a podivat se na stitky tak proto mely kecy 2krat mne uz zastavyly pred tim a nic nemely ani blbej kec zalezi to asi od vyspania PCR
Mě už taky zastavili policajti a když jsem jim chtěl dát kartičku od fólií,řekli že je to nezajímá že to nejsou doklady potřebné k silniční kontrole Tak si myslím že žádné atesty by je neměly zajímat,je to věc STK a někde asi bude psáno a dáno jaké doklady k siln.kontrole se musí předložit.
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
taky si myslim a kartycka od oken neni povinna zakon to neprikazuje to se asi policajti spatne vyspaly ale pokutu mi nedaly nic jenom prej to musim dat pric co vidim hodne aut to tak maji a jezdi porad stejne tak uz nevim
Takže dle kamaráda PČR - dopraváka:Mirďa píše:Mě už taky zastavili policajti a když jsem jim chtěl dát kartičku od fólií,řekli že je to nezajímá že to nejsou doklady potřebné k silniční kontrole Tak si myslím že žádné atesty by je neměly zajímat,je to věc STK a někde asi bude psáno a dáno jaké doklady k siln.kontrole se musí předložit.
Povinné doklady pro předložení při silniční kontrole jsou: OTP, Zelená karta, doklad o provedeném ME, řidičský a občanský průkaz. Co se týká věcí nastandartních na autě, vyžadujících atest či certifikát, je lepší toto vozit s sebou, aby jste jim to na jejich dotaz mohli předložit. Oni vás nemohou za to pokutovat, pokud nabydou dojmu, že to na auto nepatří, ale mohou vás poslat ke správnímu řízení, které by bylo ukončeno předložením příslušných dokladů (atest, certifikát), je to ale zbytečné lítání navíc pro vás, takže je prostě lepší, pokud se jim něco nebude líbit jim ten papír ukázat, s tím vás poté 99,9% dopraváků pustí a nepoženou vás k tomu správnímu řízení.
END
Podle parg. 4 odst. 1 zákona č. 302/2001 SB. O TECHNICKÝCH prohlídkách a měření emisí vozidel, je osvědčení o měření emisí přílohou technickému průkazu vozidla. Z toho vyplývá, že není nutné tento doklad předkládat při silniční kontrole vozidla.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Luboš X17DTL
Jo, jo, já emisní průkaz nevozím, ani ve firemních, mám je uloženy u TP v šanonu. Ještě jsem se ani nesetkal s tím, že by jej při kontrole po mně chtěli.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583