Zdar pánové mám menší problém když jsem jel na sraz do UH tak jsem zjistil že když jedu po dálnici okolo těch 130km do kopce tak mi stoupne teplota na 95 st když pak to drandim po rovině tak to spadne zpět na těch 90,ale dost pomalu tak se ptám je to v poho nebo ventilátor je špatnej nebo termostat mám záfu 2,0 dti tak hodte radu.
ps,mám vyměněnou komplet vodu v chladiči (je to samozřejmě antifreez tušim )moc dííík
TEPLOTA MOTORU
TEPLOTA MOTORU
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
- Reklama
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Re: TEPLOTA MOTORU
Provozní teplota tvého motoru se musí pohybovat mezi dvěma bílými silnými čárkami a je to 80-100st.Termostat tvého vozu je 92st.To,co ti to dělá je zcela OK,tak buď v pohodě a hoď se do klidu.
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Jo mě to taky po rovině,podle toho jak jedu drží něco přes 80°C,ve městě kolem 90°C.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
adam09 má pravdu, OT OT OT, přesunul jsme to sem https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 38#p263438
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........