Zapis 17" kol do TK v CR (prosim o postup)
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapis 17" kol do TK v CR (prosim o postup)
a to vadi aj gumy jake su tam ? alebo len ci su tam 15 a 16
- Reklama
To pismenko je rychlostni index.
Jinak aji gumy mas v technicaku, takze by mely sedet...
Jinak aji gumy mas v technicaku, takze by mely sedet...
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Takže rychlostní index mám psaný T-tj.118Mph/190kmh a na autě mám H 130Mph/210kmh,takže lepší než předepsané tak bych v tom problém neviděl.
Víc proužků,víc Adidas
A pokud si vzpomenu tak se na registru zeptám co je třeba na zápis,pokud mi mehanik ty papíry doveze ještě dneska.To jsou nervy...
Tak už mám konečně značky .Šlo to rychleji,než jsem doufal.Ještě něco pořeším a pak sem hodim ten velkej českej TP s gumama co tam mám povolený.Bohužel mě vystřelili tak rychle,že jsem se zapoměl zeptat jak to probíhá s tím zápisem.
Víc proužků,víc Adidas
A pokud si vzpomenu tak se na registru zeptám co je třeba na zápis,pokud mi mehanik ty papíry doveze ještě dneska.To jsou nervy...
Tak už mám konečně značky .Šlo to rychleji,než jsem doufal.Ještě něco pořeším a pak sem hodim ten velkej českej TP s gumama co tam mám povolený.Bohužel mě vystřelili tak rychle,že jsem se zapoměl zeptat jak to probíhá s tím zápisem.
Naposledy upravil(a) Mojmec11 dne 30 zář 2009, 14:32, celkem upraveno 1 x.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
To jsou indexy max. povolené rychlosti a zátěže, pokud máš vyšší (nemusí odpovídat pořadí abecedy, ale to najdeš na netu), tak je to v pohodě.
-
- Kontaktovat uživatele:
takze to tu niekto schrnte co treba vsetko
Mojmec, kurnik šopa, chlape, hlavo děravá, konečně někdo kdo tam zrovna byl a on na to zapomene
Ne, chápu to, člověk je rád že to má hotový a než otevře pusu tak bába za okýnkem řve "Další !".. Tak hlavně že to máš za sebou
Ne, chápu to, člověk je rád že to má hotový a než otevře pusu tak bába za okýnkem řve "Další !".. Tak hlavně že to máš za sebou
Tak jsem Googlil:
http://portal.gov.cz/wps/portal/_s.155/ ... VEK_ID=402
což je v podstatě okopčený podle Ministerstva dopravy:
http://www.mdcr.cz/mdcr/Templates/tplLi ... t&LSMode=1
(nelekejte se datumu 2007, mělo by to platit, resp. je uvedeno, že platnost není omezena)
a žádost, která by měla platit (abyste nemuseli běžet na úřad - i když stejně tam poletíte kvůli schválení změn)
http://www.otomoto.cz/site_images/2/0/s ... _udaju.pdf
Jinak bude asi nejlepší na příslušný úřad zavolat a zeptat se konkrétně (jestli stihnu tak zavolám a dám vědět, ale nespoléhal bych na to, takže radši každý po svém..).
http://portal.gov.cz/wps/portal/_s.155/ ... VEK_ID=402
což je v podstatě okopčený podle Ministerstva dopravy:
http://www.mdcr.cz/mdcr/Templates/tplLi ... t&LSMode=1
(nelekejte se datumu 2007, mělo by to platit, resp. je uvedeno, že platnost není omezena)
a žádost, která by měla platit (abyste nemuseli běžet na úřad - i když stejně tam poletíte kvůli schválení změn)
http://www.otomoto.cz/site_images/2/0/s ... _udaju.pdf
Jinak bude asi nejlepší na příslušný úřad zavolat a zeptat se konkrétně (jestli stihnu tak zavolám a dám vědět, ale nespoléhal bych na to, takže radši každý po svém..).
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Nojo já vím,sem tam byl naposled před 5-ti rokama a tedka je všecko jinak a jinde.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
-
- Kontaktovat uživatele:
a ked nemam typovi list ked som kola kupoval od cobeina ten mi ho asi nevystavi :D
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ne asi, ale určitě
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
-
- Kontaktovat uživatele:
takze to ani nezapisem?
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
asi ne, leda bys měl typový list i kola od někoho půjčené jenom kvůli tomu zápisu
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
typovej list ti vystavi autorizovanej prodejce kol, nahore v tom linku jsou nejaky odkazy na prodejce...
-
- Kontaktovat uživatele:
mozu zato napalit pokutu? policajti