![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Zigi píše:No ja mam taky jednu prasklou,je to zadni leva JY,nevite nekdo kolik stoji v OPLU?
3-DVEŘOVÝ SEDAN F08Zigi píše:Jenze menit jednu pruzinu nema cenu,meli by se obe a tak bych potreboval presne vedet,kolik stoji v Oplu pruzina zadni pruziny JY!
Menil bych to u kamose,tzn za levno
no tak jak vidíš tak podle ceníku ti to moc neodpovídáJirka D.. píše:Zigi píše:Jenze menit jednu pruzinu nema cenu,meli by se obe a tak bych potreboval presne vedet,kolik stoji v Oplu pruzina zadni pruziny JY!
Vždyť jsem ti to psal origo pružina zadní na A G 2 000 Kč kus a kombajn cca 3 000 Kč za kus je to jasný![]()
![]()
Vojta píše:no tak jak vidíš tak podle ceníku ti to moc neodpovídáJirka D.. píše:Zigi píše:Jenze menit jednu pruzinu nema cenu,meli by se obe a tak bych potreboval presne vedet,kolik stoji v Oplu pruzina zadni pruziny JY!
Vždyť jsem ti to psal origo pružina zadní na A G 2 000 Kč kus a kombajn cca 3 000 Kč za kus je to jasný![]()
![]()
Jestli si koupíš jenom snížené pružiny, tak ti časem odejdou i ty origo tlumiče.Jocker píše:Tak dneska jsem objevil že mám prasklou evou zadní pružinu. Prosím o tipy na výhodné koupi pružin...nikdy jsem se v tom nejak nebabral tak bych potřeboval poradit kde koupit a jaké...buď nesnížené zadní, nebo nějaký tip na celou sadu snížené max o 20mm. dík
plssss rychle
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |