A na RJ centrálu si si to letoval sám ??langdon2 píše:Hej hej...Ale modul mi poskladal kamos z Vrabel....Nejako som si v tom neveril....Ja a spajkovacka sme neni az taky velky kamarati....
Ale sranda ze diodu do budikov som naletoval bez problemov....
Langdon´s Astra X14XE
Re: Langdon´s Astra X14XE
- Reklama
Nic som neletoval..IBa som tam kable oblankoval, a priamo na kable som to prilepil paskov....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Naco....je to zbytocna robota....Ale ako chces....
a klimu kedy začneš montovať? ja už mám všetky diely na klimu doma v garáži, akurát som zistil, že mi chybaju držiaky klimachladiča a neviem kde je RJ chladenia/klimy... inak tie diery na motore, kam pojde kompresor a jeho držiak su pekne zhrdzavené...
a otázkou je, či pasuje klima Delphi na ovladanie klimy (ovladacie kolečka a čudlíky) z BOSCH klimy..
a otázkou je, či pasuje klima Delphi na ovladanie klimy (ovladacie kolečka a čudlíky) z BOSCH klimy..
astra g 1,4 16V, 2004 Z14XER
Bratislava - ZM - ZA
Bratislava - ZM - ZA
Oxan, netusim...Zatial som este nic nezohnal.....A asi ani nebudem do tohoto auta uz klimu dorabat....Uz do neho potieklo hodne prachov, a este teraz neviem ci mam riesit klepanie motora, alebo vymenit cely motor......
Tak vcera som bol vyplatit vsetkych 16 novych hydrostelov....cena 5600Sk cca. 185€
Dnes by mala byt Astra hotova...Dufam ze bude tichucka ako vtedy ked som ju kupoval....
Dnes by mala byt Astra hotova...Dufam ze bude tichucka ako vtedy ked som ju kupoval....
To osvetlenie dverí aj cyklovač je super, škoda, že si neurobil návody
Každopádně chválim
Každopádně chválim
Navod na cyklovac mam v nemcine.....pekne aj s obrazkami...A navod na tie dvere neni problem spravit, bo zatial mam tak spravene iba jedny...nejako neni cas.
Vcera som bol po Astru v servise, hydrosteli vymenene, auto si len tak pradie....Krasne si ide..aj tie starty su ovela, ovela tichsie.
Len teraz ked je taky tichy motor pocut dalsy problem....Nieco huci bud na alternatore alebo na kladke.....Asi loziska....No a caka ma repas zadnych brrzd. vymenit brzdove valceky v bubchoch a rozchodit bubny....Oblozenie je v pohode...Len sa zadrhavaju.
Ale to uz neni take naakladne.
Vcera som bol po Astru v servise, hydrosteli vymenene, auto si len tak pradie....Krasne si ide..aj tie starty su ovela, ovela tichsie.
Len teraz ked je taky tichy motor pocut dalsy problem....Nieco huci bud na alternatore alebo na kladke.....Asi loziska....No a caka ma repas zadnych brrzd. vymenit brzdove valceky v bubchoch a rozchodit bubny....Oblozenie je v pohode...Len sa zadrhavaju.
Ale to uz neni take naakladne.
Tak neváhaj a nahoď ten návod, s nemčinou sa dáko pobijeme
A nezabudni fotiť až budeš robiť tie druhé dvere, veď by to bol super návod
A nezabudni fotiť až budeš robiť tie druhé dvere, veď by to bol super návod
O.k...mam ho doma v pc...teraz som v robote...hodim to niekam na net a dam sem link.....
Len co je problem, tak zohnat tie veci na to..Ja som to objednaval cez Arwyho z Anglicka.....
Vyslo ma to dokopy cca. 53€
Ale staru packu na pal. pc. som predal za 25€ cize suma sumarum 28€
A je to super vec.
Len co je problem, tak zohnat tie veci na to..Ja som to objednaval cez Arwyho z Anglicka.....
Vyslo ma to dokopy cca. 53€
Ale staru packu na pal. pc. som predal za 25€ cize suma sumarum 28€
A je to super vec.
Tak u toho svetla snáď problém nieje - akurát kde a ako urobiť otvor; svetlo by som napojil priamo na spínač. A svetlá by som kúpil na vrakovisku.
U toho cyklovača neviem ako je to s tým relé, ináč páčku tiež na 100% zoženiem na vrakovisku.
Každopádne som pozeral že si jeden z mála čo hodil lišty namiesto do farby laku normálne do čiernej. Tiež som o tom premýšľal, lebo mám striebornú a zdá sa mi, že s lištami a prahami vo farbe laku je to také "hráme sa že máme passata" (tie strieborné pass. to majú myslím všetky, aspoň čo som videl). A mne sa páči, že astra nieje jednofarebná, že má linie ktoré to narušujú, takže možno sa na to vykašlem Vďaka za inšpiráciu
U toho cyklovača neviem ako je to s tým relé, ináč páčku tiež na 100% zoženiem na vrakovisku.
Každopádne som pozeral že si jeden z mála čo hodil lišty namiesto do farby laku normálne do čiernej. Tiež som o tom premýšľal, lebo mám striebornú a zdá sa mi, že s lištami a prahami vo farbe laku je to také "hráme sa že máme passata" (tie strieborné pass. to majú myslím všetky, aspoň čo som videl). A mne sa páči, že astra nieje jednofarebná, že má linie ktoré to narušujú, takže možno sa na to vykašlem Vďaka za inšpiráciu
Naposledy upravil(a) Miguello dne 09 lis 2009, 09:59, celkem upraveno 1 x.
S tymi listami mas pravdu...ten isty nazor mam aj ja..
- som potiahol nie od spinaca ale od od noveho nainstalovaneho v dverach....sak uvidis navod.
- som potiahol nie od spinaca ale od od noveho nainstalovaneho v dverach....sak uvidis navod.
Super, vďaka
(Ja tiež chcem mať šikovné ruky a mozog na takéto výmysly )
(Ja tiež chcem mať šikovné ruky a mozog na takéto výmysly )
Hehe...neboj, nie vsetko je z mojej hlavy....
Len tak skratene....+ je od hrubeho kabla z motorceka el. okien.
- je z dveri ktore je spinane dvernym spinacom. Preto som umiestnil druhy spinac do dveri, aby som nemusel do dveri tahat kable.Bo v tom husom krku co ide od stlpika do dveri niet miesto a na koncoch su stekre osadene pinmi.
Takze do dveri som netahal ani jeden kabel. Takto to je pekne decentne spravene, kto nepozna Astru G by povedal ze original....
A svetla sa mi podarili kupit vsetky 4 za 15€ aj s postovnym. Inac stoji jedno v Opli 10€
Svetla su z Omegy B ale tie iste su aj vo Vectre B.
Len tak skratene....+ je od hrubeho kabla z motorceka el. okien.
- je z dveri ktore je spinane dvernym spinacom. Preto som umiestnil druhy spinac do dveri, aby som nemusel do dveri tahat kable.Bo v tom husom krku co ide od stlpika do dveri niet miesto a na koncoch su stekre osadene pinmi.
Takze do dveri som netahal ani jeden kabel. Takto to je pekne decentne spravene, kto nepozna Astru G by povedal ze original....
A svetla sa mi podarili kupit vsetky 4 za 15€ aj s postovnym. Inac stoji jedno v Opli 10€
Svetla su z Omegy B ale tie iste su aj vo Vectre B.