BAZARY

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc » 01 bře 2006, 04:32

Já s váma kluci souhlasím, jasně že se daj sehnat i jetý libovky. Sám už mám třetí jetou ASTRU! A ani nemusím do německa. První byla eFková 1,6i, druhá G 1,4i 16V a teď ed.2000 1,6i 16V. Ale vždycky sedan. Tu poslední za 190 000,- po 1. majiteli se 42 000 km. Mám ji 2 roky a je bezva! Ani jedna mně nikdy nezklamala - ať žije ASTRA! Mějte se! :D

Reklama

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Z nemecka

Příspěvek od milosh » 12 bře 2006, 15:22

Kvizak píše:Ja som si kupil astricku z nemecka za 3400 eur + prepisy vymena predneho skla lebo bola po krupobyti spolu cca 180 tis a 5 rocna s 135 tis SK u nas taku nenajdem. Do buducna ak auto tak jedine zo zahranicia
kde? to je dobra cenofka :wink:

ja cucim jen na www.mobile.de a tam kdyz ma podobnou cenu tak je naborena :roll:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Princ William

Příspěvek od Princ William » 13 bře 2006, 09:57

to uz radeji asi naborenou nez po kroupach. jsou tam vsude dulky a to moc nemusim. :!: :!: :evil:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Marky

Příspěvek od Marky » 16 bře 2006, 19:34

Tak jsem si vcera vyhledl jednu diesel astru caravan dle svych predstav na tipcarsu a dnes jsem se zalohou v kapse jel s ni seznamit. Byl jsem proskolen Vasemi radami a zkusenostmi z predchozich aut. Na prvni pohled bylo auto jako lusk, jenze.... melo starsi rocnik, rozbite predni sklo,nelicujici predni naraznik, ale co me odradilo bylo strasne vyhlazeny kozeny volant a dalsi silne opotrebeni ve voze. Podival jsem si do ostatnich aut a musim rict, temer kazde bylo se stazenym tachometrem. A jedna perlicka na zaver,pri odchodu jsem se chtel podivat na interier zafiry, kterou jeste nemeli na placu a hned mi bylo vse jasne. Zafca mela rozmontovanou pristrojovou desku a tachometr byl pryc, takze jej na 100% omlazovali (ZMETCI).

Taze jsem zase bazary zavrhl a budu cekat, az mi jeden manik priveze auto z autosalonu v kterem je nechavaji italove protihodnotou. Doufam, ze to stihne jeste letos, kdyz uz ne dovolenou :( .

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 16 bře 2006, 20:00

Marky píše:Tak jsem si vcera vyhledl jednu diesel astru caravan dle svych predstav na tipcarsu a dnes jsem se zalohou v kapse jel s ni seznamit. Byl jsem proskolen Vasemi radami a zkusenostmi z predchozich aut. Na prvni pohled bylo auto jako lusk, jenze.... melo starsi rocnik, rozbite predni sklo,nelicujici predni naraznik, ale co me odradilo bylo strasne vyhlazeny kozeny volant a dalsi silne opotrebeni ve voze. Podival jsem si do ostatnich aut a musim rict, temer kazde bylo se stazenym tachometrem. A jedna perlicka na zaver,pri odchodu jsem se chtel podivat na interier zafiry, kterou jeste nemeli na placu a hned mi bylo vse jasne. Zafca mela rozmontovanou pristrojovou desku a tachometr byl pryc, takze jej na 100% omlazovali (ZMETCI).

Taze jsem zase bazary zavrhl a budu cekat, az mi jeden manik priveze auto z autosalonu v kterem je nechavaji italove protihodnotou. Doufam, ze to stihne jeste letos, kdyz uz ne dovolenou :( .
v jakym bazaru si byl?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Marky

Příspěvek od Marky » 16 bře 2006, 20:15

Byl to tento www.tipcars.com/cz/zjcar a ta astra je ta stribrna za pouhych 129t Kc. Skoda, fakt jsem si ji chtel koupit a moc jsem se jiz tesil. I pro stejny motor jsem se nakonec rozhodl, stejne jako Ty.

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 16 bře 2006, 20:25

Ja porad cucim na mobile.de a par caravanu i pod 100000km sem nasel, cena do 4000 ojro, coz je krasavec !!!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Marky

Příspěvek od Marky » 16 bře 2006, 20:27

Jinak je mi jasne, ze temer vsechny bazary co prodavaji svoje auta toto praktikuji, ale abych se priznal, tak me to se.e. Klidne si koupim auto s trochu vetsi poctem kilometru, jen kdyz vim ze jsou skutecne. Ale kdyz nekdo stoci rekneme 100t km, tak si pripadam, ze ze me chteji udelat bl.ce.

Marky

Příspěvek od Marky » 16 bře 2006, 20:30

milosh píše:Ja porad cucim na mobile.de a par caravanu i pod 100000km sem nasel, cena do 4000 ojro, coz je krasavec !!!
To je super cena, ale kdo mi tam pro to pojede :( . Za prve to mam pres pul republiky, a za druhe tu nemcinu co me naucili se mi jiz davno vykourila pryc. Ale diky za radu, budu o tom vazne uvazovat.

PS: jaky mas postup pri takovem dovozu, dik.

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 16 bře 2006, 21:06

Marky píše:Byl to tento www.tipcars.com/cz/zjcar a ta astra je ta stribrna za pouhych 129t Kc. Skoda, fakt jsem si ji chtel koupit a moc jsem se jiz tesil. I pro stejny motor jsem se nakonec rozhodl, stejne jako Ty.
jestli to je ta s těma 140tis km tak už na těch fotkách vypadá divně nehledě na to že je bořená na zadní zvětlo, jinak po dobrejch zkušenostech opravdu doporučuju www.autopartner.cz , stojí to za to si přijet a i něco připlatit....a to s nima nemam nic společnýho :-p

třeba toto http://www.autopartner.cz/page.php?id=15&nid=718
Naposledy upravil(a) Vojta dne 16 bře 2006, 21:08, celkem upraveno 1 x.

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 16 bře 2006, 21:07

TAdy je neco malo info. https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=22

mam kamose co auta taha z ciziny, ale kazdej takovej clovek si na tom chce neco nahodit, tak leda z hodne velky znamosti ze by mi ji dovalil za pakatel co projede + neco malo na kafe. Kupovat ji v CZ bazaru sem neuvazoval ani omylem, leda od znameho co se o ni dobre stara, ale takovyho neznam, co ma G :D
Naposledy upravil(a) milosh dne 16 čer 2006, 09:10, celkem upraveno 1 x.

Marky

Příspěvek od Marky » 16 bře 2006, 21:23

To zborene svetlo by az tak nevadilo, to je za par korun, nekdo hold nezvladl couvani. Ale ty kilometry jsou pro me zle. Jinak ty autopartner mam uz take v oblibenych a sleduji nabidku, jinak mas pravdu cenu maji vyssi, ale vzdy uvadeji veci na ktere slysim :) . Ty mas od nich uz neco koupeno?

Skoda, take nemam znameho by mi vychovaval auto na prodej :( . Kupce na svoji Fku mam, ale jeste bude hold muset chvili pockat.

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 16 bře 2006, 21:29

Marky píše:To zborene svetlo by az tak nevadilo, to je za par korun, nekdo hold nezvladl couvani. Ale ty kilometry jsou pro me zle. Jinak ty autopartner mam uz take v oblibenych a sleduji nabidku, jinak mas pravdu cenu maji vyssi, ale vzdy uvadeji veci na ktere slysim :) . Ty mas od nich uz neco koupeno?

Skoda, take nemam znameho by mi vychovaval auto na prodej :( . Kupce na svoji Fku mam, ale jeste bude hold muset chvili pockat.
několik lidí co znám od nich auto má a vždy vše v pohodě, k 90% autům je serviska a nejsou přetočený tacháče, jsou to odebraný auta z leasingovek od neplatičů

Marky

Příspěvek od Marky » 16 bře 2006, 21:47

Dekuji kluci za rady, budu to ted intenzivne sledovat a na normalni bazary zapomenu.

Marky

Příspěvek od Marky » 22 bře 2006, 20:39

Takze prece jen se divam na bazary, ale tentokratu znackovych prodejcu. Mam vytipovanou astru rocnik 2002-2003 s 150t km motor 2.DTI 74kW. Osobne si myslim, ze to neni az tak moc, ale svagr (castecny sponzor uveru) je k tomu dost skepticky. Auto je od autorizovneho prodejce opel a u nej servisovane, naposled garancka v prosinci. Muj predpolad, je to ze bych to auto mel cca 5-7let a nejedu rocne 15-20t km. Myslite, ze to je rozumny kup s tema kilakama?

Odpovědět