Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
to je tak kdyz das nekomu velke auto... aspon ze si to podla tej foto odniesol iba naraznik...
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora
- Reklama
Dnes sem nečekaně viděl Astru coupé turbo ve zlaté barvě a hned sem mu vlepil letáček. Ale zarazilo mě že takové auto měl člověk důchodového věku.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
2 Mirďa: Jestli to chápu správně tak pán couval.. No, zamrzí to, ale aspoň Ti to pojišťovna zaplatí, horší by bylo kdybys ráno přišel k autu, nárazník v p.deli a nikde nikdo a zacáloval bys to sám.
2 adam09: Cca 30% řidičů aster co potkávám je důchodového věku, ale je fakt, že převážně sedany a caravany, v coupé jsem teda ještě důchodce neviděl
2 adam09: Cca 30% řidičů aster co potkávám je důchodového věku, ale je fakt, že převážně sedany a caravany, v coupé jsem teda ještě důchodce neviděl
V Trenčíne jazdí jeden takýto pán v 3dv HB OPC1
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem dnes byl na geometrii a vyvazit kola ...konecne budu jezdit hladce nad 130km/h ..... ale to horsi, ze to stalo skoro 900kc dnes
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
My pokracujeme v tour de slovensko pracovne, uz sme obehali cele zahorie a juzne slovensko, dnes to bola trnava a leopoldov, zajtra zas okolie Nitry a potom Sahy a levice dalej smerom na vychod za posledny tyzden je to pracovne takto uz cez 1500 km
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mno mam kamose kterymu je 22 me je o 10 vic a uz mi rika ze jsem duchodce takze asi asi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Člověče, a neměl culík? To by mne jeden člen se zlatým coupé napadl..adam09 píše:Dnes sem nečekaně viděl Astru coupé turbo ve zlaté barvě a hned sem mu vlepil letáček. Ale zarazilo mě že takové auto měl člověk důchodového věku.
Mirďo, na sraz ale dojedeš, ne? Vypadá to provozuschopně i se šrámem...
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
To je hroznéééMirďa píše:Já byl zaparkovanej Asi spal
Ja som moju astru tiež kupoval od dôchodcuadam09 píše:Dnes sem nečekaně viděl Astru coupé turbo ve zlaté barvě a hned sem mu vlepil letáček. Ale zarazilo mě že takové auto měl člověk důchodového věku.
Aj ja mám 22 ale dedko ťa hádam ešte nemusím volaťmilosh píše:Mno mam kamose kterymu je 22 me je o 10 vic a uz mi rika ze jsem duchodce takze asi asi
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Dneska na mne Astra tak smutne koukala,tak jsem ji aspon pohladil po blatníku a zadních dveřích a slíbil,že ten olej do serva bude co nevidět (v Třebíči sehnat to je o nervy btv. kde je v Jihlavě OPEL,kdyby mi to nesehnali?) a hnedka zajedem vymenit ten rozvoďák a pak pustíme celý stádo pod kapotou ze řetězu.Za vesnicí opravují dlouhodobě cestu,tak máme skoro 3km slepý cesty na testování,kde skoro nic nejezdí.
Táhne mi sice na 40,ale rozhodně se necejtím jako nákej dědula s kombíkem no a zavolanem se ani tak nechovám.Né že bych jezdil jako prase,ale zase nemám rád různé brzdy,traktory,bagry a safety cary co mi vletí do cesty a ani se pomalu nepodívaj,jestli tam něco náhodou nejede.
Vždycky když někam vezu moji mámu,tak hned od baráku syčí a ptá se jestli musím nutně jet 90,jestli ten traktor je nutné předjíždět atp. Tak houkmu do zadu na dcery "děti,řekněte babičce co je potřeba,a ony jednohlasně odpoví:JECT "
Táhne mi sice na 40,ale rozhodně se necejtím jako nákej dědula s kombíkem no a zavolanem se ani tak nechovám.Né že bych jezdil jako prase,ale zase nemám rád různé brzdy,traktory,bagry a safety cary co mi vletí do cesty a ani se pomalu nepodívaj,jestli tam něco náhodou nejede.
Vždycky když někam vezu moji mámu,tak hned od baráku syčí a ptá se jestli musím nutně jet 90,jestli ten traktor je nutné předjíždět atp. Tak houkmu do zadu na dcery "děti,řekněte babičce co je potřeba,a ony jednohlasně odpoví:JECT "
Naposledy upravil(a) Mojmec11 dne 21 zář 2009, 19:07, celkem upraveno 1 x.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
ha Třebíčák
na Březinkách pod hřbitovem vedle OMWMojmec11 píše:......... kde je v Jihlavě OPEL,kdyby mi to nesehnali......
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Zajed do Mezu, to mas bliz
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
To mi moc neříká,zhruba tuším,ale tohle mi navigace nepobere,radši bych název ulice,do Jihlavy jezdím jen do práce a do Třebíče na nákupy.Jinak bydlím napůl cesty do Jaroměřic.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie