Motor bere olej
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motor bere olej
Koukni sem,dělal jsem přesně,co ty tu píšeš akorát tobě to dělali v servisu a já tam navíc něco upravoval.
http://astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f ... 9&start=45
Než jsem udělal tuto úpravu,tak nevím,kolik si brala,vždy jednou za čas jsem dolíval olej,ale po úpravě si kousla 1l oleje na 100km,tak jsem opět pro jistotu vyměnil simerynky dříků ventilů a stále brala,na konec to bylo kroužkama,byly připečené stíráky a to celkem brutálně,musel jsem je demontovat násilím!Nové mě vyšly kolem 1400,- od Goetze.Musíš ještě opět počítat práci za sundání hlavy,olej. vany,nový olej,těsnění pod hlavu,těsnění olej.vany.Mě to komplet vyšlo na cca 2500,-,ale práci jsem si udělal sám.
Pokud chceš,mám výraznou slevu v Elitu,takže po domluvě(třeba v sz) se můžem dohodnout...
http://astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f ... 9&start=45
Než jsem udělal tuto úpravu,tak nevím,kolik si brala,vždy jednou za čas jsem dolíval olej,ale po úpravě si kousla 1l oleje na 100km,tak jsem opět pro jistotu vyměnil simerynky dříků ventilů a stále brala,na konec to bylo kroužkama,byly připečené stíráky a to celkem brutálně,musel jsem je demontovat násilím!Nové mě vyšly kolem 1400,- od Goetze.Musíš ještě opět počítat práci za sundání hlavy,olej. vany,nový olej,těsnění pod hlavu,těsnění olej.vany.Mě to komplet vyšlo na cca 2500,-,ale práci jsem si udělal sám.
Pokud chceš,mám výraznou slevu v Elitu,takže po domluvě(třeba v sz) se můžem dohodnout...
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Reklama
A kolko ti zere teraz ked si vymenil tie stieracie kruzky?Lebo ja si myslim ze to je moj problem,auto ide v pohode,gufera na ventiloch mam nove,a spotreba oleja velmi kolise,dokonca niekedy nezere a niekedy moc.Ale skusim este dekarbonizaciu,ci to nepomoze odlepit tie kruzky,ak nie budem ich asi menit
Astra 1.6 / 16V / 74kW / EDITION 100 / X16XEL
- denny
- Kontaktovat uživatele:
štrádo sleva v Elitu mu není na nic .Jeho kroužky se na aftermarket nedodávají/zdroj-Elit+Autoštangl/.Jsou pouze origo a na ty jsem mu slevu nabídl.
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to napsal,pak ještě koukal na stránky elitu a kroužky tam nemaj ,ale na můj typ motoru je měli.Tak jedině od Dennyho tedy
Já zatím najezdil od výměny kroužků něco přes 2tis. km a zatím super
Já ti nevím s tou dekarbonizací,já je měl připeklé fakt dobře,si myslím,že by to ta dekarbonizace asi nezmákla,jinak jinde v motoru nebyl karbon,jen na ventilech,ale to bylo tím,jak to bralo moc oleje...
Já zatím najezdil od výměny kroužků něco přes 2tis. km a zatím super
Já ti nevím s tou dekarbonizací,já je měl připeklé fakt dobře,si myslím,že by to ta dekarbonizace asi nezmákla,jinak jinde v motoru nebyl karbon,jen na ventilech,ale to bylo tím,jak to bralo moc oleje...
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Strado cital som co si vsetko robil z motorom.Fakt klobuk dole.Este by ma zaujimalo ako si natom zo spotrebov oleja?Ci ti nieco zozralo od vymeny kruzkov k dnesnemu dnu.Cital som ze si skusal ak dekarbonizaciu a nepomohlo.No skusim to aj ja,a ked nepomoze,tak ma napadlo ze ked mas uz tu prax ci by si nechcel spravit nejakeho ksefta? Ked uz si nakupil vercajg a tak...
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Díky
Už jsem psal,od výměny jsem nalítal zatím něco přes 2tisíce km a zatím olej nemizí.No já už to nechci podstupovat,viděl jsi ty podmínky,ve kterých jsem to dělal,nějaký cajk jsem sice koupit musel,ale je to opravdu pakárna a navíc ty jsi až ze slovenska ne?
Už jsem psal,od výměny jsem nalítal zatím něco přes 2tisíce km a zatím olej nemizí.No já už to nechci podstupovat,viděl jsi ty podmínky,ve kterých jsem to dělal,nějaký cajk jsem sice koupit musel,ale je to opravdu pakárna a navíc ty jsi až ze slovenska ne?
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
No som ale zijem a pracujem vo Vsetine,aj auto mam na cz znackach.Tolko by som ti auto doviezol,nechal a siel spat vlakom,no a potom by som si ponho prisiel a cestou spat by som ho aj zabehol.Ale nebudem na teba tlacit,ak sa ti nechce do toho pustat.Ja len ze by som sa nebal ti zverit auto do ruk a nieco by si si privyrobil
Rici: jestli to chceš někomu svěřit, komu můžeš věřit, takto odvez do Brozan k dennymu.
Myslím, že se tu pod to podepíše spousta lidí, že většího machra na motory jak dennyho budeš asi těžko hledat. A navíc je to starej poctivec a nic si nedovolí ošulit. Prostě paráda.
Myslím, že se tu pod to podepíše spousta lidí, že většího machra na motory jak dennyho budeš asi těžko hledat. A navíc je to starej poctivec a nic si nedovolí ošulit. Prostě paráda.
END
Diky za tip,skusim este tu dekarbonizaciu a ked nepomoze tak sa mu ozvem
zkus nejdřív dekarbonizaci, potom jedině rozebrat a jsou dvě možnosti
1) rozdělat písty, povolit a vyndat kroužky (vše kolem vyčistit)a prosvítit je ve válci. PRAVDĚPODOBNĚ BUDOU OK
2) to samé ale podle stavu ty kroužky vyměnit za nové. Cena bude vyšší o cenu stíracích kroužků
servis se Ti s tím nebude smolit, jedině nadšenec. Dříve jsem to dělal na Š 100 až 120, ale ta cena byla jenom 100 Kč
za těsnění pod hlavou, a pracnost je jistě o něčem úplně jiném.
1) rozdělat písty, povolit a vyndat kroužky (vše kolem vyčistit)a prosvítit je ve válci. PRAVDĚPODOBNĚ BUDOU OK
2) to samé ale podle stavu ty kroužky vyměnit za nové. Cena bude vyšší o cenu stíracích kroužků
servis se Ti s tím nebude smolit, jedině nadšenec. Dříve jsem to dělal na Š 100 až 120, ale ta cena byla jenom 100 Kč
za těsnění pod hlavou, a pracnost je jistě o něčem úplně jiném.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Jako neni to nic těžkého to rozebrat a složit,nejhorší to bylo po prvé,když jsem nevěděl,kde co a jak(povolit,odcvaknout atd),kompletace a pak opět rozebrat a složit,tak to už byla pohodička.
Nejprve si uvědom,kolik by tě stálo veškeré těsnění kolem toho,kroužky,olej atd. a pak práce.Kdybych měl garáž,tak bych ti to bez problémů udělal,i díly ti pokoupil,ale garáž neni a času taky moc neni.Lepší to bude v servisu,kde ti na to alespoň daj záruku,na dobře odvedenou práci.Zkus tu dekarbonizaci,a pak napiš,jak to dopadlo,jsem na to zvědav.(já si myslím,že to nebude nic platné),ale držím palce,pokud by to klaplo,tak je to za minimum práce a peněz....
Nejprve si uvědom,kolik by tě stálo veškeré těsnění kolem toho,kroužky,olej atd. a pak práce.Kdybych měl garáž,tak bych ti to bez problémů udělal,i díly ti pokoupil,ale garáž neni a času taky moc neni.Lepší to bude v servisu,kde ti na to alespoň daj záruku,na dobře odvedenou práci.Zkus tu dekarbonizaci,a pak napiš,jak to dopadlo,jsem na to zvědav.(já si myslím,že to nebude nic platné),ale držím palce,pokud by to klaplo,tak je to za minimum práce a peněz....
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Co myslite je lebsie dat tu dekarbonizaciu urobit nejakej firme ktora sa tym zaobera,alebo kupit si pripravky a urobit si to sam?
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Přípravky koupíš,ale kde vezmeš to zařízení,to teda nevím
Koukni tady,to jediné má asi smysl.Jen na Mercedesu CL600 se jim u mě nějak moc nedařilo -všechny 4katy šly do kytek .Takže to sbalili a ujeli jak malí kluci
http://www.iob.cz/produkty-bg-care/deka ... motoru.php
Koukni tady,to jediné má asi smysl.Jen na Mercedesu CL600 se jim u mě nějak moc nedařilo -všechny 4katy šly do kytek .Takže to sbalili a ujeli jak malí kluci
http://www.iob.cz/produkty-bg-care/deka ... motoru.php
Dnes som pozeral v Tescu aj na benzinkach na nejake tie pripravky na dekarbonizaciu.Je toho ale strasne moc a kazdy cisti nieco ine,ale na kazdom je napisane aby sa nekombinovali,tak neviem ktory zvolit
Vsetko su to pripravky do benzinu,jednoducho to prilejem do plnej nadrze a opakovat to mozem az za 6.000km,tak chcem vybrat nieco uzitocne
Vsetko su to pripravky do benzinu,jednoducho to prilejem do plnej nadrze a opakovat to mozem az za 6.000km,tak chcem vybrat nieco uzitocne
Rici: už ti to psal denny, pokud chceš opravdu dekarbonizaci, tak tyhle aditiva do paliva na to prostě nestačí, to je spíš taková prevence a vyčištění palivové soustavy a částečně vstřikování....
Opravdu za něco stojí fakt asi jen to BG, i když jak vidno z příspěvku dennyho ani oni neumí vše...
Nebo pak mechanika, rozházet motor a mechanicky čistit díl po díle.
Opravdu za něco stojí fakt asi jen to BG, i když jak vidno z příspěvku dennyho ani oni neumí vše...
Nebo pak mechanika, rozházet motor a mechanicky čistit díl po díle.
END