co na drobné škrábance..
co na drobné škrábance..
Co je lepší na zakrití drobných škrábanců, barevný vosk nebo barevná leštěnka???
Asterka 1.8 16V sedan
- Reklama
Re: co na drobné škrábance..
Turtle wax safe cut (brúsna pasta), ak sa nepodarí rozleštiť týmto tak + opravný lak -... Opravným lakom - natrieť - nechať zaschnúť a potom preleštiť Turtle wax Safe-cut-om... Neveril by som, že opravím takto jeden škrabanec na mojom aute.. Je to už cca rok a je to super... DOPORUČUJEM - ja som to kúpil u nás v Hypernove - inde v obchode som zatiaľ nevidel...
Aj včera som opravoval jeden "oderok" na zadnom blatníku - vyzeralo to ako od dverí na parkovisku... Ani nie je poznať, že tam niečo bolo ...
Aj včera som opravoval jeden "oderok" na zadnom blatníku - vyzeralo to ako od dverí na parkovisku... Ani nie je poznať, že tam niečo bolo ...
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
-
- Kontaktovat uživatele:
jak vypada ten lak? ukaz foto tuby
pozri uja googla
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
a ten opravný lak to je jiný než běžný lak namíchaný akrylový lak??palix píše:Turtle wax safe cut (brúsna pasta), ak sa nepodarí rozleštiť týmto tak + opravný lak -... Opravným lakom - natrieť - nechať zaschnúť a potom preleštiť Turtle wax Safe-cut-om... Neveril by som, že opravím takto jeden škrabanec na mojom aute.. Je to už cca rok a je to super... DOPORUČUJEM - ja som to kúpil u nás v Hypernove - inde v obchode som zatiaľ nevidel...
Asterka 1.8 16V sedan
Namíchají na počkání v každém dobrém autolakýrnictví. Hotové opravné laky (tzv. tužky) mají i u Halforda.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Opravný lak mám priamo od Opla. Sú to 2 plastové nádobky v modrej krabičke - priamo od GM/Opel (v jednej je farba, v druhej krycí lak-priehľadný). Kupoval som to u predajcu Opel. Obidve majú na vrchnáku dosť nešikovný štetec . Podľa mňa sa to dá objednať u každého predajcu Opla... Stálo to tuším do 10 EUR.
A to máš našu farbu royal blue ? Lebo bezfarebný lak sa dáva k metalíze.
Astra II
Farba Royal blue + lak. Vraj je to preto, že to asi neobsahuje presne to, čo orig farba. Bolo to spolu v balení... Ale lak som tuším nedával na škrabanec, ktorý som rozleštil a je to tam už vyše roka - vyzerá ako po dokončení opravy. Na iných miestach (po kamienkoch) som jemne zatrel farbou, nechal zaschnúť, rozleštil Turtle-wax safe cut, pretrel lakom, nechal zaschnúť a znova jemne preleštil..