![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ja ji mam mesic - 1.6 16V, zatim to de postupne dolu, posledni nadrz byla za 8.5L, ale mam to z 80% mesto, takze myslim ze ok, na delsi trasu by se dalo i kolem 7 urcite
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Hlavne podle me zalezi zda to je kombi nebo hb, nebo ne?
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
no to taky neni motor na automatPavel Brno píše:já měl 1.4 16v automat a pod 9,8 to nešlo ani při té nejlehčí noze.
Ale ja som nadmieru spokojnýZigi píše:Odecti si 1l vinou automatu a spotreba je OKSršeň píše:No ja ako som už písal, rekord 5,2 ale bežne tých 6,5- 7 l. Nieje to zlé si myslím. I keď som očakával na diesla trošku menej
tak to ta moje skoro do 6tis... ale je to zbytecny, D staci a sprinty s kombikem nejak nemaj cenu, kdyz tam neni 200konikuVojta píše:já jel se sršňopvou astrou a na eSko to točilo přes 4000 což se mi zdá uplně zbytečný....
no tak to je hodne slusny, to si ale rozjel a pak hned daval neutral ne?alex píše:ja zatiaľ tiež robim pokusy na 1.6 16v automat je to HB, čo to dokaže, priemer mam 7,7l na pol nadrže a behal som len po meste, najdlhšie 7km trasy. V utorok idem trocha dlhšiu trasu cca 700km tak som zvedavy
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |