Diesel-svolávací akce Astra-Zafira
Diesel-svolávací akce Astra-Zafira
Tak jsem si v časopise Auto7 pročítal članek o svolávacích akcích automobilech a mezi ostatníma svolávačkama je i jedna na naše dieslové vozy Astra, Zafira roku 1998-2005.
Při návštěvě servisu mi paní potvrdila, aniž bych se stačil ještě zmínit, že u mého auta má poznámku, že mám přijet na svolávací akci, už jsem objednaný a mám si sebou vzít servisní knážku.
Jsem rád, že na naše téměř veterány ještě nezapomněli a stále na ně myslí .
To jiné nejmenované automobilky nikdy svolávačku neudělají a neudělají asi se stydí, že by museli přiznat nějakou chybu.
Při návštěvě servisu mi paní potvrdila, aniž bych se stačil ještě zmínit, že u mého auta má poznámku, že mám přijet na svolávací akci, už jsem objednaný a mám si sebou vzít servisní knážku.
Jsem rád, že na naše téměř veterány ještě nezapomněli a stále na ně myslí .
To jiné nejmenované automobilky nikdy svolávačku neudělají a neudělají asi se stydí, že by museli přiznat nějakou chybu.
- Reklama
Re: Diesel-svolávací akce Astra-Zafira
Sakra já chci taky garanční kontrolu od Opela zdarma
Mobil : 602318645
A jaké jsou podmínky abych tam mohl přijet i já? Musím být třeba první majitel, musí být auto koupeno v čr? musím mít servisní knížku vyplňovanou?
Jelikož do této kategorie spadám taky, tak jsem poslal mail na Opela a uvidím co se dozvím.
Díky za informaci Marky.
Díky za informaci Marky.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ještě že mám benzín
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
M.erik dej pak info,já bych mohl taky
Jak se dozvím víc hodím to sem.
Nevím jaké jsou podmínky, já jsem druhý majitel v ČR a jezdím k opelům pravdidelně a tak mám potvrzovanou servisku. Paní říkála, že u těchto starších aut je problém, když rozesílá pozvánky, že už auto má často jiného majitele a tak se to už nedoví pokud nejezdi k opelum. Možná bude věděl někdo víc z kluků co mojí kontakt na opel ja toho víc nevím .
Capone pokud do toho spadáš, tak to určitě využij, je to prý tuším uvedeno jako bezpečnostní svolávačka.
Capone pokud do toho spadáš, tak to určitě využij, je to prý tuším uvedeno jako bezpečnostní svolávačka.
jojo mě by to taky zajímalo mám servisní knížku,ale je to dotažený made by nederland
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
Marky,jelikož jsem taky 2 majitel,tak mě prodejce nemá možnost kontaktovat Ale už jsem byl 2x v servisu Opel,tak jim taky písnu a uvidíme
Naposledy upravil(a) Capone dne 14 zář 2009, 18:13, celkem upraveno 2 x.
Plati to aj na SK?
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
Jak se to vezme, zaleží co máš za motor, protože i na benzíny byla nedávno svolávačkaMike.S píše:ještě že mám benzín
http://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 58&start=0
Sice jsem také 2 majitel, ale ve své databazi si mě přepsali a těď jsem tam uveden já, chtělo by to něco centrálního. U fiatu si kolega zjišťoval co všechnu mu měnili na jeho autě, když ještě jezdilo v Italii i kilometry si tak zjistil jestli plus/minus sedí a není to stočené.Capone píše:Marky,jelikoš jsem taky 2 majitel,tak mě prodejce nemá možnost kontaktovat Ale už jsem byl 2x v servisu Opel,tak jim taky písnu a uvidéme
Santiku, určitě to bude platit i v SK.
Tak jsem taky napsal do Opel - Staigr,jsem zvědav
CAPONE tak nás pak taky informuj.