Výměna Turbodmychadla
Výměna Turbodmychadla
zdravim mel bych dotaz ohledne turba v motoru Z20let!chci kupovat nove,ale tady v opelu mi rekly cenu 68tisic!pak jsem v německém opel objevil uplne nove turbo z astry H z20leh za poloviční cenu!je na prosto totožné až na wastegate a na internetu pisou,ze to turbo se dá použit i na motor Z20LET ale je nutná změna softwaru a změna wastegate!nevíte o jaký změny softwaru se muze jednat???mockrát děkuji za rady
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna Turbodmychadla
a keby si kupil nejake sporotvne to by vadilo ? http://www.highperformanceparts.cz/kata ... odmychadla
to by se mi nevyplatilo!to turbo z z20leh by mě original v nemeckym opelu stálo 22tisíc!tady turbo 30 a nějaky speciální svody a ruzne upravy a vyšlo by mě to tak na 50tisíc
JA by som bral nové a z cenovo dostupných by so msi vybral konkrétne Garret T25 alebo T28.T25 sa pouzivala v nissane S13 240sx kod motoru SR-20 det a T28 sa používala v nissan S14 takisto v SR20-det osobne by som volil T28. myslim ze garrety su celkom slusné turbá až tak velmi neodchádzajú pokial som počul a pokial viem
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
no ja vim ale upravene svody pro to auto jsou prakticky nesehnatelné!potřeboval bych vědet jaky tip změny softwaru mohou mít na mysli!to turbo je uplně stejne až na wastegate a na to že ztoho wastegate vede jedna podtl.hadice přímo do prostřed turba
No zvody niesú zohnatelné podlatoho ako nato ides výroba zvodov na mieru je tiez riesenie, unás robia komplet prestavby z atmosféry na turbo.Len výmena turba nebude až tak zložitá.
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Jo ja vim ale porad je to cenove náročnější než si pořídit v německym opelu turbo na Astru H.O českých opelech radši nemluvim ,protože mít ceny minimálně o 200procent větší než v německu je docela židárna!!!!!A já to turo potřebuju docela nutně!to své už mám vymontované a původně sem ho chtěl nechat repasovat,ale po vyčistění sem zjistil že mám prasklinu v litinový šasi a to už mi asi nikdo neopraví:)
Screwface: Při použití turba Z20LEH na motor Z20LET je změna softwaru řídící jednotky nutná, ale v ČR ti to nikdo neudělá. Musel by jsi do Německa ke specializovaným úpravcům, jako jsou EDS Motorsport, Klasen Motors, Projekt Opel apod. A ti to dělají rovnou se zvýšením výkonu za dost peněz, pokud vím. Ale jistě by to zvládli i bez zvýšení výkonu za možná méně peněz. Nicméně tito úpravci jsou téměř všichni až na odlehlé straně Německa, takže cesta hodně daleká, bohužel.
Originální kompletní turbo Z20LET stojí 44.891,- Kč. Já bych ho asi dokázal sehnat za 35.000,- Kč. Originál samozřejmě. Pokud tě to bude zajímat, tak piš na marek.mra@seznam.cz.
A mimochodem, turbo Z20LEH se prodává bez záruky, takže pozor! Takové jsou informace z Německa.
Originální kompletní turbo Z20LET stojí 44.891,- Kč. Já bych ho asi dokázal sehnat za 35.000,- Kč. Originál samozřejmě. Pokud tě to bude zajímat, tak piš na marek.mra@seznam.cz.
A mimochodem, turbo Z20LEH se prodává bez záruky, takže pozor! Takové jsou informace z Německa.
Astra Coupé Turbo