Opel Astra/Zafira srazy OSTRAVA 2009 - AKTUÁLNĚ str. 29
Re: Opel Astra/Zafira srazy OSTRAVA 2009 - AKTUÁLNĚ str. 29
Byla to dnes supr a Novotný to taky měl zmáknuté na jedničku
No a řídit tak skvělé auto jako je Insignie ,tak to snad nepotřebuje ani komentář. Asi bych si rychle zvykl a Antara byla taky gut
No a řídit tak skvělé auto jako je Insignie ,tak to snad nepotřebuje ani komentář. Asi bych si rychle zvykl a Antara byla taky gut
Zafira Elegance 1.8 16V - klima, 4X airbag , el. okna + zrcátka, nast. sedadlo řidiče, ABS + TC alarm + central DO + paeger
https://www.astra-g.cz/galerie/muna/
https://www.astra-g.cz/galerie/muna/
- Reklama
Taky se musím přidat,sraz byl super a při vyhlašování vítěze,jsem byl překvapený jak Kája Gott
Úroveň byla vysoká,předváděčky super.
Pokud by měl někdo zájem o origo olej GM 5W-30,mám 4l na prodej Momentálně je nevyužiju,ale zapalovač vypadá dobře,pohár je na lednici
Úroveň byla vysoká,předváděčky super.
Pokud by měl někdo zájem o origo olej GM 5W-30,mám 4l na prodej Momentálně je nevyužiju,ale zapalovač vypadá dobře,pohár je na lednici
miluju tyhle zkratky OPC, STI, S
Tak my už taky dorazili,Srazík super, autí zkontrolováno ,svezeníčko s Insignií zážitek,grilovačka u Schumaka, super den,lidičky,pokec i počasí se umoudřilo, zkrátka kdo nebyl o dosti přišel
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
Velice vydařeny sraz předvaděčky super,skvěly pokec s lidma,no prostě to nemělo chybu
Tak tak, taky jsem teď dorazil. Jinak supr káry, supr lidi, supr ceny, supr baby.
Zdravím všechny co byli na srazu, ale samozřejmě i ty co nedorazili!!! Sraz byl super a v autosalonu to mělo šmrnc.Testovací jízdy byly myslím zpestření a super zážitkem pro všechny. Kdo nedorazil může litovat, kdo dorazil nelituje. Bylo super, jako po každé co jsem dorazil na sraz. Tak přeji všem dobrou noc a na dalším srazu čauky. HANYs.
Smíšek a nešika, sériovka-astra G, červ., 1,4 16V , 66kW, 1999.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno sraz opravdu hodne vydareny a Opel Novotny taky hoodne dobra prace. Proste Super, vy co jste nebyli jen litujte.
Mi nezbývá než jen souhlasit s předešlými komentáři Fakt špica srazik, a ty bomby v Insignii - nikdy předtím jsem neřídil tolik nových aut a zase se mi to dlouho nepoštěstí, takže luxus
4 Rasag: Ještě by to chtělo sehnat tu vlajku, zkusíš to tam domluvit? Že bychom to měli na Uherky.
4 Rasag: Ještě by to chtělo sehnat tu vlajku, zkusíš to tam domluvit? Že bychom to měli na Uherky.
Někdo by měl OPEL Novotnému poslat ,,třeba " pochvalného mailíka za všechny co byli spokojeni s touto akcí nebo jim to pošlem samostatně?
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že bylo fajn, ikdyž jsem nebyl od začátku, což mě dost mrzí.
Děkovný mejl, asi vyřeší Rasag, já jsem jim včera poslal jen odkaz na začátek tehlé děkovné diskuze, zde na fóru.
Děkovný mejl, asi vyřeší Rasag, já jsem jim včera poslal jen odkaz na začátek tehlé děkovné diskuze, zde na fóru.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
hoj . a nějaké fotky by nebyly ? at mužu tiše v koutě brečet a zavidět
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na fotky je asi brzy, doufám že taky něco stáhnu. No, sraz byl opravdu vydařený, u Novotného jsem se fakt nenudil a to jsem si mylsel, že budu. Nene. Byla to naprosto perfektní organizace, sám ředitel mi říkal, že koukal, jak to přijíždí jedno za druhým, že měli trošku obavu, jak to bude a byl moc rád, jak to dopadlo. Já mu budu psát mail taky. Prostě super.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
kdo mate fotky muzete mi je posilat na maila aby to bylo jednotne jako vetsina fotogalerii ze srazu zde - diky.
https://www.astra-g.cz/search.php?rstext ... l&rstema=8
mail MILOSH CENTRUM CZ
https://www.astra-g.cz/search.php?rstext ... l&rstema=8
mail MILOSH CENTRUM CZ
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Tak teprve dnes a teď jsem se dostal k PC. Co se týče pochvali za organizaci tak moc děkuji a zítra jedu předat chválu přímo k Novotnému, bylo to dost náročné, ale vše klaplo na 100% a dokonce i počasí . Auta a svezení v celé aktuální řadě vyráběných vozů byla super věc a hlavně Insignie stála za to. Lakovna a vysvětlení určitých postupů, byla také fajň. Pravádění diagnostiky a rady k veškerým modelům od mechaniků, také mnohdy pomohli. Tak že to výpadá na skvělý rozjezd spolupráce s novým partnerem Opel srazů na severní moravě. Snad věčiná z nás využije slevu na opel díly a příslušenstvi atd. Já určitě, čeká mě výměna oleje apd. . Tak že kdo nepřijem může jen litovat a snad na příští akci s tímho partnerem nás dorazí více.
Na závěr bych všem zůčastněným chtěl moc poděkovat, protože díky ním se v roce 2010 s velkou pravděpodobnosti akce bude opakovat . Jsem rád že také v našem opel clubu jsme obsadili 1 a 2 místo v soutěži o " Nejhesčího Opla " a na příští akci obsadíme všechny 3 místa.
O vlajku budu bojovat a snad se mi podaří ji získat už na Uherské Hradiště . Těším se na fofo. Ještě jednou díky a bylo to opravdu super.
Na závěr bych všem zůčastněným chtěl moc poděkovat, protože díky ním se v roce 2010 s velkou pravděpodobnosti akce bude opakovat . Jsem rád že také v našem opel clubu jsme obsadili 1 a 2 místo v soutěži o " Nejhesčího Opla " a na příští akci obsadíme všechny 3 místa.
O vlajku budu bojovat a snad se mi podaří ji získat už na Uherské Hradiště . Těším se na fofo. Ještě jednou díky a bylo to opravdu super.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Akce byla fajná... insignie a Antara byla moc fajn superně se v těch autí jelo i když od astry je to trochu někde jinde, astra prošla diagnostikou bez chybičky což je taky super, dva zástupci od nás vyhráli poháry .... fakt dost dobré foto bude jen jak se k tomu dostanu stáhnu to z foťáku