no jo abych tě nenechal smazat SPAME..new-name píše:by sme ti udělali z aster zátah a už končim spamovat
Oprava el. stahování zadního okna - Plastový jezdec
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
ne jen jsem odšrouboval a vycvaknul tapec vespod a u madla...trochu odklopil...ono je to pružné a klacík nasadil...teď už řádně...COBEIN píše:Radime,když jsi opravoval ten klacík co máš ve dveřích aby ti nepadalo okno tak jsi musel mít tapeci dole ne? Nebo to máš špracnutý někde venku mimo to tapeci? Já jsem viděl podepřené okno na míru uřezanou hokejkou.
Tapec jsem dole celý neměl...nechtělo se mi to celý zdělávat dnes....
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
tak opraveno a fachčí skvěle...příště to bude ještě rychlejší! Ikdyž doufám že příště žádné nebude díky Cobeine za radu hodila se s napínám lánka!COBEIN píše:KAŽDOPÁDNĚ pokud můžeš postav auto před tím než to budeš sundávat někam do garáže nebo dílny. Pamatuj na to,že promrzlý plast je křehký a může se stát že se ti tapeci v místech kde je do něj vkládá bílý špunt ulomí.
Re: Oprava el. stahování zadního okna - Plastový jezdec
Zdravím pány astraky
Tak mám stejný problém-taky mi praskl ten plastový jezdec...Akorád se chci jen zeptat,co se musí vše k tomu jezdci koupit????Nebo je to nějaký celý celek (ten plast + ta kovová páčka co už vede k oknu??)Díky.....Jsou to zadní dveře na astře G 1,6 16v X16 XEL
Tak mám stejný problém-taky mi praskl ten plastový jezdec...Akorád se chci jen zeptat,co se musí vše k tomu jezdci koupit????Nebo je to nějaký celý celek (ten plast + ta kovová páčka co už vede k oknu??)Díky.....Jsou to zadní dveře na astře G 1,6 16v X16 XEL
nikdo nic aspon cena????
Musíš lanka nechat udělat nové a ten plastík sehnat taky. Zbytek toho polámaného plastu se ti nejspíš uchytil na liště od okna. Opravenou stahovačku mám za 2000.- -nové díly.
ASTRA LA VISTA
No jo ale kde ho sehnat ten plastový blbinec???? taky to mám polámané ale v OPC jsem nic takového nenašel, ví snad někdo jaký to má objednací číslo dílu???
lanka jsou dobré-jen ten plastový jezdec.....A právě nevím,jestli se to dá sehnat samostatně.....Diky
Samostatně ho nekoupíš,někdo to tady kdysi prodával nové protože se to v naši krásné zemi vyrábí ale kdo to byl a zda tady ještě je ti nepovím. ZAJEĎ NA VRAKOVIŠTĚ OPEL A TAM KUP KOMPLETNÍ STAHOVAČKU ZADNÍ DO ASTRY F-MANUÁLNÍ. Tam je ten plastík stejný jako v astře G s el.okny. Cena by neměla být větší než 2 stovky.
ASTRA LA VISTA
Nemate k tomu nějakou foto dokumentaci
asi mám stejný problém ale na vrakáči si řekli za stahovačku do "F" 500,- a do "G" 800,- Zatím jsem tu svojí stahovačku nerozebral ale našel jsem jen rozlámaný šedivý plastík. Je to ten díl o kterém tu je celou dobu řeč??COBEIN píše:. ZAJEĎ NA VRAKOVIŠTĚ OPEL A TAM KUP KOMPLETNÍ STAHOVAČKU ZADNÍ DO ASTRY F-MANUÁLNÍ. Tam je ten plastík stejný jako v astře G s el.okny. Cena by neměla být větší než 2 stovky.