underground srazy u Rohatych - 12.09.2009 a 2010 ( 2011 NE )
Re: Astra Coupe/Cabrio sraz u Pardubic
Tak 12.9.2009 je snad jediný termín, kdy budu asi na jiném srazu, ale třeba se stihnu ukázat na obou .
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Reklama
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
To je skoda... V kolik hodin mas "ten jiny sraz"?APiK píše:Tak 12.9.2009 je snad jediný termín, kdy budu asi na jiném srazu, ale třeba se stihnu ukázat na obou .
Ja bych se nebranil udelat to i jindy nez v sobotu. Duvod pro sobotu byl ten, ze cekam mensi provoz a tedy volnejsi a pohodovejsi jizdu - treba na ten relaxmeeting, ale ten je uz od patku...
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
-
- Kontaktovat uživatele:
sak to bude ostrava zraz
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi, tak jak to vyvedeme s tema Pardubicema a prohlidkou Konopace?
Pojdte se sejit mezi 11-13.9., tj. v patek nebo v nedeli, at nekolidujeme s jinymi srazy!
Moje predstava je takova, ze bysme se sesli, dali si v klidu obed a pockali na ostatni, kteri by prijeli pozdeji. Na odpoledne bych vyrazil na Konopac a prohlidnul to tam!
V prubehu dne bysme se pak dohodli co a jak s tim Celorepublikovym srazem, predstava prijet tam alespon 3 coupe z Pardubicka soucasne me porad jeste neopustila a myslim, ze by to bylo super!
Me je v podstate jedno, jestli se slezeme v patek nebo v nedeli. Tak piste, ktery den by se Vam to hodilo vic?
Pojdte se sejit mezi 11-13.9., tj. v patek nebo v nedeli, at nekolidujeme s jinymi srazy!
Moje predstava je takova, ze bysme se sesli, dali si v klidu obed a pockali na ostatni, kteri by prijeli pozdeji. Na odpoledne bych vyrazil na Konopac a prohlidnul to tam!
V prubehu dne bysme se pak dohodli co a jak s tim Celorepublikovym srazem, predstava prijet tam alespon 3 coupe z Pardubicka soucasne me porad jeste neopustila a myslim, ze by to bylo super!
Me je v podstate jedno, jestli se slezeme v patek nebo v nedeli. Tak piste, ktery den by se Vam to hodilo vic?
kabrioletak píše:Tak můžu se projet a jet kolem ale zaleží kdy to bude,jo a pardubičaci kdyby někdo v pátek viděl jezdit po pardubicích svatební vauxhall cabrio vínové barvy s irmscher narazníkem,tak to já nejsem
Tak já se hlásím. Dnes v 16:20 Pardubice - Rybitví směr lazně Bohdaneč . Vínové Cabrio ve svatební úpravě
Na mě ohled neberte já se přizpůsobím. I toho 12-tého. To bych pak ale udělal přepadovku a jenom byste koukali, kolik by tam najednou přijelo Aster .
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
S touhle frekvenci odpovedi jde spis o to, jestli se vubec nekdo sejde... :-/APiK píše:Na mě ohled neberte já se přizpůsobím. I toho 12-tého. To bych pak ale udělal přepadovku a jenom byste koukali, kolik by tam najednou přijelo Aster .
Tak mam pocit, ze jsem jediny vazny zajemce na setkani a domluveni toho spolecneho prijezdu coupecekna celorepublikac... ;-(
Pritom program by byl, a ne jen kecani zrani a piti, ikdyz to jako zaklad samozrejme taky!
Me je to fuk zaridim se podle ostatnich
Astra Coupe 1.8 16v
https://www.astra-g.cz/galerie/slawat77/
https://www.astra-g.cz/galerie/slawat77/
Ruprecht: Hoď pevný termín, místo i čas a přijímej přihlášky. Jo a hoď to i do nadpisu, ať to je vidět.
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
no já budu na tom Konopáči..je to už taková tradice a máme tam i svoje místečko..takže doražte tam rád se pokochám taky
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
-
- Kontaktovat uživatele:
kedy bude ten konopac
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi, upravil jsem uvodni prispevek, takze tam je ted doplnene datum i misto s odkazem, atd...
Sorry zapomel jsem to sem dopsat.
Nicmene ted resim, jak upravit nadpis, aby tam bylo doplneno to datum 12.9. nevite to nekdo, jestli to muzu ja a jsem slepej, protoze jsem to nikde nevidel, nebo to musi udelat nejaky mod?
Sorry zapomel jsem to sem dopsat.
Nicmene ted resim, jak upravit nadpis, aby tam bylo doplneno to datum 12.9. nevite to nekdo, jestli to muzu ja a jsem slepej, protoze jsem to nikde nevidel, nebo to musi udelat nejaky mod?
Ruprecht: Úprava nadpisu jde - viz SZ
Jinak se budu snažit taky dorazit .
Jinak se budu snažit taky dorazit .
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Predpokladam, ze se s tebou slezeme az na konopaci, dokazes odhadnout v kolik bys tam mohl dorazit?APiK píše:Tak 12.9.2009 je snad jediný termín, kdy budu asi na jiném srazu, ale třeba se stihnu ukázat na obou .
Re: Astra Coupe/Cabrio sraz u Pardubic v sobotu 12.9.
Předpokládám, že spíš před odjezdem na něj. Jak říkám, možná se to bude míchat s jiným srazem (privátním ), takže bych dorazil na oběd k "roháčům" a možná budete koukat, že nepřijedu sám .