Chladič
Chladič
Tak jsem denska jel do servisu a zjistil jsem,že mám v chladiči od klimi díru.Je to na levo dole,když se na chladič podíváte.Díra nevypadá nijak velká a tak jsem si říkal,jestli by jí třeba nešlo nějak zavařit.Nechce se mi kupovat nový chladič,jelikož ta cena a montáž jde k 6000Kč.Co si myslíte?Ocením každou radu
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
- Reklama
Re: Chladič
je v plastu nebo v kovu, opravit se dá všecno, ale za jakou cenu aby ti potom ta klima vydržela, voda je pár korun a doma,
ale klima???
ale klima???
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
Pokud ti vše funguje jak má tak bych to zatím neřešil. Pochybuju že se dá zavařit chladič.
-
- Kontaktovat uživatele:
Chladic se da zavarit uplne v klidu, ale nikdo ti neda poradne zaqruku, navic u vody je to v poho a hned vidis jestli zdrha popripade se da dolit.
Tak to se omlouvám, že jsem něco takového řekl. V životě jsem o tom neslyšel. Už jsem zase o něco chytřejší. Díky Romane.
jo jo a doliješ sám za hubičku, i utěsnit potom není problém.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic
Tak mi teče hlavně ta klima.Dneska mi tam v tom servise stříkli tu UV kapalinu a viděl jsem kudyma to teče.Tak nevím,jestli to risknout a nechat si to někde zavařit,ale nevíte,kdo by mi to udělal?Kdo s tím má zkušenosti?
chladič na vodu možná a jak kde...pochybuju, že někdo bude vařit milimetrovou trubičku...(ve voštinách tuplem...) a to nezminuji, že to v hliníku, jeslti se nepletu...a možnost sváření hliníku nemá hned tak někdo v garáži....
a u klimy poznáš prasklinu úúúplně luxusně, kolem ní bude hliník jako by masný-napohled tamvší...ale o svařování jsem opravdu neslyšel...
nechci být ale malující čerta na zeď (máš li vakuovou pumpu nebo tlakový dusík, tak si můžeš hrát, takhle ale...)(můžu jen držet place...
a u klimy poznáš prasklinu úúúplně luxusně, kolem ní bude hliník jako by masný-napohled tamvší...ale o svařování jsem opravdu neslyšel...
nechci být ale malující čerta na zeď (máš li vakuovou pumpu nebo tlakový dusík, tak si můžeš hrát, takhle ale...)(můžu jen držet place...
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
No lidi ještě jsem slyšel,že máme nějakou slevu u Novotného,tak snad zkusím i ho,co by si za to představoval.No kdyby jste někdo měli ještě nějaký nápad,tak se určitě nebudu zlobit
Vlastíku tak voda je v pohodě a neutíká,ale víš jak.Koupil jsem si auto s klimou a chtěl bych jí využívat,ale takhle to fakt nejde,protože kapalina utíká.No když se sere,tak se sere.Mnohem raději bych investovat peníze do brzd a fólií,ale jak to vidím,tak to vidím blbě.No leda mě napadlo,co to tak zalepit nějakou sračkou.Když jsem ještě pracoval v ŽDB ve Viadrusu,tak jsme tam měli na kotle,když v nich byla díra takovou sračku a ta fakt dokázala luxusně stvrdnout,tak uvažuji,jestli by se nedalo tohle použít.Skuti píše:Pokud ti vše funguje jak má tak bych to zatím neřešil. Pochybuju že se dá zavařit chladič.
je mi líto, že nemůžu napsat zalep to izolepu a bude klid...ale (u našich kompresorů bývá max. tlak 25barů, pracovní tak kolem 12barů...na a musí to být hermetické...pro nás svařuje hlinák bývalá spolana Neratovice, ale většinou se do toho moc neradi pouští....
kde přesně máš tu díru, jeslti je to v těle, tak mooožná
ale jeslti máš v háji jednu nebo dvě trubičky, tak by jsi je mohl opravdu ucpat, (očesat voštiny a zacpat a zalejt...to by byla možnost...)
ale jeslti máš v háji jednu nebo dvě trubičky, tak by jsi je mohl opravdu ucpat, (očesat voštiny a zacpat a zalejt...to by byla možnost...)
Naposledy upravil(a) Joska dne 26 srp 2009, 20:54, celkem upraveno 1 x.
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Se zavařením chladičů klimy máme velké zkušenosti-NIKDY TO NEDRŽÍ
Klienti,kteří si je nosí různě od kámošů zavařené pláčí a my,my se smějeme.
Klienti,kteří si je nosí různě od kámošů zavařené pláčí a my,my se smějeme.
No je to když se koukneš na ten chladič,tak je to v tom levém spodním rožku.No na ten tlak jsem vůbec nepomyslel,tak nevímjm9454 píše:je mi líto, že nemůžu napsat zalep to izolepu a bude klid...ale (u našich kompresorů bývá max. tlak 25barů, pracovní tak kolem 12barů...na a musí to být hermetické...pro nás svařuje hlinák bývalá spolana Neratovice, ale většinou se do toho moc neradi pouští....
zavařené=nikdy nedrží ... no mám jinou zkušenost, když už praskne, svar vydrží, ale praskne to jinde, zavařit to tedy jde, není problém, ale ten chladič už bude asi šrot a bude praskat, asi takhle.... ale může vydržet i rok dva... nebo týden, než prdne jinde, to zase jo ... svar pokud ho nedělal idiot vydrží. Osobně z blbý zkušenosti (prdlo jinde... svar drží někde na šroťáku jistě dodnes ) nedoporučuji, ale znám jedince co po 2 letech chladí se zavařeným, tak si vyber
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Ono hlavně je rozdíl,jestli ti z vodního chladiče někde ukápne chladící kapalina nebo jestli ti z chladiče klimy i daleko menší dirkou uteče plyn-bohužel dost rychle a všechen.