POKEC k celorepublikovému srazu
Re: POKEC k celorepublikovému srazu
Pepo to byli hlavně ty panáky k pivu (a že jich teda bylo a různý, no fuj) a Petr (Oplíček) určo nechce prudit, holt si to asi neuvědomil že do podniku nositi vlastní nápoje zakáno, viď Péťo
Mobil : 602318645
- Reklama
Pepíno, nejez chvílu maso a pochopíš To by zblbnul každý
Defe, proto když piju pivo nepiju panáky a obráceně...
Gallo, to nehrozí, maso rád... Ale tím to nebude, blbnu taky
Gallo, to nehrozí, maso rád... Ale tím to nebude, blbnu taky
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
No a nech si narůst dlouhé vlasy a mozek bude fuč.Gallo píše:Pepíno, nejez chvílu maso a pochopíš To by zblbnul každý
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
Jj, dlouhé vlasy krátký rozum. To už jsem slyšel tolikrát.....
Kdo říká do podniku.No ale jestli budeme vemku u ohně,tak prostě toho lahváčka Ostravaru si prostě neodpustím.Dobrý základ je dobrý základ Už i staří Egypťané věděli,co je dobrý základ a jejich stavby jim drží dodnesDefender píše:Pepo to byli hlavně ty panáky k pivu (a že jich teda bylo a různý, no fuj) a Petr (Oplíček) určo nechce prudit, holt si to asi neuvědomil že do podniku nositi vlastní nápoje zakáno, viď Péťo
No něco na tom asi pravdy bude ,když to říká více lidí a u tvé maličkosti se není čemu divitGallo píše:Jj, dlouhé vlasy krátký rozum. To už jsem slyšel tolikrát.....
Když jí miluješ není co řešit No já to snad nějak překousnu a snad i nějaký ten Radegast vypiji,ale nevím nevím.Mám zjištěno,že pokud mi pivo nechutná,tak další den mi bude šoufl.Co špatného do těla dostaneš,to se bude tlačit příští den venPepino_GH píše:Defe, nevydržíš... znáš se..
Už vím, proč se nám říká paštikáři
Oplíčku, brečel jsi aspoň dvanáctku, když na ni JoeL přistoupí vytáhneš basu... nevím, Ty to snad děláš schválně
U mě se fakt nedá divit ničemu. Vegany a oplíčky si dávám ku snídani. Ale v tvém případě udělám vyjímku, páč jsi zkažený Ostravarem a já na to nemám žaludek.
Ty budeš mít ten táborák asi hodně daleko, páč ohniště je tak nějak v areálu...
Ty budeš mít ten táborák asi hodně daleko, páč ohniště je tak nějak v areálu...
Já v mládí slýchával od staršího bráchy máš-li dlouhý vlas, nechoď mezi nás Když měl synovec vlasy po pás a bradu taky, tak mi zase tvrdil, že nevím co metalisti nosí
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
Vidíš, ale neznalost neomlouvá
Ale taky se říká, nezáleží co je na hlavě, ale v hlavě...samozřejmě, že i o tom se dá polemizovat
Ale taky se říká, nezáleží co je na hlavě, ale v hlavě...samozřejmě, že i o tom se dá polemizovat
Taky jedu od pátku takže za 800 ale bral sem to jen jako víkend, říkal sem si že asi ne všichni pojedou od pátku
historie: Opel Astra G Caravan, r.v. 1999, Motor X16XEL, 1,6 - 16V - 74kW - 101koníků;-)
nově: Zafira B, r.v. 2006, Motor Z18XER, 1,8 - 16V - 103kW - 140koníků;-)
nově: Zafira B, r.v. 2006, Motor Z18XER, 1,8 - 16V - 103kW - 140koníků;-)
-
- Kontaktovat uživatele:
Panove, nedohadujte se, stejne bude Radegast tak, ci tak. Tak proc ne 12°.
PS: Ostravar nemusim, jak jsem rikal, nosovice mam za barakem.
PS: Ostravar nemusim, jak jsem rikal, nosovice mam za barakem.
máš recht já když už pivo tak po práci abych u něj pokecal u práce si radši kávu a sifon protože u práce se maká a nekecá taky nejsem znalec,ale nějaká piva jsem už pil a jestli tam bude mít joel burčák tak si radši dám ten burčak když ho nemám celý rok a to nejsem žádnej pijan
Pepino_GH píše:Gallo v tom umí chodit...
dada77: prd znalec, to jen takové všeobecné znalosti , jinak 11 G nic moc, 10 k práci na dvoře proč ne, ale radši si dám i k té práci Birell
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
Polemizovat se dá a zvlášť u Galla,jelikož když u něj sudičky stály,tak s nadělením rozumu se moooc nepředali Nikomu nevyvracím to,že pije Radegast,ať si pije každý co chce,ale já osobně zastávám názor,že Ostravar je vynikající pivo a je příjemně hořké.Miluji chutě,ať už je to hořké,slané,pálivé,kyselé,ale sladké tak to fakt nemusím No s tou basou jsem si dělal jen legraci.Vezmu si nějaký ten lahváček do auta a věřím,že po dlouhých večerech příjde po ránu vhodGallo píše:Vidíš, ale neznalost neomlouvá