Osobne ucipy neovladam tak by som to riesil cez alarm kde mam volne nejake povely ktore by sa dali vyuzit. A dalej ako som pisal, zopnut na cca 5s rele s dojitym spinacim kontaktom ( napajanie k servomotorom a signal na stiahnutie okien v servomotoroch). Ochrana cez diody aby sa navzajom neovplyvnovali central a alarm, zapojenie zavisi od spinacej logiky servomotorov. Proste nie tazka vec ktoru aj keby som mal dorobenu tak nikomu neposkytnem iba z dovodu " autor nezodpoveda za pripadne skody..bla bla bla.."
Miguello píše:Tohle forum snad není o tom hledat proč něco nejde, ale spíš "jak na to". Bohužel tohle je případ, kdy by byla nutná investice nikoliv v řádu (deseti)korun jako např. u modulu na zavírání oken DO, nicméně pokud si to někdo bude chtít zainvestovat, tak tady najde (přibližně) jak na to (resp. co je k tomu potřeba).
To máš jako s plasmatacho - často jsem se tady dočetl "za ty prachy to nestojí", "je to babračka", "je to drahý" apod. Stejně mi to nedalo, obětoval jsem nemálo Kč, mám je a nemůžu se jich nabažit
Pokud se v tom vyznáš, tak zkus radši nahodit schéma než polemizovat o tom, jestli to někdo chce kvůli egu nebo kvůli praktickému využití.