POKEC k celorepublikovému srazu
Re: POKEC k celorepublikovému srazu
nebj taky berem malou v tý době už 10 měsíční dračicy
- Reklama
Díky pane, nervi to budou,ale koupil jsem dceři dvd do auta tak dá aspon prvních 2OOkm pokoj a pak si začne vymejšlet že chce čůrat jako vždy takže klasika
M.erik píše:Některé z důvodů co vypsal AstraMan se dají pochopit!
Jj, 12.9. je sraz v Ostravě...no a?
Když ale vezmu kolik najede dada77, tak opravdu smekám zvlášť když veze malou. Pevný nervy chlape, budeme na Tebe myslet! Ale litovat opravdu nebudeš!!!
Se zaměstnáním se nedá polemizovat zvlášť v této době!
Ale kvůli rejpalům...myslím si že nás normálních co neryjeme bude víc.
Pepíno: my pevně stanovený plán nemáme, ale jen bumbat nebudeme! To můžu doma v obýváku. Ale samotnýho mě to nebaví.
YANEK: máš pravdu, my taky vybíráme na který sraz pojedeme, je to hodně o penězích a i času.
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
doufám že jí přibalíte teréní choditko aby mohla to krosit mezi autama nebo slečna už bude chodit samaYANEK píše:nebj taky berem alou v tý době už 10 měsíční dračicy
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
chodítko jo asi budeš koukat ale už ted se sama postaví a leze kolem gauče takže obleze všechny auta
Něco na tom jeYANEK píše: no já třeba nechápu proč se nemoh letos zrušit sraz v ostravě pražskej na korábě se taky zrušil kůli srazu v uh logicky spousta lidí pojede tam kam to má blíž a pak už nemaj bud finance nebo náladu ject jinam tím nechci do nikoho rejpat jenom se ptám jo já sem to ještě neposlal ale už se nato chystám
A jak zde bylo řečeno,jedou lidi i z druhé strany republiky..Myslím si,že 99% procent členů,by dokázali ušetřit nějakou tu kačku na benzín/naftu...Akce není za týden - tak hold nepudete 2x na pivko a zlatáky si dáte do prasátka Jinak s nějaký výletem se určo počítá,dohodnem se popřípadně na místě
tak to ji svěříš do ruky šroubovák určitě aby nám na lak udělala grafit
YANEK píše: chodítko jo asi budeš koukat ale už ted se sama postaví a leze kolem gauče takže obleze všechny auta
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
Taky to mám ranec kilometrů a už se těším. Letos mám trasu nacvičenou z Luhačovic, takže to není zas tak hrozné. Jen jízda po D-1 je za trestdada77 píše:tak to mysím že berou lidi z nadsázkou tak jako já je jasný že tam nejedem jenom pít ,ale poznat členy kteří se znaj jenom nikama a okouknout auta a nazbírat inspiraci jo a možná pro některý je to fakt dálka když je to víjde na dvě nádrže tak je to ranec peněz já osobně jedu až z mostu,ale je pravda že s tím počítám už nějaký měsíc tak něco za tu dobu na šetřím tak ZDAR V NÁBORU MĚ JSTE UŽ NAVERBOVALI mám objednáno a zaplacíno
Jinak z vlastní zkušenosti ZOO v Lešné mohu jen doporučit. Je fakt pěkná.
Čau a kdy razíš doufám že v pátek (že by divize ze severu čech dorazila společně ) mi asi dopoledne směr prague. d1 a pak pánbůch pomáhej
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
Padre tak se přidej k nám a přijeď na tento srázek.padre 22 píše:...som rád že som spoznal nových členov už sa teším na další sraz
No na tento určite prídem to bude bomba
Opel Astra G 1.6 8V X16SZR OPC Line
Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
http://www.aquapumps.sk/
Predaj-čerpadla,potrubné systémy,kotly,radiátory,ohrievače vody...
Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
http://www.aquapumps.sk/
Predaj-čerpadla,potrubné systémy,kotly,radiátory,ohrievače vody...
To je dobře, ráb bych se podíval na Tvé autí LIVE.
Tak se hlavně zaregistruj.
Tak se hlavně zaregistruj.
To jsem ho asi v seznamu přehlídnul.
...DEADLINE SE BLÍŽÍ...na registrace zbývá už jen 7 dní!
...DEADLINE SE BLÍŽÍ...na registrace zbývá už jen 7 dní!
Padre ještě není zaregistrován Takže si ho nepřehlédnul
A místa na ubytování je ještě hafec, přes polovinu kapacity
A místa na ubytování je ještě hafec, přes polovinu kapacity
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
To je ještě hodně a hodně místa.
Tak členové a členky...registrujeme se.
Čas běží!!!!
Tak členové a členky...registrujeme se.
Čas běží!!!!