Dodatečné zapojení OTEVÍRÁNÍ oken pomocí DO
Re: Dodatečné zapojení OTEVÍRÁNÍ oken pomocí DO
Ja to chcem...urcite sa to nejako musi dat spravit.A tak cez leto to moze byt celkom fajn, sa auticko troska vyvetra.... Napisem Cabovi, ci by to nevedel rozlusknut.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- Reklama
Jo, mě by se to taky libilo, hlavně v letě - 1/odemču 2/stahnu okna - nemusím lozit do vařícího auta, strkat klíček do zapalování, zatočit a až potom dát stahnout okna. Takže umš rozhodně tato věcička boduje
no co, vedel by to niekto spravit?
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No tak tohle by byl LUXUS!!!! To chci!hrubost píše:1/odemču 2/stahnu okna - nemusím lozit do vařícího auta
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Tak toto by som bral aj ja,to by bol fakt luxus
Astra 1.6 / 16V / 74kW / EDITION 100 / X16XEL
-
- Kontaktovat uživatele:
taky bych bral: 1) odemču 2) utevřu přední okna tento vynález bohatě zaplatim
Ahoj, má to nějaký vývoj nebo to tu umřelo?hrubost píše:Jo, mě by se to taky libilo, hlavně v letě - 1/odemču 2/stahnu okna - nemusím lozit do vařícího auta, strkat klíček do zapalování, zatočit a až potom dát stahnout okna. Takže umš rozhodně tato věcička boduje
Tahle funkce by se mi moc zamlouvala
Zafira, 1.8 16V benzin, X18XE1, výbava elegance, LPG, tempomat
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Machrů co by to zvládlo tu moc není, tak snad..... Ale já jsem taky pro to aby to šlo.
to co tu riesite ? Prakticky prinos 0 bodov-vsetky dovody co si vymyslite su trapne az na to ze to dviha trosku ego. Jedinu radost moze mat z toho zlodej, ked tak citam obcas ako niekto namiesto ziarovky capne LED bez odporu tak nechapem ako chcete osetrit zapojenie do standardnej elektroinstalacie
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Některé auta to mají od výroby a jak se říká, proti gustu, žádný dišputát. Když se to někomu líbí, tak mu to nech , já bych to bral všemy deseti, Když ty ne, tak to neřeš.
Jde všechno. Tohle ale nejde jen jednoduchou úpravou do ŘJ centrálu, nebo modulem. Úprava by byla podstatně složitější, nákladnější.....
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jak už tady psal RomanK, musela by se použít RJ z cabria
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem si našel toho človíčka co to dal na youtube, je to borec z mexika, ale umí jem španělsky, tak to dávám dohromady, jestli to dělal on, nebo ne. To není totiž na Opelu Astra, ale na Chevroletu AStra, který se tam prodává. Mimojiné koukám jestli nemají na prodej ty jiné zadní světla, ty by byly echt.
no ked uz chcete na origo dialkove tak to chce nastudovat, ked ma niekto alarm neoriginalny tak tam vacsinou mava dodatocne tlacitka napriklad na ovladanie kufra, rozsvietenie svetiel alebo podobne, cez to by to snad slo, chcelo by to bud casove rele alebo nejaky casovac+tranzistorovy zosik+klasicke viac polove rele ktroe by na chvilku potrebnu k otvorenie okien zoplo z cez poistku trvaleho napajania napatie k motorom okien a zaroven potrebny cas priviedlo signal na otvorenie okien - oddelenie a ochrana povodneho centralu by sa musela riesit cez diody aby sa jednotlive obvody neovplyvnovali navzajom.
Proste zbytocna babracka pre maly efekt, nehovoriac o bezpecnosti.
Najvhodnejsie to vsak bude asi ako pisal RomanK, zaroven pochybujem ze by sa naslo tolko RJ z Astier CC.
Pripadne kto je dobry v mikrochipoch a nastudoval by RJ Astier mohol by to vediet obist na logickej urovni priamo v RJ centralu, silova cast by zostala povodna a nedotknuta. Problem vsak bude zohnat vhodnu dokumentaciu ...
Proste zbytocna babracka pre maly efekt, nehovoriac o bezpecnosti.
Najvhodnejsie to vsak bude asi ako pisal RomanK, zaroven pochybujem ze by sa naslo tolko RJ z Astier CC.
Pripadne kto je dobry v mikrochipoch a nastudoval by RJ Astier mohol by to vediet obist na logickej urovni priamo v RJ centralu, silova cast by zostala povodna a nedotknuta. Problem vsak bude zohnat vhodnu dokumentaciu ...
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
Tohle forum snad není o tom hledat proč něco nejde, ale spíš "jak na to". Bohužel tohle je případ, kdy by byla nutná investice nikoliv v řádu (deseti)korun jako např. u modulu na zavírání oken DO, nicméně pokud si to někdo bude chtít zainvestovat, tak tady najde (přibližně) jak na to (resp. co je k tomu potřeba).
To máš jako s plasmatacho - často jsem se tady dočetl "za ty prachy to nestojí", "je to babračka", "je to drahý" apod. Stejně mi to nedalo, obětoval jsem nemálo Kč, mám je a nemůžu se jich nabažit
Pokud se v tom vyznáš, tak zkus radši nahodit schéma než polemizovat o tom, jestli to někdo chce kvůli egu nebo kvůli praktickému využití.
To máš jako s plasmatacho - často jsem se tady dočetl "za ty prachy to nestojí", "je to babračka", "je to drahý" apod. Stejně mi to nedalo, obětoval jsem nemálo Kč, mám je a nemůžu se jich nabažit
Pokud se v tom vyznáš, tak zkus radši nahodit schéma než polemizovat o tom, jestli to někdo chce kvůli egu nebo kvůli praktickému využití.